2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar eğer yedek olacaksa futbol kariyeri yalan olur, bunu göze alarak gitmişse zaten kulübede iyi gebermeler kendisine. Ben yerinde olsam Beşiktaş'a giderdim. Bizde de stoperler Servet+Yabanci olacak gibi duruyor 11de. Yedek için Ersan yeterlidir bana göre, inşallah gerçekleşir.

Forvet için Mehmet Akyüz'e soğuk bakmam. Elmander-Baros yada Stancu-Yabanci-Mehmet Akyüz-Altyapi sadece Türkiye'de mücadele edeceğimiz için yeterli olabilir bence. Tabi biz sakatlik olarak çok çekiyoruz, bu bile yetmeyebilir bu yüzden işin diğer boyutu da bu.

Son olarak da, Önder Allah'a yakin bize uzak olsun. Kayseri'nin kovduğu adam mi bizde oynayacak ?

Serdar KEsimal ile anlaşılmış mı? Klüpler anlaştı diye biliyorum ben sadece.

Ersan Gülüm ile anlaşılmış sanırım. Beşiktaş ile alakalı siteler bu haberi veriyor. İyi olur gelmesi ama gene de bir yabancı stoper daha lazım.

Önder'e futbol hayatında başarılar. O daha önce belirtmişti "GS'da oynamadığım için çok mutluyum" diye. Bırakın mutlu kalsın ...

Haber 1903'e göre galiba. Gökmen Özdemirde bu akşam GS Ersanı alabilir demiş. Haydi inşallah

Ajansspor ne kadar güvenilir bilmem ama adamlar Önder hakkında % 90 diyor.

Bence Ersan alınsa bile yabancı stoper alınır.Servet in yeri zaten garanti.G.Zan da kalırsa stoper tamamdır.(Yabancı-Servet-Ersan-G.Zan)

Ersan Gülüm,Ceyhun Gülselam,Volkan Şen ve bir Türk forvetle beraber fazlasıyla yeterli olur Türk kadromuz.. Selçuk ve Ersan bölgelerinde düşündüğüm en üst seviye isimlerdi yaş ve başarılarını kanıtladıkları yer olarak.. Ceyhun Gülselam için girişim yapmışızdır umarım hiçbir kulüple ismi geçmiyo şuan boşta olmasına rağmen ilginç.

Ersan gelirse Ersan-Semih-Servet ve bir yabancı ile stoperi kapatırız..Eğer ortasahanın ortasında Cana kalcaksa Cana-Selçuk-Yekta-Culio-Musa yeterli olur bence..Sol bek için isim hiç geçmiyor bu sene bizi kanser etmeyen Hakan seneye edebilir..İnşallah bek transferleride düşünüyordur...

Bizim için bu sene çıkış yapmış iyi kötü farketmez her yerli önemliydi.Mustafa Pektemek BJK'a,Serdar Kesimal(klupler anlastı ama ben daha gorusmedim dese de)-Orhan Şam-Sezer karşıyakaya gitmiş.Cana-Lazio olayına %99 diyorlar.Muhtemelen Kewell,Neill,Baros ta gidecek gibi.Üstüne üstlük Banvit'e mağlup olduk.Her şeyiyle berbat bir gün.

Yabancı Kaleci (Buffon-Frey-Rufier), Ersan, Türk Stoper( İbrahim Öztürk, Serdar Taşçı), Servet, Yabancı Stoper, Sol bek, Sabri, Hakan Balta, Cana, Culio, Yekta, Kallstrom, Selçuk, Arda, Emre Çolak, Kazım, Sağ - Sol Açık oynayabilen bir oyuncu, Elmander, Baros(Drogba). Böyle bir kadro kurucağımızı umuyorum.

Kewell,Neill,Cana ve Baros yerine daha iyileri gelecekse zaten gitsinler.Ikisi surekli sakatti diger ikiside verimli olamadi.Ersan,Mevlut gelecekse fazla onemsemiyorum mustafa,serdar transferlerini.

Adanaspor başkanına kıl oldum. Bjk ile birdaha görüşmücez demedik. Zaten az fark kalmıştı tarzı bi açıklama yapmış.

Ersan giderse yerli stoper kalmıcak.Ersan bu kadar kovalancağına çoktan Serdar Kesimal ikna edilmeliydi.Serdar Kesimal'i BJK'lı Ersan'a tercih ederdim.

Yetenek olarak Ersan'ı tercih ederim ama eğer BJK ile özdeşleştiği ve Bjkli olduğunu düşündüğünüz için Ersana karşıysanız ona birşey diyemem tabiki. Ama Serdar Fenerbahçeli olmasa şuan Fener'e gitmezdi yedek kalacağını bile bile. O yüzden keşke Serdarı alsaydık diyemiyorum.

Yetenek olarak Ersan'ı tercih ederim ama eğer BJK ile özdeşleştiği ve Bjkli olduğunu düşündüğünüz için Ersana karşıysanız ona birşey diyemem tabiki. Ama Serdar Fenerbahçeli olmasa şuan Fener'e gitmezdi yedek kalacağını bile bile. O yüzden keşke Serdarı alsaydık diyemiyorum.

Bir kaç kişi daha yazmıştı idolüm Bülent Korkmaz en sevdiğim futbolcular derkende 1-2 GS'lı oyuncu ismi vermiş bir açıklamasında.Tabi emin değilim bunlar bile yeterli sebep değil GS'lı ilan etmek için Pique'de Hierro idolüm demişti ama.Bugün twitter'dan klupler anlaştı ama ben kimseyle anlaşmadım,görüşmedim hala Kayserisporluyum demiş.Bu saatten sonra transferinde bir aksilik çıkmaz ama çokta isteyerek gittiğine inanmıyorum.Ersan her seferinde BJK hakkında Beşiktaşım diye bahseden bir adam.Bilmiyorum benim içime sinmiyor kötü oynadığı ve bariz hatası olan maçlarda buralara neler yazılcak az çok tahmin edebiliyoruz.Ama başka alternatif kalmadı artık olacağı varsa olsun yapcak bir şey yok.Hayırlısı olsun.

Orhan Şam da idolüm Bülent Korkmaz demiş. Eğer doğruysa dediğiniz Serdar Kesimal için üzülürüm gerçekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...