2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitter'dan bir renktaşımız Londra'da havalimanında Ünal Aysal'la karşılaştığını iddia etmiş ve sonrasında;
*SON DAKİKA: Başkan Ünal Aysal Londra'da !
*SON DAKİKA: Bugün THY uçağıyla Londra'ya gelen Ünal Aysal: DROGBAYI ALMAYA GELDİM dedi!
* isteyen Başkanın Atatürkden bugün saat 2 gibi THY ile Londraya gittiğini araştırıp görebilir. Elindeki küçük valizin rengine kadar söliyim:)
* "Valizinin rengi koyu kahverengi siyaha yakın bir renkti :) Kendisi drogba için Londraya gittiğini Buffonunda %70 bittiğini söyledi."
* Emin olmasak, güvendiğimiz telde bire bir konuştuğumuz insanlardan kendi kulaklarımızla duymasak burda sizleri boşa heyecanlandırmazdık..
Kaynak: https://twitter.com/#!/umutofkeli

twitter'dan bir renktaşımız Londra'da havalimanında Ünal Aysal'la karşılaştığını iddia etmiş ve sonrasında;
*SON DAKİKA: Başkan Ünal Aysal Londra'da !
*SON DAKİKA: Bugün THY uçağıyla Londra'ya gelen Ünal Aysal: DROGBAYI ALMAYA GELDİM dedi!
* isteyen Başkanın Atatürkden bugün saat 2 gibi THY ile Londraya gittiğini araştırıp görebilir. Elindeki küçük valizin rengine kadar söliyim:)
* "Valizinin rengi koyu kahverengi siyaha yakın bir renkti :) Kendisi drogba için Londraya gittiğini Buffonunda %70 bittiğini söyledi."
* Emin olmasak, güvendiğimiz telde bire bir konuştuğumuz insanlardan kendi kulaklarımızla duymasak burda sizleri boşa heyecanlandırmazdık..
Kaynak: https://twitter.com/#!/umutofkeli

Kendisinin klüp ile bağlantıları var.Çok ama çok yakından tanıyorum.Transfer haberleri hep fiyasko oldu ama Londra'da yaşadığı için bu konuda bir şey diyemeyeceğim. http://www.facebook.com/ofkeli.umut facebook hesabı bu isteyen burdan bir şeyler sorabilir.online ise muhakkak cevap verecektir :)

.....................BuFFoN...........................

SaBRi....x(Yabancı).x(Yabancı)....ÇaĞLaR...

...............SeLÇuK...KaLLSTRöMM.............

C.KaZıM.....................................ARDA...

...............ELMANDER...DROGBA...............

hayal edip kadro kurması bile güzel :)

Ben kadronun maç başlarken 4-3-1-2 olacağını düşünüyorum.
Kazım yerine Gökhan İnler oynar Arda forvet arkasında bulunur.

İlerleyen bölümlerde ise o üçlüden biri çıkartılır yerine Kazım girer Arda sola kayar 4-4-2 ye dönülür

Drogba ya da ses getirecek her kimse, kesin anlaşma sağlansa da açıklanmasın bugünlerde.

Hatta başkanımız çıkıp ezeli rakibimiz şampiyonluğunu doya doya kutlasın desin. Bizim öyle gündem değiştirme vs. gibi ucuz numaralarla işimiz olmamalı. Bari bu konuda karşı yakadakilere benzemeyelim. Kaldı ki biz açıklasak da yazılı ve görsel basın gündemi değiştirmeye yanaşmaz.

Drogba ya da ses getirecek her kimse, kesin anlaşma sağlansa da açıklanmasın bugünlerde.

Hatta başkanımız çıkıp ezeli rakibimiz şampiyonluğunu doya doya kutlasın desin. Bizim öyle gündem değiştirme vs. gibi ucuz numaralarla işimiz olmamalı. Bari bu konuda karşı yakadakilere benzemeyelim. Kaldı ki biz açıklasak da yazılı ve görsel basın gündemi değiştirmeye yanaşmaz.

Onur Abi, iyi hoş güzel söylüyorsun da aman onlara benzemeyelim, aman biz yapmayalım etmeyelim. Sonra gelsinler Galatasaray Lisesi kapısına bayrak asmaya kalksınlar. Aman sesimizi çıkarmayalım kaba kuvvet kullanmayalım. Artık bıçak kemiğe dayandı. O lisenin kapısına bayrak asmak cami duvarına işemektir. Bıçaklar konuşur, kan dökülür..
Gündemin değişmesi gerekiyorsa değiştirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çamur artık su ile temizlenmiyor. Çamura gübreyi basma vaktidir..

Baroş hakkında nedir bu sevgi anlayamıyorum adma geldiğinden beri oynaması gereken maçın 1/4 bile oynamadı sakatlık numaraları bilerek kart görmeler vs vs böyle disiplinsiz tembel oyuncuların takımda artık yeri yok.

Baroş hakkında nedir bu sevgi anlayamıyorum adma geldiğinden beri oynaması gereken maçın 1/4 bile oynamadı sakatlık numaraları bilerek kart görmeler vs vs böyle disiplinsiz tembel oyuncuların takımda artık yeri yok.

