2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazhar Bey gelecek yabancıların hepsi kısa vadeli transferler.Nitekim Türkiye'de yapılan yabancı transferlerin genel mantığı bu.Uzun vadeli düşünüldüğünde eğer,alınsaydı çok mantıklı ve önemli bir hamle olurdu.

Drogba veya Etoo'nun geldiğini varsayalım. Elmander'de var en az 2 sezon forma yüzü göremez Pektemek. Bırakalımda oynayabileceği bir takıma gitsin. Bizim takıma şu an bir sol bir sağ bek alırsak başşka transfere gerek yok. Kaleciyi zaten aldığımızı varsayıyorum.

Orhan gelse iyi olurdu ancak Mustafa'ya gerek yok diye düşünüyorum. Ama bi yerli forvet de alabilirsek fena olmaz, yada altyapiya güvenmek gerek..

Mustafa şu anda Sercan'dan defalarca kez daha iyi oyuncu.Super lig tecrübesi ve lige uyum sağlamış bir fiziği var.
Buna karşın ligimizde oynayabilecek yegane yeteneğimiz Cem Sultan ki onunda ne fiziği yeterli ne tecrübesi Fatih Terim'in bu kadar başarı endeksli bir sezonunda forma şansı bulması çok zor.Cem Sultan'ın bu sene iyi bir takıma kiralanması şart.

Bunun haricinde Mevlüt alınırsa ozaman Mustafa'ya gerek yok diyebiliriz rahat rahat.

Bu arada transferini konuştuğumuz;

Orhan Şam , 3,5 milyon avro karşılığı fb'ye.

Mustafa Pekdemek, 4 milyon avro+ Ali Kucik karşılığı bjk'ye satılmıştır.

Mustafa'nın fb'ye gitmemesine sevindim,Orhan'ıda çok büyütmüyorum dediğm gibi.

Sabri candır...
Yüreği yeter. Orhan transferi umrumda değil.
Sağ Bekinde Gökhan Gönül yoksa, Sabri'yi öpüp başına koyacaksın...

Drogba gelme ulAn...

Karsiyaka Orhani niye aldi anlamadim.Yoksa Gokhan Gonul gidiyormu ilginc.Mustafada Besiktastada yedek olur bizdede yedek olacakti onemli degil.

3.5 mılyon euro gıbı saglam bır bonservıs bedelı karsılıgında yedek kulubesıne yapılan transfere pek anlam veremedim. GOkhan gonul gitmiyorsa eğer biraz sacma olmus o bolgede adam en az 30 mac cıkartıyor zaten. Nese bıze laf soylemek dusmez saçsınlar parayı yıne yerlı pıyasasını ayaga kaldırdılar sadece ona uzuluyorum.

Bugun yok mu hıc gelısme falan transfer acıklanır dıye umıt edıyorduk

Mustafa fb ye gitseydi üzülürdüm ama bjk ye gidince fazla üzülmüyorum.Orhan Şam da o kadar iyi oyuncu değil.Vasat bir oyuncu bence.Sabri varken Orhana 3-4 m.euro verip yedek kulubesinde oturtmaya hiç gerek yoktu zaten.

2 oyuncuya da ihtiyacımız vardı.Mustafa ligde alınabilecek tek forvetti doğru düzgün.En azından Fenere gideceğine Bjk 'ye gitmesi daha iyi oldu Beşiktaş eğer defans ve orta sahaya iyi takviye yapmazsa bu sezonun kopyasını yaşar.Orhan'ın gitmesi de ayrı kayıp.O da alınabilir tek yerli sağ bekti.O bölgeye transfer şart.Sabri sakatlanıyor,yerine Serkan Kurtuluş oynuyor.Serkan'ı izlemek tam bir kabus.Tüm sezon Sabri'yle daha öncede gitmedi yine gitmez.Sağ olsun Hakan Balta bu yıl dengeledi ama Rijkaard döneminde yediğimiz gollerin çok büyük bölümünü sağ kanattan yedik.Yabancıda olsa bir takviye yapılmalı.

Ne olursa olsun bizim bi sağbeke ihtiyacımız var.Sabri sakatlandığında ne durumlara düştüğümüzü gördük.Serkan Kurtuluş bizde yedek olabilecek kapasitede değil.Ama sağ bek yedeğinede 3.5 M€ vermek mantıklı değil.Aslında 2 sene önce Uğur Uçar ı göndermeyecektik.Kendi altyapımızda çıkma bir sağ bek yedeğiydi işte.

Ersanda olmayacak gözüküyor başkanları bjk ile anlaşmak üzereyiz demiş..Selçukla iyi başladık gerisini getirmemiz lazım yerli transferinde..

Heinze marsilya dan ayrılıyormus biz alsak sağ bek e çok güzel olur hem ofansif hem defansif olarak çok beğeniyorum. Tam da aradığımız adam bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...