2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin açıkçası benim için şu aşamada en güvenilir kaynak Mithat Abi'dir.Kendisi ile daha öncede duyduklarımızı paylaşmıştık kendi aramızda bir kısmı çıktı bir kısmı son anda yattı ama hemen hepsi olan şeylerdi.

Drogba'nın her ama her ihtimalle bu ligde 20 golü geçiceğine inandığım ve 35-36 yaşına kadar çok rahatlıkla o fizik gücünü koruyacapını bildiğim için yaşına hiç takılmıyorum ve heyecanla transferi bekliyorum.

Buffon konusunda ise , adam son 20 yılın belkide en iyi kalecisi Peter ile beraber ama aklımda sakatlıklarından yana soru işaretleri var. Eğer sağlık kontrolünden zımba gibi geçerse ozaman Buffon yahu bu kim ne diyebilir ki avrupa kanalları bizim maçlarımızı vermek ister.

Şu anda öncelik sırasına göre transferleri yazarsam kendi açımdan -Selçuk,Kallström,Drogba,Buffon(Frey) bunların dışında transferler olacaktır ama öncelik böyle olmalıdır bence.

aldık oleyyy be şimdilik bomba Batuhan Karadeniz:) Fatih hoca cok istiyormuş...

Drogba ile ilgili olarakta bizim hesaptan Londra'ya 5.7 milyon avro havalesi galiba doğru..

...................................Buffon...........................................

....Sabri..........Zapata...................Servet................Balta......

..............Cabaye........... Selçuk...............Kallström...............

.....................................Arda............................................

................Baros..............................Drogba...........................

Yedekler:Ufuk yada Aykut,G.Zan,Orhan Şam,Çağlar,Cana,Culio,Ayhan,Yekta,Kazım,Volkan Şen,Emre Çolak,Cem Sultan,Elmander,Mustafa Pektemek

ultrAslan forumda hem Selcuk hem de Drogba'nin bittigi, Selcuk'a 3.5 milyon euro, Drogba'ya 5.5 milyon euro verecegimiz konusuluyor. Bir menajer tarafindan teyit edilmis bu bilgi. Ayni menajer Twitter hesabina da Drogba Galatasaray'da yazmisti zaten.

Drogba perşembe istanbul' da olacakmış.. Sponsor NIKE falan.. Umarım doğrudur :) Tabii ağzı olan konuşuyor hangisine inanıcaz..

Abi bir aldik diyorsun, bir bitti bitecek diyorsun. Inci'nin parmagi var diyenler de var. Ne oluyor bir netlik kazandirsa birileri iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...