2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'dan ayrılıp ayrılmayacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak Cana, "Şu anda öyle bir şey yok. Ben hala Galatasaray'ın oyuncusuyum ve hala 3 yıllık sözleşmem var" dedi.

Son günlerde İtalya'nın Lazio kulübüne transfer olacağı dedikodularının asılsız olduğunu söyleyen Cana, Galatasaray formasını giymekten gurur duyduğunu ve takımından ayrılmak istemediğini vurguladı. (DHA)

Selçuk İnan'ı aldık misilleme olarak Barış Özbek'i aldılar.Ceyhun Gülselam'ı alıyoruz misilleme olarak Mustafa Sarp? Hadi lan Trabzon..

Yalnız harbiden birkaç yerde Sarp&Trabzon haberleri gördüm. Sarp olum bir peşimden ayrıl, şu üniversiteyi bitirim, Trabzon'u ondan sonra katledersin :)

Git Mersin'e falan, jubileyi sonra Trabzon'da yaparsın :)

Ceyhun'un orta sahaya direnç getireceğini düşünüyorum.Orta sahada iyi bir alternatif oldu.Hatta ilk 11'in değişmezlerinden biri olabilir Fatih Terim'in elinde.

Artık senin için bir özür metni hazırlarlar. Ne kadar gereksiz yorumlar oluyor bazen forumda. Mustafa Sarp, Barış gitmeseydi de böyle gereksiz transferler yapılmasaydı keşke....

İlla beğenmek zorunda mıyım?Uzaktan şutları dışında hiçbir özelliği olmayan bir futbolcu Ceyhun.2 metre yanındaki adama bile pas atamayan birisi.İnşallah ben yanılırımda Ceyhun iyi çıkar ama ben memnun değilim bu transferden siz memnunsanız bişey diyemem.

İlla beğenmek zorunda mıyım?Uzaktan şutları dışında hiçbir özelliği olmayan bir futbolcu Ceyhun.2 metre yanındaki adama bile pas atamayan birisi.İnşallah ben yanılırımda Ceyhun iyi çıkar ama ben memnun değilim bu transferden siz memnunsanız bişey diyemem.
Ceyhun Gülselam'dan bahsediyoruz değilmi. 2 metre yakınına pas atamayan!! Neyse inşallah beğenmediğiniz futbolcular gelmeye devam eder.

Ceyhun Gülselam Galatasarayımıza hayırlı olsun :) Çok iyi alternatif oldu . Zamanla kendini geliştirir. İlk 11'de devamlılığı sağlamak onun elinde. Umarım yerli transfer haberlerinin devamı gelir.

Size Barış Özbek ve Mustafa Sarp müstehak aslında ama !!!

Kesinlikle çok iyi transfer.Fatih Hocanın elinde yeni bir Mehmet Topal daha çıkarabiliriz..

Selçuk ve gelecek yabancı oyuncunun arkasında Yekta,Culio ve Ceyhun ile çok iyi bir orta sahamız oldu son 2-3 seneye nazaran..

24 yaşında hem defansın ortasın hemde orta sahanın ortasında oynabilme özelliğine sahip Ceyhun.Yerli oyuncu kalitemiz adeta yokken Ceyhun gibi milli olmuş bir oyuncuyu kaçırmamamız iyi oldu bence,kesinlikle yararlı bir transfer.

3. transferimizi de bedavaya yapmış olduk. Artık kalan hamleler için de iyi paralar harcanıp kaliteli isimler alınır. Ceyhun hakkındaki görüşüm ise, kulübe için hoş bir hamle

Ceyhun iyi stoper. 2 mevkiiyi yedeklemesinden ötürü rotasyonda faydalı olacaktır. Daha gelişimini tamamlamamış olması, Fatih Terim ile ilişkisi bu transferin güzel detayları. Artık bir misilleme daha bekliyorum ben. Onun adı da : XARP.

Ceyhun Gülselam'dan bahsediyoruz değilmi. 2 metre yakınına pas atamayan!! Neyse inşallah beğenmediğiniz futbolcular gelmeye devam eder.

Ceyhun'u başkasıyla mı karıştırdınız acaba? Uzaktan şut dışında hiç bir artı özelliği yok gerçekten de. Hayırlı olsun

Kadromuzda Pirlo, Gattuso, Xavi oldugu icin tabi Ceyhun cok gereksiz bir transfer oldu(!)

Yahu arkadaslar 2 degil 1 metre yanina pas veremeyen Mehmet Topal' i yildiz yaptik en kotu haliyla 5,5 milyona sattik adami. Ceyhun gelisime cok daha acik bir oyuncu Fatih Terim'in ellerinde cok daha iyi olacagina yurekten inanmakla beraber hic bir ama hic bir gelisim gosteremese bile Mustafa ve Baris'tan cok cok daha iyi olacagi bizi daha memnun edecegi kesin.

Ustelik bu transferin yerli piyasanin tavan yaptigi bir ortamda bedavaya yapildigini unutmamak lazim.

Ceyhun hamlesini FB yada BJK yapmış olsaydı, yüksek ihtimal herkes şu anda yönetimi topa tutuyordu. Ama işte bir oyuncuyu bonservis vermezsen kıymet etmiyor!

Ulan TS'un futbol akli kim acaba cok meraklardayim???

Baris Özbek'e yillik garanti 1 milyon avro veren adamlar Ceyhun'a 1,250 vermediler ya ne diyimki Allah razi olsun;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...