2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rekabetçi piyasa çocuğu fiyat artmasın diye havaalanından Florya'ya kadar ilgilenmedimizi iddia ediyor:D

Onun bu dönemde yaptığı açıklamalar daha çok KAP'tan ceza yemeyelim diye yapılmış açıklamalar olacak arkadaşlar, misyonu bu.

Ispanya seferini tamamlayan UNAL BASKANIMIZI, NBA yildizlari icin Amerika'da da gormek istiyoruz. :)

Dediğiniz gibi yıllardır Ali Dürüst her transfer haberini yalanlayıp durur,nedendir bilinmez.

Bu arada Ujfalusi bence iyi bir defans oyuncusu.

Ben yabancılardan en fazla 1-2 sinin kalacağını düşünüyorum. O bile olmayabilir. Daha kaleci ve orta saha alacağız. Ujfalusi'yi rotasyon için aldığımız, bir stoper daha alacağımız söylentisi var. Zaten 7 tane yeni yabancı ediyor. Eldeki yabancılardan hepsini bile gönderebiliriz.

Doğan Abi, o değil de bu Forlan için BJK'den açıklama gelmedi, adamlara inme falan gelmiş olmasın :)

Stancu kesin ya tapusu ile ya kiralık olarak yollanır.Aslında Ordu'ya versek çok yararlı olurdu.
Pino kalacağım dedi ama emin değilim ben oda kiralanabilir bence.
Cana ve Baros kalıyor elde ki ben iki oyuncununda yollanacağını düşünmeye başladım.

Kardeşim inci'ye göz atıyorda Uğur'cum bjk'li arkadaşlar aslında hiç istemiyorlarmış Forlan'ı, Reyes'i :p

Bir haber aldım; Ünal Başkan, tatil için Miami'de. Wade, LeBron, Bosh GS'de. Tüm Miami'yi korku sarmış. Pat Riley yalvarıyor, bari birini bırak diye =)

Forlan için Atletico'yu bıraktım, adamın kapısında yattılar resmen. Neyini istemiyorlar :)

Bağdat Abla senle Uğur fena makara yapmıştınız :)

İspanyadan 3 İtalyadan 3(Muslera-Muntari-Birde defans) lü yapsak fena olmaz hani maksat jetimiz fazla yakmasın :)

Resmi siteden Ali Dürüst'ün açıklaması;

B_10329_Durust%20-%20B.jpg

İkinci Başkan Ali Dürüst Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Club Atletico de Madrid futbolcuları Diego Forlan, Tomas Ujfalusi ve Jose Antonio Reyes için yapılan transfer görüşmeleri hakkında resmî sitemize açıklamalarda bulundu.

İkinci Başkan Ali Dürüst, "Üç oyuncunun Galatasaray'a transferi için Atletico Madrid ile görüşmelere başladık. Bu transferler hakkındaki gelişmeleri önümüzdeki süreçte resmî sitemiz aracılığıyla kamuoyuna duyuracağız" şeklinde konuştu.

---Madrid'de banko oynayan Ujfalusi 'yi yedek tutabiliceğimizi zannetmiyorum.

---Forumda ki genel kanının aksine ben havalara uçmadım.

---Reyes arsenalde olduğu gibi yarım sezonda mızmızlanıp ispanya 'yı özledim derse hiç şaşmam

--- forlansa umarım oynamaya gelmiştir.

Bu arada bizim takımın 10 yabancı hakkını sonuna kadar kullanacağını düşünüyorum.

Çok büyük iltimalle Mehmet Ali Aydın'lar TFF başkanı seçildiğinde yabancı sınırını kaldıracak. 6 yabancı sahada gerisi istedimiz kadar yabancı olabilire dönecek sistem.

Eğer yapılan görüşmelerde bunun sözü alındıysa bizimkiler 10 yabcı hakkını sonuna kadar kullanır.

Bu arada bizim takımın 10 yabancı hakkını sonuna kadar kullanacağını düşünüyorum.

Çok büyük iltimalle Mehmet Ali Aydın'lar TFF başkanı seçildiğinde yabancı sınırını kaldıracak. 6 yabancı sahada gerisi istedimiz kadar yabancı olabilire dönecek sistem.

Eğer yapılan görüşmelerde bunun sözü alındıysa bizimkiler 10 yabcı hakkını sonuna kadar kullanır.

Fatih Terim 6+2+2'nin son 2'si kullanmayacak diye haberler çıkmıştı medyada, ben ona dayanarak söyledim.

BAHRİ Havadır dan sonra Haluk Yürekli de Cambiasso diyor.Fatih Terim ısrarla istiyormuş.Ön liberodaki ilk tercihmiş.İnter in vazgeçilmezi bu adam ama bakalım.

Yıllar önce Fatih Hocaya transfer listesinin en sonundaki adamlar transfer edilmişti..Bu sefer işi sıkı tuttu en sona en iyileri yazdı heralde.

Arda'nın,Selçuk'un önünde,Elmander'in de açıcağı alanlarla birlikte Forlan 20 golü rahat bulur.Büyük ihtimalle Baros'a da veda edilir bu transferden sonra takımın 3.forveti olmayı da kendisi pek hoş karşılamayacaktır zaten.Ujfalusi,benim futbol anlayışıma göre tam bir kasaptır fakat ligimizin durumuna bakarsak Lugano'nun,Giray'ın tekmelerin,çirkefliklerinin takdir edildiği yerde Ujfalusı de büyük iş yapar.Hem sağ bek hem stoper olması da avantaj.Reyes,transferine ise hiç olumlu bakmıyorum umarım bir terslik çıkar.Tam anlamıyla bir istikrar yoksunu.Yıllardır dolaştı durdu zaten Sevilla'da ki çıkışının devamı hiç gelmedi bundan sonra da gelmez.Bir tek geçen seneki Uefa şampiyonluğunda ciddi payı var.İspanya daki sertlikle burada ki sertlik arasında dağlar kadar fark olduğunu da düşünürsek Reyes in vereceği katkı bence soru işareti.Keşke daha önce Adnan Öztürk'ün anlaştığı söylenen Sochaux lu Marvin Martin alınabilseydi.Sağ kanatta bence özellikle Terim motivasyonuyla da iyice konsantre olacak Kazım'a forma verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...