2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nkucukk ali naci küçük
Eboue'ye uzatılan atkı beyaz renkte imiş ve G.Saray atkısı olduğunu anlamamış. Bu yüzden de rengi sarı kırmızılı olmadığı için geri uzatmış..

Tahminime göre Krancjar veya Benayoun yoklanacaktır.Ayrıca takımdan birinin daha İspanya yolcusu olduğu konuşuluyor.Düşünüyorum düşünüyorum Baros'tan başkası gelmiyor aklıma.Umarum yanılırım.

Mert Çetin'miş :D

Yandı gülüm keten helva, şimdiden geçmiş olsun, gelsin ''Can you make some comments''lar :D Arda'ya gider ayak golü takmışız sanırım, bu hamle ile..

Keita'yı çok seviyorum. Ama şu durumda ihtiyacımız olan oyuncu o değil. Culio da gitti. Hakan Balta'dan başka sol ayaklı oyuncumuz yok. Hasan Şaş felan mı oynayacak. Durum nedir yani? Acilen Arshavin isterim.

Biz Keita'yı niye alıyoruz anlamış değilim. Zaten takımda sağ kanatta oynayacak oyuncularımız var. Geçen senelerdeki hatalarımıza düşmeyelim, ihtiyacımız dışına yönelmeyelim. Bir sol kanat oyuncusu ( hatta bir tane de Türk yedek ) ve bir orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. İnşallah son takviyeler buralara olur.

Muslera
Eboue-Servet-Ujfa-Hakan
Selçuk-Melo-X
Kazım-X
Baros (Elmander-Stancu)

Selçuk sol iç gibi oynuyor biraz da. Yüksek ihtimal Eboue'yi de sağ iç olarak göreceğiz. Yani Eboue - Melo - Selçuk orta sahası olur gibi geliyor.

Sabri'yi de sağ bekte izleriz tekrardan, ya da Sabri'yi içte görmeye devam eder, Eboue'yi sağ beke atarız.

Ama genel olarak Mulsera, Sabri - Ujfa - Servet - Hakan, Eboue - Melo - Selçuk 8'lisi belli gibi. Bundan sonraki hamleler ileri hattımızı şekillendirecektir.

Sen oraya Kazım'ı da kesin ekle istersen 9lu olsun zira beş türkle oynamak zorunluluğumuz var.Bana kalırsa Gökhan Zan ve Sabri birbirlerini rotasyona sokacaklar garip bir şekilde.Gökhan Zan oynadığında Ujfa sağa kayacak,Eboue de sağ içe.Aslında sağlam bir Ersan olsa çok mantıklı bir kadro tipi olabilirdi ama Gökhan Zan'a ne kadar güvenilebilir göreceğiz..

muslera
eboue servet ujfa hakan
melo selçuk sabri
kazım keita(elmander , aydın )
baros (elmander , stancu )

* Çok çok acil bir şekilde sol kanata 1 yerli bir yabancı isim alınması lazım . Engin baytara bile razıyım .

Altı kaval üstü şeşhane biçimde yola çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum teknik kadro ve yönetimin.Sol kanada mutlaka gereken takviyeler yapılacaktır transfer sezonu bitene kadar.

900.000 euro artı stadımızda oynadıkları maç için bize verecekleri 350.000 tl yi vermeyeceklermiş en azından bir sol kanadımız oldu fatih hocam umarım disiplinsizliğini halleder ama bende nedense inanılmaz sevinç var kazım Kazımın geldiğinde de olmuştu .

şuana kadar çok iyi tranfer politikası izledi yönetim
adnan sezgin in yokluğu bu kadar mı belli olur :D
ben bir yabancı transferi daha yapılarak olay biter diye düşünüyorum
yaratıcı bir orta saha yada sol iç

------------------------Muslera--------------------------

Eboue--------------Ujfa-------Servet--------------Hakan

-------------------Selçuk------Melo----------------------

Keita-----------------------------------------------Engin

-----------------Kazım-----Drogba------------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...