2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan Ntv'de 23'ü haftasında taraftarımıza sözümüz var transferi açıklayacağız demişti.Selçuk mu Drogba mı Buffon mu kim olur bilmiyorum ama bu hafta yüzümüzü güldürücek yönetim.

Beyler Okmeydanındaki hastanede 2 kişilik oda ayırtmayı düşünüyorum şu an. Biri ortak çıksın da bütün masraf bana kalmasın. Tabi önce bi çocuk kesim şenlikleri yapmalıyız.

Yarın, saat 8'de, KAP açıldığında, Didier Drogba transferi borsaya bildirilecek. Murat Yalçındağ

Didier Drogba'nın yanı sıra, Shaun Wright-Phillips'le de anlaşmaya varıldı! Hayırlı olsun! Murat Yalçındağ

Twitter.

Büyük ihtimal Fake ama güzel olurdu :)

Drogba gelirse sadece forma yetmez t-shirt falanda çıkarılmalı.
ultrAslanda bu seferlik havaalanında oyuncu karşılamama kararından dönmeli. :)Gerçi organize olunmasa bile o havaalanına en az 1000 taraftar gelir.

Yarın, saat 8'de, KAP açıldığında, Didier Drogba transferi borsaya bildirilecek. Murat Yalçındağ

Didier Drogba'nın yanı sıra, Shaun Wright-Phillips'le de anlaşmaya varıldı! Hayırlı olsun! Murat Yalçındağ

Twitter.

Büyük ihtimal Fake ama güzel olurdu :)

Murat Yalçındağ'ın fake adresi değil orası. İsim benzerliği. Adamın dedikleri sahtedir büyük ihtimal : )

Gerçeği uzun süredir var zaten : https://twitter.com/#!/muratyalcindag

Murat Yalçındağ'ın gerçek hesabı olduğuna inanmıyorum ben, az daha sabretmemiz lazım yahu pek bi'şey kalmadı belli ki. :)

Ayrıca şu havaalanında oyuncu karşılama olayı bitmişti geçen sene, tekrar hortlamaz umarım bu karşılamalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...