2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersan olmasa dahi Serdar Aziz ve Kemal var Samsun'dan.
Haricen Serdar Taşçı var ki son çağremiz o olursa alır getirir bu yönetim.

Forvete Mevlüt'ü alırsak gerçekten Mustafa ve Emenike'nin toplamı bir oyuncu almış oluruz.İnanılmaz sevinirim.

Bu felaket tellallığı nedendir anlam veremedim..

Pektemek oraya gitmiş, Orhan Şam buraya. İstediklere yere gitsinler, biz gerekeni yapacağız.

Özetle; Pektemek çok yetenekli bir oyuncu fakat takımımızdaki forvet bolluğu ortada. Yerli forvet isteyen de uzağa gitmesin, Cem Sultan bizim çocuğumuz en yerlisinden.. Orhan Şam, sağda oynarmış solda oynarmış. Terimin kadrosunda, hatta Galatasaray kadrosunda sağ bekte as oyuncu Sabridir. Solda, Balta-Çağlar. Orhan Şam da bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre yaygaraya gerek yok..

Gerçekten herkeste bir panik var sanki, az sabırlı olalım yahu. Şu yönetime güvenelim.

Bülent Tulun 15 gün içinde kadroyu kurmaya çalışacağız dedi, az daha sabır az. Eylül ayına kadar transfer beklediğimiz günleri unutmayalım, bu gidişle yazın takip edecek transferimiz kalmayacak, bitireceğiz transferi. :)

Pektemek oraya gitmiş, Orhan Şam buraya. İstediklere yere gitsinler, biz gerekeni yapacağız.

Özetle; Pektemek çok yetenekli bir oyuncu fakat takımımızdaki forvet bolluğu ortada. Yerli forvet isteyen de uzağa gitmesin, Cem Sultan bizim çocuğumuz en yerlisinden.. Orhan Şam, sağda oynarmış solda oynarmış. Terimin kadrosunda, hatta Galatasaray kadrosunda sağ bekte as oyuncu Sabridir. Solda, Balta-Çağlar. Orhan Şam da bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre yaygaraya gerek yok..

Tek acele edilmesi gereken bölge stoper şu anda. Aslında o bölgedede güzel alternatifler mevcut ama şu anda piyasa daralmadan alacağımızı almak daha ekonomik olacaktır.Onun için çabuk olsun diyorum.Onun haricinde hiç bir konuda geride kalmışlığımız vs yok.

Kaldı ki şunu unutmayın 2 süper oyuncu aldık.Ve daha tek kuruş bonservis ödemedik arkadaşlar.Daha bonservisle alacamız oyuncular olacak ki en az 2 tane 10 milyona yakın bonservis ödenecek oyuncu olacak.Öyle bir ekip , öyle bir vizyon var şu anda yönetimde.

fb 18-20 milyon avro arası bonservis ödeyip sadece kulubeye oynamadığı tatirde geriye gitmesi kesin olacak 3 oyuncu aldı.Bu vizyon değildir, bbu kıskanılacak bir durum hiç değildir.

Tugay felaket tellallığı yok.Ama bizim direk çıkış yapanlara saldırmamız lazımdı.Elbette kimse olmadı Serdar Taşçı denenir olmadı yabancı getirilir ama şunların hepsini kaçırmasaydık iyi olmaz mıydı? 1-2 şey hariç şu yönetimin yapacağı herşeye ama herşeye güveniyorum. 1-Takımın yarısına yakını gidecek denildi.Piyangoların %80i yabancılara vuracak. 2-Fatih hoca bazı isimleri ben adam ederim olayına girecek.

Şu forumda kim istemez ki Servet'in yerine Serdar Kesimal'ı Orhan Şam'ı görmeyi Neill'den falan ümidi kesmişken.En kötü Gökhan Zan kontenjanını dolduracaklardı.Yoksa bir umutsuzluk kesinlikle söz konusu değil.Daha başkanın cebinden para çıkmadı.Para musluğu hangi isimler için açılacak mühim olan o zaten.Sallıyorum Drogba-Mevlüt ikilisinden biri kaleye bir Frey ortaalana bir Kallstrom takviyesi ya da benzer kalitedeki oyuncular geldiğinde zaten kimse şunu kaçırmasaydık bunu kaçırmasaydık demicek.

Neill-Cana-Kewell-Baros-Sarp-Ayhan-Aydın-Stancu-Pino-Culio tamamen bir belirsizlik hakim.Şu belirsizlik ortamı çözülene kadar sabırla beklemekten başka çare yok.

Hakan Balta geçen sezon yaptıklarından sonra hemen gitmeli Tugay.Sen kendin söylüyordun gitmesi gerektiğini...

Hakan Baltanın iki sezondur berbat ötesi oynadığına katılıyorum. Takımın ruhsuzluğunun baş etkenlerinden biridir, kendine de bakmıyor, sporcu gibi yaşamıyor ama ben takımda tutulmasını istiyorum. Fatih Terim düzeltecekse eğer bu takımda birilerini ilk başta bu isim H.Baltadır. Bu sene düzeleceğini düşünüyorum ve eğer 2-3 sene önceki Hakan Balta geri gelirse sol bek sıkıntısı kalmaz. Hakan Baltayı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama takımda kalmasını istiyorum ben. Son şans yani. Ruhlu bir hocayla, ruhu gelmiş bir hocayla eski soğuk kanlı ne yaptığını bilen pas yapabilen bir bek kazanabiliriz. Türkiyede sol bek kıtlığı var. Hakan Balta'ya bu sene 10 üzerinden 0 veririm ama düzeleceğine inanıyorum. Potansiyeline güveniyorum, Hakan Baltaya güvenmesem de:)

