2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi ya benım gönlümün sağ bek i olmuş ozaman Heinze :) O zaman kendisine gideceği takımda başarılar dileyelim :)

Beşiktaş Tanju Kayhan,Veli Kavlak ve Burak Kaplan transferlerini de duyurdu..

Egemen ve Mustafa ile birlikte bu 3 oyuncu ile bence iyi yerli transferler yaptılar..

Ama dünya kadar rota saha oyuncusu varken hala orta saha oyuncusu almaları ilginç,ortasaha koleksiyonu yapacak galiba Tayfur Hoca :)

Son dakika!!! Beşiktaş Ersan Gülüm transferinden vazgeçti ersan için Galatasaray devrede(LİGTV) Kanalda sondakika olarak geçti.....

drogba elbette bütün dünyanın gözünü bize çevirir ancak bence takımın elzem ihtiyacı (orta sahaya kalstromun de geldiği varsayımına dayanarak) olan bölge arka taraf..çok güvenilir bir kaleci..ör:frey-stekalanburg-buffon bir yabancı sol bek ör:taiwo (bonservisi yoktu ac milan kaptı) zhirkov-john arne riise ve 2 adet stoper dany-ersan-serdar taşçı-boughera-granqvist...

Ersan gelsin eyvallah ama ben asıl Serdar Kesimal'ı Fenerbahçe'ye kaptırmamamız gerektiğini düşünüyorum.Bence Serdar şu anda ligin en iyi yerli defans oyuncusu,stoperi.Bu iki oyuncuyu da alırsak inşallah savunmamız 2-3 sene çok kaliteli olur.Maliyetleri ne olursa olsun verilmeli bu iki oyuncu içinde.Zaten Orhan'ı ve Mustafa'yı kaybettik,Serdar ve Ersan'ı umarım kaybetmeyiz..

Bu arada umarım Orhan Şam transferi ile 2.Gökhan Gönül faciası yaşamayız.Mutlaka alınması gerekiyordu.Sabri ile dönüşümlü olup sağ bekimizi güçlendirirdi.Serkan Kurtuluş ile bu iş olmaz bu açık.Orhan Şam şu anda büyük bir kayıp gözüküyor bana göre..

Mustafa'nın karşıyakaya gitmemesine sevindim.Biz onun yerine Mevlüt,Semih ya da Necati transferlerinden en kötü birisini transfer edebiliriz.O yüzden şu anda büyük bir kayıp gibi gözükmüyor Mustafa.

Beşiktaş; Tanju,Veli,Burak'ı almış alsa ne olurya bunlar kim?Beşiktaşta hangisi ilk 11 oynayacak Querasma,Simao,Fernandes,Guti varken boşuna sırf laf olsun diye alınan transferler kafaya takmaya bile değmez....

bizimde kaleci adaylarına yeni bir isim eklenmiş İsveç Milli Takımı kalecisi Isaksson.....

Ersan Gülüm benim için Selçuk gibi değerli bir oyuncudur. Sakatlanmasa damgasını vururdu lige. Serdar Kesimal mi o mu derseniz Ersanı seçerim çünkü Ersan büyük takımda oynayabileceğini gösterdi ve fiziği fln savunma oyuncusu için kusursuz. Atikliği de çok iyi Porta maçındaki pozisyonu Türkiyede çıkaracak defans yok.

İnşallah hadi bakalım.

SABAH.COM.TR'NİN HABERİNE GÖRE :

Bülent Tulun konuştu, "her an yeni bir transfer bombası patlatabiliriz" dedi.

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, sabah.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "yeni transferler için görüşmelerimiz sürüyor, isim vermemiz söz konusu değil ancak şunu söyleyebilirim, Sinan Bolat, Tuncay Şanlı, Jaja ve Colman kesinlikle listemizde yok, bu isimlerle herhangi bir görüşme de yapmadık, Belçika'ya gidip Sinan Bolat ile biraraya geldiğim yazıldı ama ben iki gündür Florya'dayım, yeni transfer konusuna gelince, Selçuk İnan gibi her an yeni bir transfer bombası patlatabiliriz" diye konuştu.

-
Bu transfer Ersan olsun :)

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor arasındaki İbrahim Akın savaşının, bir kaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

İbrahim Akın ı beğenirim
keşke gelse bize.

şu Serdar kesimal tarzı adamlar gercekten alınmalı mı? alınsa anadolu kluplerinde bu tarz patlama yapıp sonra büyüklere gelince çok sönen oyuncu oluyoribu kadar abartıldığı gibi bir oyuncu mu gercekten merak ediyorum hanai bir zamnlarda Kayserisporlu Ali Turan'ın alınması için cıldırıyorduk sonrad bizden gitmesi için çıldırmıştık.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...