2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol kanat'ta adamakıllı biri yok,oyunkurucu pozisyonunda oynayabilecek oyuncu yok,Kazım 2 günde yıldız ilan edildi,devamlılığı yok kısacası ortasahada oyun kuracak asist yapacak adam yok hem Drogba hem Forlan hem Podolski yavaş yani sevgili yönetimimiz biraz daha mantıklı olalım.

Keita transferinin yatması büyük başarısızlık bence. İhtiyacımız var yok yada sola adam almak daha önemli falan bunlar bir kenara, işi çocuk oyuncağına çevirdiler. Reyes ve Forlan'dan sonra KAP'a bildirilip yatan 3. transfer oldu bi transfer dönemi için. Yönetim mümkünse yarım yamalak iş yapmasın..

Şu adı geçen yıldız forvet de bana Forlan'dır gibi geliyor. Malum, Atletico Falcao'yu aldı. Espanyol'un forveti Osvaldo'yu da almaya çalışıyor zaten.. Tabi gönlümden geçen ise birçok kişi gibi Drogba, umarım o olur..

Son olarak da, umarım adı geçen Podolski'yi transfer edebiliriz..

Tahtada yazanlara dikkat edin :D

dfsdfk.jpg

galatasaray gazetesinde yayınlandı resim bu akşam çekilmiş
Podolski , Forlan , Benayoun , Gaitan , Elias isimleri varmış tahtada
podolski için ali gürsoy almanyada uğraşıyormuş
forlan transferide bitmiş imza an meselesi yazıyor twitter da
inşallah podolski forlan ikililisi olur

Keita olayının olmaması, kısa süre içinde takıma ve taraftara kattığı heyecan yüzünden duygusal olarak herkesi üzdü, bende dahil ama olaya takım kimyası açısından baktığımda keita bu takıma gereksiz bir transferdi.o yüzden fazla büyük bir kayıp olarak görmüyorum.sağ kanatta çok alternatifli bir rotasyonumuz varken sol tarafta eksik kalıyorduk,bence şu anda takıma fayda açısından en iyi 2 transfer arshavin ve podolski transferi gibi duruyor.2 oyuncuda hem sol kanatta hemde golcü olarak oynama özelliğine sahip'ki fatih hoca bu tarz oyunculara bayılır.umarım podolski ve arshavin olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...