2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa Serkan Kurtuluşu asla istemez. Bize gelirken olaylı ayrıldı. Bursa Ayhan ve Mustafa Sarpı alacak kadar akılsız değil fazla küçümsüyorsunuz.

Teklife bir arkadaşımız 4 oyuncu + para fazla demiş,bir arkadaşımız Bursa kabul etmez demiş.Ama bence son derece normal bir teklif.Her iki tarafta böyle bir takastan karlı çıkar.O 4 oyuncuda bizim hiçbir işimize yaramaz.Rotasyonda bile bulunmaması gereken oyuncular.
Volkan Bursa da gözden düşmüş durumda.Sezon boyunca bu ikili arasında büyük sorunlar yaşandı.Ertuğrul Sağlam ın Sarp ı istemeyeceği fikrinede hiç katılmıyorum.Bize gelmeden önce takımın gözbebeğiydi.Zatebn Bursa da o bölgede oynayan oyuncuları Svensson Sarp tan daha beter..Nerden almışlarsa artık.Ayhan ın ise adı birçok kez Bursa ile anıldı.Oynamak isterim diye açıklaması var.Bursalı olmasıda etken.Onuda olağan bir transfer olarak görüyorum.Aydın Bursa için bir yedek olur.Serkan sorunlu ayrıldıysa olmayabilir.Üstüne vereceğimiz parayı arttırarak gayet güzel bir transfer yapmış oluruz.Türkiyenin en iyi 2 sağ kanat oyuncusuda bizde olmuş olur.

Teklife bir arkadaşımız 4 oyuncu + para fazla demiş,bir arkadaşımız Bursa kabul etmez demiş.Ama bence son derece normal bir teklif.Her iki tarafta böyle bir takastan karlı çıkar.O 4 oyuncuda bizim hiçbir işimize yaramaz.Rotasyonda bile bulunmaması gereken oyuncular.
Volkan Bursa da gözden düşmüş durumda.Sezon boyunca bu ikili arasında büyük sorunlar yaşandı.Ertuğrul Sağlam ın Sarp ı istemeyeceği fikrinede hiç katılmıyorum.Bize gelmeden önce takımın gözbebeğiydi.Zatebn Bursa da o bölgede oynayan oyuncuları Svensson Sarp tan daha beter..Nerden almışlarsa artık.Ayhan ın ise adı birçok kez Bursa ile anıldı.Oynamak isterim diye açıklaması var.Bursalı olmasıda etken.Onuda olağan bir transfer olarak görüyorum.Aydın Bursa için bir yedek olur.Serkan sorunlu ayrıldıysa olmayabilir.Üstüne vereceğimiz parayı arttırarak gayet güzel bir transfer yapmış oluruz.Türkiyenin en iyi 2 sağ kanat oyuncusuda bizde olmuş olur.

Bursaspor yaşlandı diye Tandoğanı, Ergici, Keçeliyi, İvankocu yolladı. Şimdi dalga konusu olmuş 31 yaşındaki Sarp ve 34 yaşındaki Ayhanı mı kabul edecekler. Lig 3.sü ligin 8.sinin 8. olma sebeplerinden baş iki etken orta sahasını almaz.

Burada Neill ve Servet arasinda karakter testi yapilmis.En azindan bu karakter testi Neille baska bir futbolcu arasinda yapilsaydi.Servet bu takimi goz gore gore sabote etmistir.Bunu bize kimse unutturamaz.Servet ve Hakan Balta bu takimin buralara gelmesinin en onemli sebepleridir.Arda efendide ucuncusudur.Yerlisi boyle olunca yabancisinin ne yapmasini bekliyorsunuz.

Neill için ve kewell için kalsın diyen kişilerin tabiki görüşlerine saygı duyuyorum. Ama geçmiş iki yılın yediğimiz gollere ciddi anlamda bir bakın bakalım herkesin çok küfür ettiği servet mi hatalı yoksa Neill mi? Arda oynamıyor diye demediğimiz kelime kalmadı ama kewell efendi bakın bakalım kaç maç oynamış. Aslentepedeki son fener maçının bitiminde Neill'in fenerlilere kardeş gibi sarılmasını asla unutturamaz bana kimse. Adamın umrunda değil özkan o gün nasıl kahroldu nasıl üzüldü yarın işe nasıl gidecek. Ama yalanda olsa üzülen servetti ardaydı hakandı ahmetti mehmetti. Bırakın artık allahınızı severseniz şu yabancı hayranlığını. Onlar ayhandan fazlamı bişey yaptırlar bu sene. Bende günahım kadar sevmem ayhanı serkanı barışı ama en azından adamlar canıyla başıyla mücadele ediyorlar. ÇOK ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM LÜTFEN BAKIN HANGİSİ KAÇ DAKİKA OYNAMIŞ NE FAYDA SAĞLAMIŞ.
Neill 2111 dk 25 maç 0 gol
Servet 2765 dk 31 4 gol

yediğimiz gollerde bakın neill nerelerde...

