ros casares den kacmak icin bilerek kaybediyorlar bana göre
Transfer yapmamız şart. Prince Ummc karşısında oynamıyor onlara karşı işimiz çok zor olacak. Fenerbahçe maçında ne olacağı belli olmaz, yenebilirz ve ya yenilirz her sonuç çıkabilir. Rivas'ı ise 3 takımında yeneceğini düşünüyorum.
Kaç Avrupalı oyuncu alabiliyoruz ? Sınırlama varmı ?Rivas-Bourges eşleşmesi sürprize en yakın eşleşme. Diğer eşleşmelerde sürpriz olacağını zannetmiyorum. Bu eşleşmede sürpriz olursa FB-Biz-Spartak-Bourges grubu oluyor.
Kaç Avrupalı oyuncu alabiliyoruz ? Sınırlama varmı ?
Avrupa Kupalarında sınırsız Bosman kullanabiliyoruz.
Aras bundan emin misin? Ben 15 Şubat son transfer tarihi diye okumuştum. 2. tur başlamadan transfer bitecek yani.
Bencede güzel oldu ama çekindiğim takım feberbahçe değil ummc çünkü alba sakatlığından sonra bizim için hucumda skor yükünü çeken prince rus takımlarına karşı oynuyamıyor .Eğer rus takımları sorunun asılırsa ummc yeneceğimizi düsünüyorum ayrıca prince fenerbahçeye çok ters geliyor . Fener maçının yıldızı olur.F8 grupları bence güzel oldu gibi geldi sizin yorumlarınız neler ?
Fenerbahçe ile aynı gruptayız. Aynı Spartak ile biz de oynayacağız, hatta biz Piph'siz oynayacağız. 2. turu geçerlerse 4lü grupta olacak bu takımlar ve hepsi birbiriyle oynayacak. FB-Spartak'la, Biz de Rivas'la oynayıp kazananlar birbiriyle oynayacak diye bir durum yok. Gruptaki her takım birbiriyle oynayacak.