2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp yarın açıklayacak kaleciyi eğer akşam üstüne kadar antlaşma olursa Gelsin buffon açılsın rakılar hafta sonu doyasıya dalga geçelim Fenerlilerle

Galatasarayın durumu yüzünden askere gittim :) İzne ise tam vaktinde gelmişim ya :)
Aşırı keyif aldım bu izinden. Transfer konusunda yaşananlar vizyon vs...
40 gün sonra askerliğim bitecek. Bakalım neler göreceğiz bu sene...
Kombinemi aldım kullanmak nasip olmadı. Daha gidemedim yeni stada ama gidişim anlaşılan muhteşem bir takım izlemek için olacak.
Emeği geçen herkese kalpten teşekkürler :)

Bu arada Buffon açıklanırsa sabah ist. da olucam kesin akşama rakı balık derken kafayı bulurum

Ferit kardeşim önce hayırlı bir şekilde evine dön sonra bizde bol miktarda rakıda var balıkda masada sanada bir yer açarız tabi eyüb balıkları mangalda yakmazsa sağlam muhabbet olur.Yoksa ben eyübü mangal yaparım Onur bey pardon bu tehdite girmez değil mi?:)

Abi haftaya cumartesiye kadar izindeyim zaten,Tuzla da askerim ,Kavacıkta oturuyorum :) Her türlü gelirim mangala ama mangalın başına geçmeyede varım yani :)
Gaziantep de az mangal dersi almadık aileden, Balık,kırmızı et vs farketmez her türlü kıvamına getiririm.Siz yeterki mangal başında beni unutup rakıyı bitirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...