2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer Madrid, Mekan Vicento Calderon'un arkasındaki kulüp binası

Ünal Aysal: İyi günler, Sayın Cerezo, Nasılsınız?
Cerezo: Teşekkürler...
Ünal Aysal: Bizim çocuk(Arda) tutturdu, Atletico diye. Ben de dedim gidemezsin. Sonra baktım üzüldü, dayanamadım geldim.
Cerezo: Arda'yı vereceksiniz yani...
Ünal Aysal: Yok öyle değil, sizin takımı almaya geldik. İlk etapta şu Forlan, Reyes, Ujfalusi'yi verin de... Çantada cash 14 var, alın, oyunculara da söyleyin benim jetle akşama gidiyoruz.
Cerezo: Ama sayın başkan...
Ünal Aysal: Koçum beni yorma, daha İtalya'ya geçip, Muntari ile Muslera'yı alıcam. Yarın basket maçı var, işim var, gücüm var...
Cerezo: ...

Dışarı çıkınca Ünal Aysal'dan yöneticilere, '' İlla işi ben yapıcam, altı üstü 5 adam alacaksınız '' :)

Haluk Yürekli

"Havaalaninda neseli oldugu gözlenen Ünal Aysal'in bugün ispanya'dan transfer haberi ile gelmesi bekleniyor"

"Benim tahminim Galatasaray, Atletico Madrid'den bu 3 ismin en az 2'sine imza attiracaktir"

Galatasaray'in ulastigimiz kadari ile 30M$ kredi cektigi bilgisine ulastik"

"GS tüm transferlerine TT ARENA'da bir sov yapmaya hazirlaniyor. Terim de orada imza atacak"

"Aysal bugün eli bos dönerse taraftar tarafindan hos karsilanmayacaktir. Baskan'in bu riski alabilecegini zannetmiyorum"

GALATASARAY başkanı Ünal Aysal'ın Madrid seferi camiada büyük heyecana sebep oldu. Aysal'ın Atletico Madrid kulübünden Jose Antonio Reyes, Diego Forlan ve Tomas Ujfalusi'yi isteyeceği iddia edilirken, Tomas Ujfalusi Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu.

Başarılı Çek futbolcu; İtalya'da tatilde olduğunu, Galatasaray'ın teklifinden haberi olmadığını belirterek şöyle devam etti; " Ben şu an İtalya'da tatildeyim. Bana bu konuyla ilgili ne kulüpten ne de manejerlerimden bir bilgi gelmedi. Eğer böyle bir gelişme varsa ilerleyen günlerde mutlaka haberim olacaktır. Ancak ben Madrid'de oynamaktan mutluyum " dedi.

33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray'da oynarmı sorusuna yorum yapmak istemediğini ancak Türkiye'den olumlu referanslar aldığını dile getirirdi; " Baros ve Simao'dan Türkiye hakkında konuştuğumuzda hep olumlu bahsediolar. Türk futbolunun gelişmekte olduğunu biliyorum. Ancak şu an Madrid'de mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Radyospor

Kafam almıyor Agueroda gidecekken Atletico 4 yıldız oyuncusundan bir anda nasıl vazgeçer?
Olağanüstü bir para var ortada demek ki.
Gerçekse çocukları hazırlayın Forlan-Reyes > Drogba..

Forlan bu ligin altını üstüne getirir.Reyes inde kalitesi tartıışılmaz.Oynamak isterse belki Keita etkisi bile yaratabilir. Ama Ujfalusi çok kötü bir tercih.As olarak Servet-Ujfalusi ikilisi düşünülmüyordur umarım.Çok kötü bir ikili olur bu ikili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...