2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbrahim Akın bu sene ligde 30 maçta 8 gol 6 asist, kupada 8 maçta 3 gol 1 asist ile oynamış.

Gelirse rotasyonda ciddi yarar sağlayabileceğini düşünüyorum. Zira kafa yapısı olarak da daha olgunlaştığını, İBB'de istikrarı yakaladığını, Fatih Terim ile beraber iyi verim alabileceğimizi söylemek, yanlış olmaz.

Kanatlara ve forvete iyi bir yedek olur İbrahim Akın.Bu nedenle iyi transferdir bence.Bu yıl istikrarlıda oynadı.Bu transferle birlikte Aydın dan da kurtulacak olmamız ayrıca güzel.

sorması ayıp bizim maçlarımızdan başka maç izliyormusun?
adam geçme,dripling ,şut,serbest vuruş gibi işleri çok iyi beceren hem forvet hem forvet arkası hem 4-3-3 te solda ve sağda oynayabilecek bir oyuncuya burun kıvırdığına göre çok daha iyi bir altarnatifin var söylede öğrenelim...

sorması ayıp bizim maçlarımızdan başka maç izliyormusun?
adam geçme,dripling ,şut,serbest vuruş gibi işleri çok iyi beceren hem forvet hem forvet arkası hem 4-3-3 te solda ve sağda oynayabilecek bir oyuncuya burun kıvırdığına göre çok daha iyi bir altarnatifin var söylede öğrenelim...

Sezon içinde görürsün İbrahim Akın'ı. Türkiyede İbrahim Akın'ı bir tek siz izlemişsiniz galiba bu özellikler İ.Akında olsa değil İBB'de, Türkiyede bile olmazdı.İbrahim Akından sonra Batuhan'ı da alalım onun gibi hava toplarında etkili hem 4-3-3te pivot santrofor oynayabilecek, hem 4-4-2de partneriyle iyi anlaşabilecek, şutlarda etkili eşsiz bir oyuncu.

Necati yaşlı da olsa daha iyi bir transfer olur. Aydını izlemeyi tercih ederim İbrahim Akını izlemektense. Uğur Uçar satılırken de benzer şeyler söylendi, Emre Güngör yollanırken de... Çok seviyoruz kendi adamlarımıza kıymaya.

Tamam Berkan tamam sakin ol sen yeterki, biz senin gibi oyuncu ırkçılığı yapmıyoruz kardeşim.
Kötü oynayan gider, iyi oynayan gelir, futbolun kuralı budur. Akranım sayılırsın ancak senin kafa Derwall öncesi GS'da kalmış, ozamanda GS'dan oyuncu asla yollanmazdı.Mal mal beklerdik kendine gelecekte patlama yapacak diye 14 yıl bekledik öyle kuzu gibi.

İbrahim Akın özellikle kanat oynayabilme,top taşıyabilme özelliği ile bize faydalı olacak göreceksin.Aydın'ı izleyeceğime orada maçı izlemeyim daha iyi yada çık sen oyna Berkan , çıksın Şamil Abi oynasın, Tolga kardeşim oynasın ama orada o kendini geliştirmekten acit, kafasının canlı olduğu saçı uzayınca anlaşılan, eli belinde dolaşan,adamını kovalamayan Aydın gereksizi oynamasın.

İbrahim kadar Necati'yide istiyorum ben.Necati önerine bir diyeceğim yok ancak aynı pozisyon yada aynı oyun şaplonu çerçevesinde görülen isimler değiller bence.

Ceyhun hakkında düşüncelerim sizler kadar olumlu değil. Saf bir orta saha ve saf bir defans gerkli. Ceyhun bunun ikisini de yarım yapabiliyor. Rotasyon için alınabilir. Ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz. Eğer çok iyiyse Trabzon sözleşme uzatırdı.Selçuk için ortalığı ayağa kaldırdılar. Ceyhun için bir girişimleri olmadı. Ben Ceyhun'u beğenmiyorum.

Ceyhun'un Almanya'da yetişmiş olması,yaşının henüz çok genç olması,özellikle fiziği çok önemli artıdır.Bana göre Galatasaray'a 1.70'lik çalım hastası,çıt kırıldım oyuncular alınacağına Ceyhun gibi sağlam oyuncular alınması daha doğrudur.Trabzon kendisine teklif yapmış bunu kabul etmezse yeni sözleşme teklif etmeyecekler,ben Trabzon'un Ceyhun konusunda çok pişman olacağını düşünüyorum.Ayrıca Ceyhun'un zayıf yönleri olsa bile,Fatih Terim onunla ilgilenecektir,en azından Ceyhun'un kumaşı sağlam.

