2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keitayı görmüş taraftar Pino yu beğenir,Sarp ve Barışı görmüş taraftar Ceyhunu beğenmez.Çok enterasan bunlar gerçekten.Ceyhun süper oyuncu değildir ama iyi oyuncudur,iyi bir alternatiftir.

Ceyhun her yönden iyi transferdir.Yerli,bonservissiz,2 pozisyonda oynar,ligin en iyi 2-3 şutöründen biridir,hava hakimiyeti iyidir,defansif yönden iyidir, yaşı genç,alt yapısı iyi,karakteri düzgün daha ne olması lazım bir oyuncuda.

Bu arada Ceyhun sanki banko oynayacak her maçta.Zaten Selçuk un yanına iyi bir yabancı alınacak.Ceyhun,Culio ve Yekta da yedek kulubesi için çok iyi oyunculardır.

Ceyhunu 5-6 m.euro verip transfer etsek eleştiriler anlaşılabilir.Ama bedavaya aldığın oyuncu için bu kadar eleştiri gereksizdir bence.

3 oyuncu aldık.3'ü de bosman ve iyi oyuncular,tebrikler yönetime.Bu oyuncuların bonservisi nerden baksan 20 m.euro ederdi.

Dediklerinizde haklılık payı var ama benim en büyük korkum Ceyhun'a güvenilip transfer yapılmaması.

Selçuk un yanına yabancı oyuncu mutlaka alınacak zaten.Fatih hoca geçen bir yere bağlanıp sorulan bir soruya söyle demişti:Savunmaya ve ortasahaya mutlaka 2 iyi yabancı oyuncu alacağız.Hoca bunu dedikten sonra kesin transfer yapılır.Endişe etmenize gerek yok bence.

Trabzon'un ikna etmesine gerek yoktu. Zaten opsiyonu vardı. Kullanmadılar. Umarım ben haksız çıkarım ama umudum az.

Opsyon vardıda Trabzon'un elinde değildi.Oyuncu opsyonu vardı Ceyhun'da bunu kullanmadı.Zaten daha bugün Trabzon yöneticisi çıktı dedi biz teklifimizi yaptık diye opsyonu olan takımda olmicak şeyler bunlar.

Ayrıca hiç hiç hiç merak etmeyin Ceyhun'u kimse ilk 11 için almıyor.Mustafa ve Barış gitti Ayhan'ın son senesi bu takımın birde yedek kulübesi olmalı hak verirsiniz. Ceyhun'la bu yönde bir adım atıldı. O bölgeye 1 kesin belki 2 yabancı transferi gelecek.

Yalnız çıta Barış-Ayhan-Mustafa üçlüsü olunca yapılan her transferi kıyasladığımızda o bölge için dünyanın en iyi oyuncularını almış gibi düşünmek zorunda kalıyoruz artık onları geride bırakmalıyız transferin özeline bakacak olursak Bjk-Fb alsa idi eğer neden almadık diyenlerin sayısının şu an niye aldık diyenlerden daha çok olacağına eminim bonservissiz denenebilir bir oyuncu hatırladığım kadarıyla gerçekten etkili şutları var fiziği yeterli umarım her iki taraf adına hayırlı olur ve külübeden ziyade as takıma transferin geçişini simgeleyen bir transfer olur...Gerçi yanılmıyorsam sıradaki transfer: İbrahim Akın...

Ceyhun Gülselam'ı beğenmeyenlere değil 1 sene bin sene Mustafa Sarp-Barış Özbek'i izletsen müstehaktır..

Saygım var her görüşe ama biraz mantıklı düşünelim,yazalım arkadaşlar. Gerçekten komik duruma düşüyorsunuz.

Ha bu arada, Ceyhun'un statüsü yerlidir. Hani şu milli takımın ilk 11'inde oynayan Selçuk Şahin var ya, tıpkı onun gibi..

Ayrıca burada her sene transfer döneminde kaleci için Muslera'yı yazıyordum. Belki Onur Yavuz Morientes'i getiremedi ama ben Muslera'yı getireceğim, inanıyorum.. :D

Ceyhun beğenilmezmi yahu, Yalnız orta sahadaki yerli kadromuz Yekta, Selçuk, Ceyhun gayet iyi üçüde çok rahat oynar 11 de. Yabancılarda bi gelsin gayet altermatifli güzel bi kadro olacak en azından orta sahada.

Bosingwa haberleri çıkıyor.Ben bu transferi şahsen istemiyorum.Beke bir oyuncu alacaksak eğer bu sol beke olması lazım.Sabri iyi-kötü o kanatta faydalı şler ypıyor.Bosingwa yı madem alabiliyoruz Onun yerine sol beke Zhirkowu alalım.Sabriyede bir altarnatif yaratmak yeterli olur bence...

---------------Muslera------------------
-Sabri------xxxx------Servet------Zhirkov-
------------------Selçuk İ------------------
------------Muntari----------------------
--------------------Pjanic---------------
-----Kazım-----Drogba--------Arda---------

Bence fazlasıyla yeterli bir kadro olur:)Altarnatif olarak da Sercan(Volkanı tercih ederim),İbrahim,Kemal gayet yeterli bir kadro olur...

3 oyuncu aldık.3'ü de bosman ve iyi oyuncular,tebrikler yönetime.Bu oyuncuların bonservisi nerden baksan 20 m.euro ederdi.
Topuzun 7 milyon € olduğu ülkede Selçuk İnan'ın değeri 10milyondan aşağı değildir. Elmander de en az 7 milyon € eder, Ceyhun için Trabzonla sözleşmesi devam etseydi 5ten aşağı satmazlardı. Şimdi biz bu yönetimin transfer politikasını eleştiriyoruz. Burdaki arkadaşlar klübün transfer bütçesini 150 milyon € falan sanıyorlar sanırım

Bu arada milliyet.com.tr de Altay'ın 17 lik yıldız adayı Okay Yokuşlu için fb bjk ve bizim devrede olduğumuz yazılmış. Okay'ı çok iyi tanıyorum ve birçok kez çıplak gözle izledim. Alınabilirse Fatih Terim faktörünü de düşünürsek önümüzdeki 10 seneye damga vuran bir oyuncu kazanmış oluruz. Gerçi Bayern Dortmund Manu gibi kuluüpler de istiyor Okayı. Fiziği yaşına oranla çok iyi o fiziğe göre mükemmel sayılabilecek bir teknik ve birçok pozisyonda oynayabilme avantajı. ilk etapta istenen 2,5 milyon € bonservis ücreti çok gelebilir ama inanın 5 sene sonra en az 15 milyon € eder bu çocuk. 15 yaşında bankasyada oynamaya başladı.

Gökmen Özdemir'e göre Muslera-Cana takası gerçekleşmiş. Bugün yada yarın açıklanır diyor.

Resmi sitede bir bilgi verilmemiş.Ama nontvsporun böyle bir haber yapması muhtemel.

ceyhun 4 yillik 15 milyon € + tophane'de nargile kafe + 57 yillik kacak jack daniels ve 4 karton kent alacak.

Bu arada korktuğum başıma geldi.Muslera-Cana mevzusundan dolayı ilk 11 için alındığını düşünüyordum.Maalesef öyle olacak gibi.Umarım direk 11 için takıma kazandırılmamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...