2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsmi geçen oyuncuların hepsi çok iyi fakat Batuhan hepimizi çıldırtır.Yıllar önce Antalyada bir gençler şampiyonası oynanmıştı hatta bu Batuhan'ın şımarıklığı yüzünden elenmiştik.yıllardır adam olur düzelir denildi hala 0 gelişme.Bu yıl en sonunda Eskişehir'de birileri bunun yüzünü,gözünü morarttı.Fatih hoca büyük otorite fakat Mustafa Denizli'ye seneye ben burada olurum ama sen olurmusun hoca diyen adam Terim'i de çıldırtır.

valla bu batuhan i.nesinde bi b.k olmaz arkadaş aman almayalım takımı karıştırır

ligtv son dakika haberine göre:
İşte Terim'in yardımcıları
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yardımcılıklarını Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe ve Taffarel yapacak.

Hakan Ünsal gibi bir adamın saha kenarında olacak olması çok kötü.Keşke olmasaydı.Bu arada Tugaya ne olacak çok merak ediyorum.Her haliyle 10 numara olan adam kulupten ayrılırsa çok yazık olur.Çok üzülürüm o giderse.

Tafi ve Hasan her zaman baş tacıdır.

Açtım büyük boy kulüp rakısı geçtim ekranın başına,telefonun çalıp hayırlı olsun drogba denmesini bekliyorum.Tabi telefon İngiltereden gelmesi lazım!!!

Yanlış hatırlamıyorsam Taffi daha öncede kısa bir dönem teknik ekip de bulunmuştu.Taffi'nin gülen yüzünü özlemiştik.H.Ünsal bir zahmet küçük bir özür diler umarım yazdığı yazılardan dolayı.Bence en ilginç isim Vedat.Hoca oyunculuğu zamanında da Vedat'a çok güveniyordu.bu yıl Yeni Malatya ile fb'ye güzel bir süpriz yapmıştı fakat yönetim becerisi futbolculuğunu üstüne çıkmıştır inşallah.

Tabi birde kafasına laptop yiyerek veda edilen Şaş var.Hoşgeldin yuvana yürekli adam

Kop gel be Mavi fil

Rijkaard zamanı Sivas'taki maçta yedek kulübesinde Rijkaard'a saldırılması gibi çirkin olaylar bu kadro varken yapılırsa ne olur merak ediyorum; Hasan, Vedat, Terim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...