İbrahim Akın konusuna gelince Serdar Özkan geldiğinde çok olumlu konuşanlar vardı,İbrahim Akın içinde umutlu olan arkadaşlarımız olacaktır ama benim görüşüm eğer İbrahim Akın bize gelirse akıbeti Serdar Özkan'dan farksız olacak.

İbrahim Akın konusuna gelince Serdar Özkan geldiğinde çok olumlu konuşanlar vardı,İbrahim Akın içinde umutlu olan arkadaşlarımız olacaktır ama benim görüşüm eğer İbrahim Akın bize gelirse akıbeti Serdar Özkan'dan farksız olacak.

Serdar geldiğinde daha doğru gelmeden önce ne yapmış, İbrahim ne yapmış olarak geliyor bu önemli Bayram.
İbrahim 3 sezondur büyük bir devamlılıkla çok katkılı şekilde oynuyor, büyük takımı bulmuş ama kaybetmiş değerini daha iyi anlammış bir oyuncu.

Serdar ise Ankara'da bile şans bulamayacak kadar bitik bir şekle gelmiş gördüğün gibi.Yoksa hala onunda son derece yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Ama işte her şey kafada bitiyor, altyapıda Messi denilen Aydın'ı hepimiz yıllarca izledik.

Ceyhun konusunda onda o fizik olduktan, ayağı top yapma konusunda en azından şu seviyeden geri gitmediği sürecei, her daim milli takımlar seviyesinde bir stoper olabilir.Fizik çok önemli.Servet'in 27 yaşından sonra parladığını unutmamak lazım ki onun aldığı altyapı ile Ceyhun kıyaslanmaz bile.

Başkan,ay sonuna kadar transferleri tamamlayacağımızı açıklamıştı ama hala fırtına öncesi sessizliği koruyoruz.
Granqvist 11 değil 41 gol de atsa defansta ne vereceğine bakmak lazım,çünkü esas yaptığı görev daha önemli.

Ceyhun'un Almanya'da yetişmiş olması,yaşının henüz çok genç olması,özellikle fiziği çok önemli artıdır.Bana göre Galatasaray'a 1.70'lik çalım hastası,çıt kırıldım oyuncular alınacağına Ceyhun gibi sağlam oyuncular alınması daha doğrudur.Trabzon kendisine teklif yapmış bunu kabul etmezse yeni sözleşme teklif etmeyecekler,ben Trabzon'un Ceyhun konusunda çok pişman olacağını düşünüyorum.Ayrıca Ceyhun'un zayıf yönleri olsa bile,Fatih Terim onunla ilgilenecektir,en azından Ceyhun'un kumaşı sağlam.
Trabzon'da asla vazgeçilmez olmadı. Hep rotasyon oyuncusu oldu. Fizik ve Almanya kökeni Barış'ta da vardı. Benim izlediğim teknik kapasitesi çok yüksek değil. Sadece rotasyonda yer bulabilecek bir oyuncu. Olursa çok sevineceğimi söyleyemem. Culio'yu 10 defa tercih ederim.

Barış'ın yetiştiği kulüp Rot-Weiss Essen

Ceyhun'un yetiştiği kulüp Bayern Münih

Fizik konusunda Ceyhun 1.93 Barış 1.80 arada 13 cm fark var.

Trabzon'da vazgeçilmez olmadı diyorsun,bizde adamı ilk 11'in vazgeçilmez oyuncusu pozisyonu için almıyoruz,Ceyhun gibi bir oyuncunun kadroda olmasının hiçbir zararı yoktur,hele bir Galatasaray'a gelsin sana göre Trabzon'da vazgeçilmez olmadı ama zamanla Galatasaray'ın vazgeçilmezi olabilir,aynı anda Milli takımında.

hem Ceyhun Gülselam hem İbrahim Akın rotasyonumuz için çok çok iyi olur alalım açıklayalım artık oyuncularımız olsunlar herkes kurtulur böylece tartışmaktan..

Zaten az yerli var..Bence Ceyhun ve İbrahim iyi olur..Yedek oyunculara da ihtiyacımız var...Ufuk-Sabri-Servet-Hakan-Çağlar-Selçuk-Yekta-Arda-Emre-Kazım-Ayhan dan oluşan 11 kişilik yerli kadro var..4-5 yerli transferi zaten şart görünüyor..Ceyhun ve İbrahim gelirse sağbek-stoper ve forvet için yerli alternatif isimler düşünmeliyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...