ilk önceliğimiz kaleci sonra forvet sonrada defans adınıda diyim glasgow defansından mühtiş oyuncu Bougherra kaleci adaylarından frey sallama onu diyebilirim.
gkmnozdmir Gökmen Özdemir
G.Saray'ın en ciddi kaleci adayı Fiorentina'dan Frey.. Görüşmeler hızla devam ediyor.
Ünal Aysal´a eskiden güvenmiyordum ama transfer sezonunun başlamasıyla beraber düşüncelerimi değiştirmeye başladı.
Önünde çok önemli bir sınav var yönetimin. Drogba´nın gelmesi an meselesi diyorsak, Buffon ile görüşüyorsak, Morientes neden olmasın? Onu da getirebilir bu yönetim...
Ünal Aysal´a eskiden güvenmiyordum ama transfer sezonunun başlamasıyla beraber düşüncelerimi değiştirmeye başladı.
Önünde çok önemli bir sınav var yönetimin. Drogba´nın gelmesi an meselesi diyorsak, Buffon ile görüşüyorsak, Morientes neden olmasın? Onu da getirebilir bu yönetim...
bencede kaçırmamak lazım hele cavcav satmaya niyetliyken hiç kaçırmamak lazımMustafa Pekdemek'i kaçırmamak lazım. Uzun zamandır en iyi Türk golculer bizde olmuştur. Bunu sürdürmek çok önemli. Bu transfer de aynı Selçuk transferi gibi sırf elinden kaçan bir oyuncu değil aynı zamanda rakibini güçlendiren bir transfer olur. Pekdemek bu açıdan da çok önemli.
Mustafa Pekdemek'i kaçırmamak lazım. Uzun zamandır en iyi Türk golculer bizde olmuştur. Bunu sürdürmek çok önemli. Bu transfer de aynı Selçuk transferi gibi sırf elinden kaçan bir oyuncu değil aynı zamanda rakibini güçlendiren bir transfer olur. Pekdemek bu açıdan da çok önemli.