Neill tabiki gitsinde Servet'i bu rakamlara bakarak başarılı sayamazsınız.Sezon başından beri yediğimiz sayısız golde Servet'in hatası var.En basitinden [canlı izlediğim için ilk bu aklıma geldi] Kayseri maçında yediğimiz golde adeta forvet oyuncusunu seyrettğ ve oyuncunun gol atması için elinden geleni yaptı.Onun dışında Bursa maçları,Beşiktaş maçları,Ankaragücü maçları bir sürü maç var Servet'in katkısıyla yenildiğimiz.

yıllardır şu sözlere aşina olduk
mayıs;
bize gerekli en iyi oyuncuları alacağız kimsenin şüphesi olmasın...
haziran;
para sorunumuz yok bir çok oyuncuyla görüşüyoruz en uygununu alacağız,kampın ilk haftası bütün takım kurulmuş olacak
temmuz;
transferde acele davranıp hata yapmak istemiyoruz en iyi oyuncular takıma kazandırılacak,ikinci kamp dönemine kadar kadroyu kuracağız
agustos;
imza aşamasına geldiğimiz oyuncular var ,görümcesini ikna edemedik dayısının oğlunada okul bakıyoruz,aylık akbil ve transferide 48 aya yaydıkmı kadro tamamdır..

yıllar sonra bu zihniyetin değişmesi bile güzel,çok iyi yoldayız önemli olan bütün negatif düşüncelere mahal verecek şeylerden kurtulmak( örn ben bu hakan baltayı adam ederim değip sol bek almamak ve taraftarı acabalara yöneltmek)

yıllardır şu sözlere aşina olduk
mayıs;
bize gerekli en iyi oyuncuları alacağız kimsenin şüphesi olmasın...
haziran;
para sorunumuz yok bir çok oyuncuyla görüşüyoruz en uygununu alacağız,kampın ilk haftası bütün takım kurulmuş olacak
temmuz;
transferde acele davranıp hata yapmak istemiyoruz en iyi oyuncular takıma kazandırılacak,ikinci kamp dönemine kadar kadroyu kuracağız
agustos;
imza aşamasına geldiğimiz oyuncular var ,görümcesini ikna edemedik dayısının oğlunada okul bakıyoruz,aylık akbil ve transferide 48 aya yaydıkmı kadro tamamdır..

yıllar sonra bu zihniyetin değişmesi bile güzel,çok iyi yoldayız önemli olan bütün negatif düşüncelere mahal verecek şeylerden kurtulmak( örn ben bu hakan baltayı adam ederim değip sol bek almamak ve taraftarı acabalara yöneltmek)

Bunların yanısıra verilipte tutulmayan sayısız söz.Başkan 23 mayıs ve haftası hoca ve bazı oyuncular belli olacak dedi.O zamana kalmadan Terim'i açıkladı.Başkan çıkıp ilk programında Elmander ve Kallstrom'u begeniyorum ilgileniyoruz dedi.Aynı programda Elmander'i açıkladı.Dediği gibi 23 mayıs haftasında Selçuk'u takıma kazandırdık.Verdiği sözleri tutan bir başkan var.Ayrıca Bülent Tulun geçen katıldığı bir programda 2 haftada takımı tamamlıcaz dedi.Bu inanılmaz bir şey.

Inter Eto'o'yu bırakırsa kulüp başkanının evi taşlanır bence ama hadi bakalım inşallah.

Tuncay ve Sinan ile ilgilenmiyoruz dedi bülent tulun..Etoo haberide bence yalandır..Alınması en imkansız adamlar biri..Biz çok uçmayalım sonra çakılırsak kötü olur...

srfydn Şeref Aydın N.
ancak ses sistemimi alirken bayagi bi sıkıntı cektim. adam 2. bir senet falan yapti. 2. senette de 2.1 lira istedi. taksitle odicem onu da.

şurda transferle ilgili bi mesaj var ben çözemedim çözebilen olursa iyi olur :D

srfydn Şeref Aydın N.
ancak ses sistemimi alirken bayagi bi sıkıntı cektim. adam 2. bir senet falan yapti. 2. senette de 2.1 lira istedi. taksitle odicem onu da.

şurda transferle ilgili bi mesaj var ben çözemedim çözebilen olursa iyi olur :D

Selçuk İnan'ın yıllık ücretiyle ilgili ip ucu veriyor kendisi.Skandal falan var demişti.Açıklama gelir falan demişti.Selçuk'un ücreti.

http://twitter.com/#!/UnalAysal_

Bu adres 2 gün önce Selçuk'un transferini önceden açıklamıştı. Atıtğı bir twitte başkanın bizzat yazmadığını ama her şeyin onun bilgisi dahilinde yazıldığı söyleniyor. 10 dakika önce Buffon'la prensip anlaşmasına vardık yazıldı. Bakalım neler olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...