2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar ile bu görüşme yapılmamışsa bile bu lafından sonra kulüple organik bağı olmayan biri vasıtası ile yapılmıştır. Ama suyu bulandırmamaya gayret edilir. Çünkü Bütün bunlara rağmen Serdar2ı FB alırsa Selçuk Taurasi olaylarından dolayı vurduğumuz darbe sıfırlanır. Yoğurdu üflemekte fayda var. Kİ Kayseri'nin bize karşı tutumu da zorlaştırıcı olur. M.Topuz olayına dönemden bitirilmeli. Gerçi Başkan artık Adnan Polat ve Futboldan sorumlu adam da Adnan Sezgin değil :))

Ben daha öncede söylerdim sol stoper bize daha çoklazım gibime geliyor. O yüzden Ersan Gülüm daha mantıklı geliyor bana ama bu aşamadada Ersan'ın yapmış olduğu açıklamalar ve buna karşılık Serdar'ın fb'ye karşı elinden geldiğince koyduu tepkiye bakıyorum ozamanda Serdar diyorumç

Fatih Terimde zamanında Galatasaraya gelmek istememiş Beşiktaşı istiyormuş.Ersan olayının aynısı varmış.Ama Fatih Terim bizde efsane oldu.Böyle şeylere takılmayın

Ekli dosyalar

• 9ihe37.jpg
    9ihe37.jpg
    51.3 KB · Görüntüleme: 22
Fatih Terim'in kızının değil, Başkan Ünal Aysal'ın kızı, Ceyla Aysal'ın yakın arkadaşı. Bilgiyi ordan alıyor deniyor. Ki mantıklı. Ceyla, Les ottoman'ı Annesi ile beraber işletiyordu. Hala da işletiyor sanırım. Ceylan da sık sık oralarda olur. :))

Transfer başlığında yazdığım şeylere bak ahahaha

gkmnozdmir Gökmen Özdemir
Frey'den vazgeçildi.. Kallström de olmayacak.. Başka isimler varmış ama bilmiyorum o isimleri.. Öğrenirsem paylaşırım..

2 kötü haber.Selçuğun yanına Kallström gibi bir adam olmalı.Frey den vazgeçmiş isek daha iyisini alabileceğimizi düşünmüyorum daha kötü bir kaleci gelecektir.

Kallström gibi biri lazım hakikaten. Gökhan İnler rüyadan öteye geçemez maalesef :)

GSG'den alıntı.
İlgilenen oyunculardan birtanesi.

Andreas Granqvist
Pozisyon : Defans
Yas : 26
Dogum Tarihi : 16 Nisan 1985
Ulke : Isvec
Boy : 1,92

Andreas'in Istatistikleri ;
2010-2011 | 35Mac - 11Gol | Toplam Sut :13 - Kaleyi Bulan Sut : 11
2009-2010 | 33Mac - 6Gol - 1Asist| Toplam Sut : 6 - Kaleyi Bulan Sut :6
2008-2009 | 33Mac - 4Gol | Toplam Sut : 4 - Kaleyi Bulan Sut : 4

-
Defans mı forvet hattı mı ? :D

GSG'den alıntı.
İlgilenen oyunculardan birtanesi.

Andreas Granqvist
Pozisyon : Defans
Yas : 26
Dogum Tarihi : 16 Nisan 1985
Ulke : Isvec
Boy : 1,92

Andreas'in Istatistikleri ;
2010-2011 | 35Mac - 11Gol | Toplam Sut :13 - Kaleyi Bulan Sut : 11
2009-2010 | 33Mac - 6Gol - 1Asist| Toplam Sut : 6 - Kaleyi Bulan Sut :6
2008-2009 | 33Mac - 4Gol | Toplam Sut : 4 - Kaleyi Bulan Sut : 4

-
Defans mı forvet hattı mı ? :D

Kaleyi bulan şutu gol olmuş adamın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...