Takımı ciddi anlamda beğendim. Maçtan önce pek bir umut yokken, maçtan sonra geleceğe daha iyi bakabildik. Şunu da belirtmek lazım, geçen seneden sadece 3 farklı isim 11'deydi. Daha buraya dahil olacak Muslera, Melo ve yüksek ihtimalle bir sağ bek + forvet var.
Selçuk ve Arda hücum anlamında bu takımın en önemli isimleri. İkisi de iyiydi, daha da iyi olacaklardır. Selçuk'un gelişi ile Arda'nın pas yapabileceği, bir başka deyişle ''alıp-verebileceği'' bir adam oldu. Selçuk'un oyunun temposunu ayarlayışı, yönlendirişi ve Arda'nın yaratacılığı kilit noktalar.
4-1-4-1 gibi tarzı bir sistem ile oynadık maç boyu. En azından ben öyle algıladım. Sabri göbekte oynadı ve enerji açısından gayet iyiydi. O çıkarken Yekta, onun görevlerini aldı. Yekta'yı da çok beğendim. Pas alışverişi konusunda iyi, hareketli, oyunu takip eden... Balta uzun zamandan beri, daha doğrusu 2-3 seneden beri, ilk kez böyle bir top oynadı. Fiziki olarak daha kendine gelmişti. Gökhan'ı beğendim. Servet ise yine ekstra işlere kalkışmaya çalışıyor. Bir sağ bek geldiğinde, Ujfalusi - Gökhan ikilisi daha iyi olur gibi geliyor. Bunu söylemişken Ujfalusi'nin performansı gerçekten çok iyiydi. Her atakta bindirmesini yaptı, yerini aksatmadı. Bir stoper olmasına rağmen bindirmeleri hem zamanlama açısından iyiydi, hem de etkiliydi.
Forvetlerimizin etkili olmadığı bir gündü. Hem Elmander hem Baros daha iyi performanslar beklentisine sokan isimler. Ayhan yer yer sırıttı, yediğimiz en büyük tehlike onun hatası ile geldi. Ama genel olarak takımın durumu iyi göründü. Bunun üstüne gelecek eklemeleri vs düşündüğünüzde, bir umut oluşuyor. Umarım daha da iyiye ve güzele gidebiliriz.