Geldiğinden beri derken? Bir düşün bakalım Emre şerefsizi Baros'u sakatlamadan önce Baros kaç maç kaçırmış? Ne zaman dönmüş Döndükten sonra ne olmuş? Adam lige sağlam başladı. İBB maçında takımda tek mücadele edendi (Sabri ile Ayhan da vardı sahi) 3 ghol attı aşırı koşmaktan lifi atacaktı oyundan çıktı. 2 hafta sonra gene sahdaydı sakatlığı tam geçmemişti ankaragücü maçında ve Servete Hakana rağmen 2 gol attı maçı 2-3'e getirdi. Aşırı koşmaktan lifi attı. Şimdi bu adamı nasıl diyorsun sakatlıklardan çıkamadı diye. 3 senede oynanan 140 maçın 90'inda oynamış rahatlıkla. Senin mantığından gidersek Mustafa sarp ve Servet direk takımda kalmalı. Ne kart gördüler ne sakatlandılar. Baros'u bugün göndermek istesek FB-BJk anında zıplar onu almak için. Allaha şükür takıma baktığımızda kimin gerçekten kimin yalancı koşular yaptığını görüyoruz. FB maçında artık patlama noktasına geldi sezon boyunca hakemler tarafından kıyılan takımna ve arkadaşlarına isyanıydı o hakemin üzerine yürümesi. Baros kalsın takımın tamamı satılsın gram üzülmem (ki koyu Sabriciyimdir ben)

Tugay, şahsen olayların yaşanmasına üzüldüm ama Lise´nin kapısına bayrak asmaya çalışanlara verilen karşılığa tepki vermem. Her şeyin bir sınırı vardır...

Yalnız dediğim gibi ses getirecek transferi açıklayıp gündem değiştirmeye çalışma kurnazlığı bize yakışmaz.

Twitter'da konuşulanlara göre Drogba 3 senelik garanti sözleşme ve yıllık 6 Milyon Euro istiyormuş.Drogba için baterimi keserim ama bu çok gibi sanki...

Ben şampiyon olduğumda saraçoğlunun önüne gitmiyorum. (Adamların bir yeri yokki aklıma sadece Saraçoğlu geldi) Onlarda aklı başında olmalılar. İçlerindeki Galatasaray baskısı büyüklüğümüzün yarattığı sorunlar böyle her şampiyonlukta pörtlerse bir zaman sonra insanlarda fevri davranmaya başlar. Bugün ülkenin ve İstanbulun çok yanında bu olaylar yaşandı. Mersinde kutlamalarda 3 yaşındaki bir çocuk başından vurulmuş. İnsanın vandal olası geliyor. Ki sokaktaki adamın metin olmasını bekleyemezsin. Herkese ve devlete ders olur. Şampiyonluk kutlanacaksa belli alanları açarsın orada kutlarlar. Böyle anarşist yapıya zemin hazırlarsa 2 ekip arabasının önünde insanlar bıçaklanır tabii. Yapanların eline sağlık demiyorum ama yapılanlara müstehakdır daha beter olsunlar diyorum.

Baros'a oynamadı,tembel,vs demek çok büyük haksızlıktır.Bence eleştiride artık çamur atma olayını bırakalım.
Son 3 sezona bakıldığında açık ara en verimli oyuncumuz Baros bunu bilerek konuşalım.

Benim şahsi kanaatim Elmander alındığına göre Drogba olayıda gerçekse ve açıklanırsa Baros'u kadroda tutmanın lüzumu yok.Yerli bir forvet daha alınır birde alt yapıdan Cem Sultan çıkartılır bu iş olur biter.3 kontenjanı oraya harcamak gereksiz. Baros'un Elmander'den çok bir eksiğide yok ancak 3 yıldır başarısızlıkla yıpranmış bir isim, sakatlıklar onu kırılgan bir hale getirdi,yaşı 30'u buldu ve bonservis verdiğimiz bir oyuncu olarak para kazanabileceğiz son sezonu, ve ciddi anlamda başkaldırış falan hoş şeyler ama sezon boyunca 15 sarı kart görmesi beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Ben bu sebeplerden ötürü gönderilmesinden ve para kazanılmasından yanayım.

Asıl ben burda Çağlar'ı direk olarak sol beke koyanları pek anlamıyorum.

Tamam iyi hoş da o kadar da değil. Sen Drogba'ların, Kim'lerin, Buffon'ların olduğu kadro yazacaksın, sol bekine Çağlar'ı koyacaksın. Ben kesinlikle sol beke bıkmadan usanmadan bindirme yapacak bi adam alınması gerektiğine inanıyorum. Günümüz futbolunda bekler çok önemli. Ha böyle biri var mı; bilmiyorum.. En kötü ihtimalle Hasan Ali alınmalı..

Bu yazdıklarımın tamamı bu sezon izlediğim Çağlar ile ilgili. Denizlideki halini çok fazla baz almıyorum. Gerçi bu sezon sene başı hazırlık kampına da katılmadı. Onun da etkisi olabilir. Önümüzdeki sezona belki düzelir diyerek sol beki riske atmamalıyız.

Teknik direktörün Fatih terimse eğer sol kanadın Hakan Baltadır.Sağ Kanadında sabri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...