8'li finallerin kombine hali olcak mı acaba?
vallahi size çok imremdim. müthiş bir hayal gücünüz var. bu arada ros casares sanırım bize sahamızda 40 fark atmıştı galiba...[/QUOTE
evet fark yemiştik ama bu Dominguez'in Işıl yada Ticha'dan Palau'nun Taurasi'den yada murphy'nin Torrens'den daha iyi olduğunu mu gösterir yada 10000 kişinin önünde f8'de bizi yeneceklerinimi gösterir?ben kupayı 10000 kişinin önünde kaptan Işıl kaldıracak diyorum.
En önemli favori olduğumuz sene dolduramadık ama kadın basketbolda taraftar rekoru kırdık. Bilmiyorum FB'nin en kalabalık kadın maçının kaç katıydık. 7 mi, 8 mi?
Bilet meselesine gelince, Sühan Cem bir kulüp yetkilisine sormuş ve biletleri TBF'nin satışa çıkaracağını söylemişler. Ev sahibi olarak herhalde kulüp bu konuda gerekli düzenlemeleri yapacaktır. Ve olası Fenerbahçe maçında güvenlik için ev sahibi biz olduğumuzdan dolayı onlara ayrı bir yer ayrılacaktır. Ayrıca ev sahibi olmanın avantajıyla kulüp taraftarın salonu doldurması için kupanın en büyük 2-3 favorisinden biri olduğumuz bu sene her türlü maddi fedakarlığı da yapmalı ve yapacaktır.
nasil nerde kirsinlarki kolej yilindan kalma salonda mi kirsinlar
bu seneki final serilerini merak ediyorum bakalim ne olcak
yanliz söyle birsey var final four istanbulda bizim salonda diye salonun 75% bize gelecegi anlamina gelmez.
ben bir sürü final four izledim partizanlar maccabiler olimpiyakoslar hep yari yariya doldurmustu.
dedigim gibi biraz karisik bir durum.bu bilet fiyatlarinda zaten tribüncü kesimin bilet almasi pek mümkün görünmüyor.parali kodamanlara gidecek biletler