Dalga geçenler olabilir benle ama seneye Arda ile beraber sol kanada damgasını vurursa açıkçası ben şaşırmayacağım. Yeri geldi aykırdık bu adam nasıl oynuyor bizde diye ama Terimle beraber düzelecek göreceksiniz. (İnşallah)

Tugay felaket tellallığı yok.Ama bizim direk çıkış yapanlara saldırmamız lazımdı.Elbette kimse olmadı Serdar Taşçı denenir olmadı yabancı getirilir ama şunların hepsini kaçırmasaydık iyi olmaz mıydı? 1-2 şey hariç şu yönetimin yapacağı herşeye ama herşeye güveniyorum. 1-Takımın yarısına yakını gidecek denildi.Piyangoların %80i yabancılara vuracak. 2-Fatih hoca bazı isimleri ben adam ederim olayına girecek.

Şu forumda kim istemez ki Servet'in yerine Serdar Kesimal'ı Orhan Şam'ı görmeyi Neill'den falan ümidi kesmişken.En kötü Gökhan Zan kontenjanını dolduracaklardı.Yoksa bir umutsuzluk kesinlikle söz konusu değil.Daha başkanın cebinden para çıkmadı.Para musluğu hangi isimler için açılacak mühim olan o zaten.Sallıyorum Drogba-Mevlüt ikilisinden biri kaleye bir Frey ortaalana bir Kallstrom takviyesi ya da benzer kalitedeki oyuncular geldiğinde zaten kimse şunu kaçırmasaydık bunu kaçırmasaydık demicek.

Neill-Cana-Kewell-Baros-Sarp-Ayhan-Aydın-Stancu-Pino-Culio tamamen bir belirsizlik hakim.Şu belirsizlik ortamı çözülene kadar sabırla beklemekten başka çare yok.

Alpaslan sıkıntı bu takımda adamları görmek isteyip istememek değil. Servet takımdan ayrılacak olsa,yada Servet için biriyle anlaşmış olsak taiki Serdar'ı herkes ister ama Servet bu takımdayken 6-7 milyonu yedeğe verecek lüksümüz yok çünkü bizim ilk 11'imiz eksik şu anda.Orhan zira aynı şekilde.Ayrıca alınacak yabancı stoper sağ stoper olacak.Bu durumda alacağımız yerlinin sol stoper olması gerekiyordu ki Servet gittiğinde direkt takıma monte edebilelim.Bu isimde tartışmasz Ersan Gülüm'dür. O yüzden ah vah edece hiç bir durum yok.

Hakan Balta geçen sezon yaptıklarından sonra hemen gitmeli Tugay.Sen kendin söylüyordun gitmesi gerektiğini...

Erdal, ben gitmesin aman ne olur kalsın demiyorum zaten. Yetki bende olsa hiç düşünmeden tekmeyi basardım ama Fatih Terim için farklı oyuncular bunlar. Kalacağı için yazdım, umarım farklı olduklarını sadece kağıtta değil sahada da gösterebilirler.

Erdal, ben gitmesin aman ne olur kalsın demiyorum zaten. Yetki bende olsa hiç düşünmeden tekmeyi basardım ama Fatih Terim için farklı oyuncular bunlar. Kalacağı için yazdım, umarım farklı olduklarını sadece kağıtta değil sahada da gösterebilirler.

Kesin bir toparanma olacaktır Tugay %100. Ama 2 yılın kinini düşündükten sonra onların o düzelmesi bize yetermi onu bilemiyorum.

Serdar Kesimal'ın tweterdan: suanda net bisey yok... transferler 3 tarafinda memnun kalmasi durumda olur... bu yüzden basinda cikan haberler abartili.

Fenere gitmek istese bunu yazmazdı

''Galatasaray'ın pazarlık bile yapmadığı 5.5M Euro'luk isteğini kabul ettiğini bazı Adanaspor'Lu yöneticiler yerel muhabirlere doğrulamış.''

Şu anda çok gibi görünüyor ama Ersan bence bu paranın hakkını verecektir.Süper Lig'de ilk yılı olmasına rağmen iyiydi, tecrübelendikçe daha iyi olacak hayırlı olsun diyelim.

Kesinlikle gitmek istese böyle birşey yazmazdı. Hem yedek kalabileceği için çekimser yaklaşıyor. Hemde Fenerli olduğunu düşünmüyorum. Olsa yedek durumunu düşünmez. Ha kariyerim ön plandadır diyor ve o yüzden böyle yazdıysa helal olsun. Sadece kulüpler anlaşmış. Bakalım onun kararı ne olacak ?

Serdar bu açıklamayı yaptığına göre ya BJKli ya Galatasaraylı. Eğer bizi tutuyorsa kesinlikle önce oyuncuyla anlaşıp Fbnin istediği ücreti vermeliyiz.

Ersan ve Serdar gelirse (ütopya gibi) Servet ve Gökhan (yenilemeliyiz sözleşme) ile 4 tane stoperle ligde idare ederiz. Çok sağlam olur çok. Bursaspor şampiyon olduğunda kalede İvankov sağda Ali Tandoğan solda Keçeli ortada Ömer ve İbrahim vardı. Yani Türkiye için bu sene ligi tanıyan bizi taşıyabilecek savunma yeterli. O ikisini alırsak yabancı transferine gerek kalmaz. Bu sene çok ama çok iyi bir iskelet kadro kurulur. Seneye sadece yabancı transferleriyle harika bir yapılanma olur.

Gökhan İnler çok iyi olur ama İtalyada kalmak istiyor, menaceri öyle dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...