Trabzon'un ikna etmesine gerek yoktu. Zaten opsiyonu vardı. Kullanmadılar. Umarım ben haksız çıkarım ama umudum az.
Opsiyon hakkı Ceyhun'un elindeydi. Trabzon değil Ceyhun kullanmadı o hakkı.
Trabzon'un ikna etmesine gerek yoktu. Zaten opsiyonu vardı. Kullanmadılar. Umarım ben haksız çıkarım ama umudum az.
Keitayı görmüş taraftar Pino yu beğenir,Sarp ve Barışı görmüş taraftar Ceyhunu beğenmez.Çok enterasan bunlar gerçekten.Ceyhun süper oyuncu değildir ama iyi oyuncudur,iyi bir alternatiftir.
Ceyhun her yönden iyi transferdir.Yerli,bonservissiz,2 pozisyonda oynar,ligin en iyi 2-3 şutöründen biridir,hava hakimiyeti iyidir,defansif yönden iyidir, yaşı genç,alt yapısı iyi,karakteri düzgün daha ne olması lazım bir oyuncuda.
Bu arada Ceyhun sanki banko oynayacak her maçta.Zaten Selçuk un yanına iyi bir yabancı alınacak.Ceyhun,Culio ve Yekta da yedek kulubesi için çok iyi oyunculardır.
Ceyhunu 5-6 m.euro verip transfer etsek eleştiriler anlaşılabilir.Ama bedavaya aldığın oyuncu için bu kadar eleştiri gereksizdir bence.
3 oyuncu aldık.3'ü de bosman ve iyi oyuncular,tebrikler yönetime.Bu oyuncuların bonservisi nerden baksan 20 m.euro ederdi.
Topuzun 7 milyon € olduğu ülkede Selçuk İnan'ın değeri 10milyondan aşağı değildir. Elmander de en az 7 milyon € eder, Ceyhun için Trabzonla sözleşmesi devam etseydi 5ten aşağı satmazlardı. Şimdi biz bu yönetimin transfer politikasını eleştiriyoruz. Burdaki arkadaşlar klübün transfer bütçesini 150 milyon € falan sanıyorlar sanırım3 oyuncu aldık.3'ü de bosman ve iyi oyuncular,tebrikler yönetime.Bu oyuncuların bonservisi nerden baksan 20 m.euro ederdi.
Ah bi de şu Zapata gelse defansa. Tadından yenmez.