2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo defansın zayıf olduğunu dşünmüyorum.Bir tek sol beg sıkıntı yaratabilir takımda onun yanında Ujfalusi çok büyük katkı verir benim sıkıntı duyduum nokta kısa vadeli bir oyuncu olması.En fazla 2 yıl bize katkı sağlar yoksa Ujfalusi gibi hem saha içinde fiziksel hemde mental olarak rakibi döven yıpratan hakemle oynayan bir oyuncu lazımdı bize eşit şartlarda mücadele edebilmek için.

Ujfalusi yi sadece isim olarak biliyorum, çıplak gözle pek izlemedim o yüzden biraz tedirgin oldum. umarım dediğin gibi olur. bu sene kaleci ve defanstan sıkıntı çekmeyelim artık yeterki.

Yalnız rakip taraftarlar nasıl mızmızlanıp ağlayacaklarınıda bilmiyor eğer bu transferler gerçekleşirse transfer sezonun hatta yıllardır gerçekleşen transfer sezonlarının kralı olabiliriz bu paketle... Açıkcası maliyet filan umrumda değil parası neyse verilsin alınsın artık... : )

Forlan.Adı bile yeter be.Drogba ile aynı seviyede bir oyuncu Forlan.

Bu arada KAP a bildirilmiş görüşülüyor diye.Bir jet dolusu yıldız geliyor.Muntaride gelsin.:D

Biraz yaşlandık yabancı tercihlerinde ama bu önümüzdeki sene ŞL'ne katılmamızla beraber küçük rotasyonlarla değişecektir.

Onun haricinde Ujfalusi'nin hem stoper hemde sağ beg için yedekleyen oyuncu olarak düşünüldüğü ilk 11 için alınmadığı söyleniyorki çok mantıklı geliyor bu söylem.

Son olarak Forlan-Reyes ikilisine laf söyleyen çarpılır yahu muhteşem iki transfer ki her ikisindende en az 3 yıl çok üst düzey faydalanırız hatta Reyes'in aklına futbola vermesine göre 5-6 yıl rahatlıkla faydalanabiliriz kendisinden.

Şimde tek mühim olan verilen yıllıkları hiç işin içine karıştırmadan bonservislerine ne kadar para ödeyeceğimiz.

Orta sahaya Selçuk, Ceyhun gelmiş Muntari gündemdeyken (Cana-Yekta unutulmasın), kanatlarında Kazım-Arda-Reyes-Pino varken, İ. Akın gündemdeyken, forvetinde Elmander, Baros, Forlan varken defans tandemine Ujfalusi-Servet ikilisini yazmak gelecek sezonlardan ders almadığımızı gösterir. Umarım Ujfalusi hem sağ beki, hem de stoperi yedeklemek için alınmıştır.

Sadece 8 yabancı hakkımızı kullanacağımız konuşuluyor. Hali hazırda Ujfalusi, Pino, Reyes, Elmander, Baros, Forlan, Cana 7 yabancı eder. Geriye 1 tane kalıyor. Kaleci mi stoper mi orta saha mı. Muntari gelecek deniyor, e kaleci kesin gelecek, defansı böyle bırakmak intihar olur. Bu yabancılardan kim gidebilir? Umarım Baros ve Cana gitmez. Ama Muntari gibi sert bir oyuncu arandığına göre aynı tipteki Cana gönderilecek gibi. Pino twitter'da kalacağını açıkladı. Off, işin içinden çıkamadım yardım edin :)

Bırakalım transferin tadını çıkartalım. Forlan, Reyes gelmiş, işin inciğini çıkarmayalım. Forlan diyorum, Reyes diyorum :)

Başkanın uçağı kaç kişilik, ona göre transfer devam eder belki :)

Culio ve Stancuyu unutmuşsun bide.. Culio takasta kullanılacak sanırım Stancuda kiralık verilir Pinoda gider.. Arda Servet Sabri Selçuk ve Hakan(Çağlar) ilk 11 de kesin artık 6 yabancı kuralı ile.. Bence Servetin yanına Garay falan olsaydı Ujfalusiden daha yararlı olabilirdi ve ujfalusi A.Madridde son sene daha çok sağ bek oynadı galiba yanılıyor muyum? İnşallah yedek için alınmıştır Forlan ve Reyesi alana bonusuyla Ujfalusi falan :)

Ali dürüst zamanında petre ve Bratu uçakta istanbul yolundayken ilgilenmiyoruz demişti..Bu taktikle neyi amaçlıyor çözemedim.

Ben yabancılardan en fazla 1-2 sinin kalacağını düşünüyorum. O bile olmayabilir. Daha kaleci ve orta saha alacağız. Ujfalusi'yi rotasyon için aldığımız, bir stoper daha alacağımız söylentisi var. Zaten 7 tane yeni yabancı ediyor. Eldeki yabancılardan hepsini bile gönderebiliriz.

Doğan Abi, o değil de bu Forlan için BJK'den açıklama gelmedi, adamlara inme falan gelmiş olmasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...