2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...................................Buffon(BORUC)...........................................

....Sabri..........(?)...................Servet................Balta......

..............cana(SEZER)........... Selçuk...............Kallström.............

.....................................kazım............................................

................Baros..............................Drogba...........................

işte kadronuz yeni sezon

.......................Buffon...............
......Sabri.......?.........Servet.........Çağlar.....
.......?...........Selçuk...Kallström.......?.......
...................Drogba.....Elmander..................

Buffon
Sabri Servet Yabanci Hakan Balta(Caglar)
Kazim Selcuk Kallstrom Yabanci
Elmander Drogba
Yedekler
Ufuk,Sezer,Baros,Solbeklerden biri,Gokhan Zan,Bu seneden kadroda kalan bir yabanci,Bir genc oyuncu

G.Buffon

Sabri Sarıoğlu_____
Ersan Gülüm_____Lucas Neill_____Çağlar Birinci

Gökhan Inler_____Kim Kallström

Selçuk Inan

Elmander_____Drogba

G.Buffon

Sabri Sarıoğlu_____
Ersan Gülüm_____Lucas Neill_____Çağlar Birinci

Gökhan Inler_____Kim Kallström

Selçuk Inan

Elmander_____Drogba

En başta orada Neill olmayacak orası kesin listelerinizde çıkartın arkadaşı.
Sonrasında takım iyi güzel hoş ama 10 kişi maça başlamakta akıl karı olmaz orayada el atmak lazım tabi:D

İsmi geçen oyuncuların hepsi çok iyi fakat Batuhan hepimizi çıldırtır.Yıllar önce Antalyada bir gençler şampiyonası oynanmıştı hatta bu Batuhan'ın şımarıklığı yüzünden elenmiştik.yıllardır adam olur düzelir denildi hala 0 gelişme.Bu yıl en sonunda Eskişehir'de birileri bunun yüzünü,gözünü morarttı.Fatih hoca büyük otorite fakat Mustafa Denizli'ye seneye ben burada olurum ama sen olurmusun hoca diyen adam Terim'i de çıldırtır.

Evet bu sene Eskişehir'in ünlü gece klüplerinden biri olan 222'de dayak yedi. Pazar maçı olduğu halde, Cuma gecesi cluba gitmiş ve taraftarın tepkisiyle karşılaşmış. Tepkiye karşılık verip kendisinden beklenen şekilde hareket edince sağlam bir dayak yemiş. Eskişehir küçük yer, sigara, alkol, karı kız olaylarında milletin gözünden kaçamazsın. Batuhan ile defalarca Leman'da -Eskişehir'in ünlü barlarından- ve Havelka'da karşılaştım. Alkol aldığını da gördüm nargile içtiğini de gördüm... Allahı var sigara içmiyor ama çocukcağız :) Bu arada Batuhan defalarca 222'de olay çıkarmış ve sırf Eskişehirspor futbolcusu diye yaptıklarına göz yumulmuştur. Sarhoş olup ona buna küfür etmek mi dersiniz, bara tükürmek mi dersiniz, şişe kırmak mı dersiniz... Hepsi var Batuhan'da. Kendisini ilk döneminde çok seven taraftarın da sabrını taşırdı artık.

Sigara olayına girmişken söyliyim, Burhan Eşer, Alper Potuk, Ümit Karan da sık sık sigara içerken gördüklerimizden.

Demem o dur ki, Batuhan mümkünse Galatasaray'dan değil, futboldan uzak olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...