B
Berkan Çatal
Misafir
İbrahim Akın yararsız olacak bence. Boşa transfer
İbrahim Akın yararsız olacak bence. Boşa transfer
sorması ayıp bizim maçlarımızdan başka maç izliyormusun?
adam geçme,dripling ,şut,serbest vuruş gibi işleri çok iyi beceren hem forvet hem forvet arkası hem 4-3-3 te solda ve sağda oynayabilecek bir oyuncuya burun kıvırdığına göre çok daha iyi bir altarnatifin var söylede öğrenelim...
Ceyhun hakkında düşüncelerim sizler kadar olumlu değil. Saf bir orta saha ve saf bir defans gerkli. Ceyhun bunun ikisini de yarım yapabiliyor. Rotasyon için alınabilir. Ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz. Eğer çok iyiyse Trabzon sözleşme uzatırdı.Selçuk için ortalığı ayağa kaldırdılar. Ceyhun için bir girişimleri olmadı. Ben Ceyhun'u beğenmiyorum.
İbrahim Akın konusuna gelince Serdar Özkan geldiğinde çok olumlu konuşanlar vardı,İbrahim Akın içinde umutlu olan arkadaşlarımız olacaktır ama benim görüşüm eğer İbrahim Akın bize gelirse akıbeti Serdar Özkan'dan farksız olacak.
Son dakika..Groningen takımının taraftar forumlarında Granqvist'in Galatasaray'a transferi konuşuluyor..
Trabzon'da asla vazgeçilmez olmadı. Hep rotasyon oyuncusu oldu. Fizik ve Almanya kökeni Barış'ta da vardı. Benim izlediğim teknik kapasitesi çok yüksek değil. Sadece rotasyonda yer bulabilecek bir oyuncu. Olursa çok sevineceğimi söyleyemem. Culio'yu 10 defa tercih ederim.Ceyhun'un Almanya'da yetişmiş olması,yaşının henüz çok genç olması,özellikle fiziği çok önemli artıdır.Bana göre Galatasaray'a 1.70'lik çalım hastası,çıt kırıldım oyuncular alınacağına Ceyhun gibi sağlam oyuncular alınması daha doğrudur.Trabzon kendisine teklif yapmış bunu kabul etmezse yeni sözleşme teklif etmeyecekler,ben Trabzon'un Ceyhun konusunda çok pişman olacağını düşünüyorum.Ayrıca Ceyhun'un zayıf yönleri olsa bile,Fatih Terim onunla ilgilenecektir,en azından Ceyhun'un kumaşı sağlam.