2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk önceliğimiz kaleci sonra forvet sonrada defans adınıda diyim glasgow defansından mühtiş oyuncu Bougherra kaleci adaylarından frey sallama onu diyebilirim.

arkdaşlar aksilik olmazsa bjk alır yıldırım demirören bayılır başkası almasın diye basar parayı ama res çekerse bilinki gs hayırlı olsun ersan ama bjk büyük oranda sorunlu kalkabilir anlaşma olmayabilir.

Mithat Abi'den benim dışımda kim varsa rakıya balığa çağırıyor yazdım bir kenara :D

Buffon yada Frey olsun başka isme gerek yok.

Frey de gelse Buffon da gelse ben gayet memnun olurum. Buffon tabiki daha fark yaratır orası ayrı ama eğer gelen kaleci ikisinden biri olacaksa sorun yok

Mİthat beni de çağırmamış. Neyse Eyüp ısmarlar zaten bana Rakıyı:)

Bougherra benim Defans rüyamdır olsa çok sevinirim. Ama yönetimin ona baktığını hiç sanmıyorum.

türkiye’den 3 yerli ve 1 sürpriz yabancı, yurt dışından 1 yerli, almanya dan 2 yabancı, italya’dan 2 yabancı ve ingiltere’den 1 yabancı... bu oyuncuların transferi gerçekleşirse, galatasaray için gelecek sezon çok iyi geçecek.''
Hakan Ünsal şöyle bir yazı yazmıştı Selçuk transferinden önce..Bakalım dedikleri çıkacak mı??

Ünal Aysal´a eskiden güvenmiyordum ama transfer sezonunun başlamasıyla beraber düşüncelerimi değiştirmeye başladı.

Önünde çok önemli bir sınav var yönetimin. Drogba´nın gelmesi an meselesi diyorsak, Buffon ile görüşüyorsak, Morientes neden olmasın? Onu da getirebilir bu yönetim...

Hahaha bitmedi mi Morientes aski. =)

Ünal Aysal´a eskiden güvenmiyordum ama transfer sezonunun başlamasıyla beraber düşüncelerimi değiştirmeye başladı.

Önünde çok önemli bir sınav var yönetimin. Drogba´nın gelmesi an meselesi diyorsak, Buffon ile görüşüyorsak, Morientes neden olmasın? Onu da getirebilir bu yönetim...

Morientes yaşıyor mu hala ya ? :D Abi desen yeridir Onur Abi :D

Ben Frey'i tercih ederim. Buffon 33 yaşına geldi. Hem Frey'den çok daha maliyetli olur hem de son 2 sezondur istikrarsız Buffon.

Umarım Frey'i alırız.

Mustafa Pekdemek'i kaçırmamak lazım. Uzun zamandır en iyi Türk golculer bizde olmuştur. Bunu sürdürmek çok önemli. Bu transfer de aynı Selçuk transferi gibi sırf elinden kaçan bir oyuncu değil aynı zamanda rakibini güçlendiren bir transfer olur. Pekdemek bu açıdan da çok önemli.

Morientes futbolu bırakmadı mı Onur abi, adamcağızı kanepe-televizyon keyfini böldürüp buralara mı getirtmek istiyorsun yazıktır adama :D

Mustafa Pekdemek'i kaçırmamak lazım. Uzun zamandır en iyi Türk golculer bizde olmuştur. Bunu sürdürmek çok önemli. Bu transfer de aynı Selçuk transferi gibi sırf elinden kaçan bir oyuncu değil aynı zamanda rakibini güçlendiren bir transfer olur. Pekdemek bu açıdan da çok önemli.
bencede kaçırmamak lazım hele cavcav satmaya niyetliyken hiç kaçırmamak lazım :)

Al bendende okadar kardesim. Mustafa Pekdemek'i kacirmamak lazim. Baros yollanir bir yabanci forvet daha alinir Mustafa'yi katarsin kadrona gelecegini garantiye alirsin ondan sonra kadro derinligi ve ilerde top tutman gerektigi zamanlar icin alirsin Necati'yi.

Ama Mustafa olmazsa olmazdir benim icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...