2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guardado gibi bir isim nasıl gündemimize dahi gelmez aklım almıyor.Sol açık oynar,sol bek oynar.Meksikalıdır yok deplasmana gelmem ben zart zurt tribi olmaz.Ücreti şu an ki isimlerin hepsinden çok daha makuldur.Hepsinden daha çok verim alınır.Gençtir.Küme düşen takımdadır ve hala transfer olmamıştır.Yeri gelir açık oynar bizi mest eder yeri gelir bek oynar bizi Balta'dan kurtarır.Forumda klube yakın kişiler el atabilirse takıma kazandırılabilir.Ama artık çok geç gibi.

30 milyon euro verirsek alabiliriz Guardado'yu :)

Arshavin'i alabilirdik ancak Fabregas ve Nasri ayrılacak Arsenal'den.Eboue,Bentdner gibi takımdaki dişlilerden bir kaçını daha kaybedecekler.Bu durumda alınması olanaksız gibi.Üstelik Fatih Terim dalga geçer gibi konuştu medyayla ilgilendiğimizi sanmıyorum.Ne zaman ki Arshavin ile değil kaybettiğimiz boşluğu Guardado ile C.Rodriguez ile Dimitri Payet ile Obertan ile(yeni transfer oldular gerçi)doldurmaya çalışıcaz.O zaman değiştiğimizin kanıtıdır.Aksi halde Katar'dan farkı yok Türkiye topraklarının.

Şuan ilk etapta bakıldığı zaman en büyük eksikliğimiz ortasahanın solu,ve şuan aklıma bir isim geldi,aslında ismide geçmişti sanki bizle al koy hem sol kanada hemde forvete aslında alınsa mantıklı bir seçim olur.....

Lukas Podolski.....

Yok yani ister iki ay önce ister 1 yıl sonra Volkan Şen, Sercan, Ozan İpek gibi yeni yetme bebelere 3-5 milyon avrodan kapılar açılırken hiç bir açıdan milli takım, kulüpler, ve ŞL tecrübelerine sahip yetenek ve katkı olarak ligin en iyi yerli kanat oyuncusuna teklif edilen 5 milyon iyi bir rakam kabul edilemez.15 milyona bile evet demem şu aşamada ki bu Arda'nın gidişi ile bağımsız bir düşünce benim için.

Ozaman benimde karşı teklifim Farfan+ Rakitiç'i versinler alsınlar Kazım'ı maksat komiklik değil mi neticede, 5 milyonmuş!

bence haber kasıtlı yapılmış..arda gittikten sonra yerli oyuncular için böyle haberlerin çıkmasını bekliyordum..yarın selçuk haberi çıkar diğer gün servet sabri bu liste böyle gider...

Eboue için 3,5milyon euro artı sezon içinde bonus olarak 500bin euro karşılığında anlaşmışız Arsenalle ayrıca oyuncuya 1.800bin euro garanti para ayrıca maçbaşı 10.000euro verilecekmiş 4 yıllık sözleşme imzalandı diye duydum . Arshavin olayına da pek inanmayın bence geçen yılki rosicky haberleriyle aynı gelmeyecek o yüzden başka aramalarımız varmış .

benim aklıma forvet olarak eren derdiyok geliyo acaba alınabilirmi bilmiyorum ama çokda gzl olur hem türk hemde forvet aradığımız mevki ardanın yerinede engin +
keita defansa eboue çok mantıklı olur taminimce ama en iyisini iprator bilir tek sana güveniyoz imparator iyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda ol hocam..

ya Arkadaşlar lütfen yapmayın etmeyin Keita bizim takımda iş yapmaz,bizim sistemimize uymuyor gözünüzü seveyim,bizim sistemimize Stancu uyuyor,bizim sistemimize Pino uyar,bizim sisteme Culio uyar,bizim sisteme İsmail Bouzid uyar,bizim sisteme Carrusca uyar,bizim sisteme İnamoto veya Heinz uyar.Abdul Kader Keita sistemimize uymuyor:) koyarsın Stancuyu sol kanada aslanlar gibi çoşar geçen sene nasıl forvette fırtınalar estirdi,bu senede sol kanatta eser geçer:)

Keita, kusura bakma seni sisteme yediremedik,diğer oyuncularımız o kadar kaliteliler ki san bu takımda yer yok:)

Yok yani ister iki ay önce ister 1 yıl sonra Volkan Şen, Sercan, Ozan İpek gibi yeni yetme bebelere 3-5 milyon avrodan kapılar açılırken hiç bir açıdan milli takım, kulüpler, ve ŞL tecrübelerine sahip yetenek ve katkı olarak ligin en iyi yerli kanat oyuncusuna teklif edilen 5 milyon iyi bir rakam kabul edilemez.15 milyona bile evet demem şu aşamada ki bu Arda'nın gidişi ile bağımsız bir düşünce benim için.

Ozaman benimde karşı teklifim Farfan+ Rakitiç'i versinler alsınlar Kazım'ı maksat komiklik değil mi neticede, 5 milyonmuş!

Abi Farfan'ın ismi geçmişti, o olabilir :D

Ama Rakitic'i isteseler de veremezler, geçen sene Sevilla'ya gitmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...