2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer anlaştıysak bu gece güzel haberleri alırız ha sabah uyandığımızda ve yine bu sayfayı açtığımızda ses yoksa yine o kuşkular şüpheler...

Ya abi açıklansında paradan bize ne.. Yıllardır fakir edebiyatı yapma, yoksul damgası yemiş bir takımın taraftarı olarak City gibi Malaga gibi fütursuzca paralar vererek transferler istiyorum ki fütursuzca değil Emenike'nin 9 m € ettiği memlekette o oyuncuların hepsi birer birer ondan fazla eder para bizim zevk bizim...Koskoca Galatasaray 3 oyuncuya verdiği paradan dolayı sıkıntıya düşecek değil...

Ünal Aysal : Bazı oyuncular 3 bazıları 4 bazıları 2+1 sözleşmesi üzerine uğraşıyoruz.

Ünal Aysal : Klüp başlanı olarak bu futbolcularla direk ben görüşmücem tabikide.

Ünal Aysal : Galatasaray taraftarının içi çok ferah olsun. Onlara bu sözü vermiştim, hiç bir sorunumuz olmayacak.

Ünal Aysal : Cambiasso ile iligli çalışmamız olmadı.

Ünal Aysal : 3 Futbolcu harici çalışmalarımız var.

Ünal Aysal : Henüz biten birşey yok, çalışmalar devam ediyor, bir kaç gün daha sürer.

Ünal Aysal: Hepimizin çalışmaları bu ay sonundan önce futbolcuların kampta hazır olmaları.

Muhabir : Prensip Anlaşmasına Varıldı Diyebiliriz Ozaman !
Başkan : Evet Siz Öyle Diyebilirsiniz Bir Kaç Gün Daha Çalışmamız Lazım !

Gerekli açıklamalar yarın yapılacak deseydi de bayram etseydik ya sonunda olsun da bu transferler beklemeye hazırız. Biz Eylüle kadar beklediğimiz zamanları hatırlarız :)

Adam başkan ya oturduğu koltuğun farkında transfer filan hikaye "klüp başkanı olarak bu futbolcularla direk ben görüşmem" diyerek Adnan Polat'ın en büyük zaaflarından birininin kendi olmadığını gösteriyor ve ağırlığı kaldırabiliyor... Onun dışında anladığım Reyes ile 4 Forlan ile 3 Ujfalusi ile 2+1 sözleşme imzalayacağız. : )

konuşmadan anladığım Atletico Madrid ile tüm imzalar atılmış, futbolcu ve aracılar ile ayrıntılar konuşuluyor ayrıntılar belirlenip sözleşmeler hazırlanıp kimisi bunu yarına biraz çıtayı yüksek tutan 2 güne imzalar toplu açıklama gelir diye düşünüyorum.. Forlan gel be olm :)

Giden yöneticilerin hepsi dönmüş.Bu durumdan çıkan sonuç oyuncularlada anlaşmanın sağlandığıdır bence.Zira birisi orada kalırdı bence aksi bir durum olsaydı.

yönetimi kutluyorum,yandaş basın ve hazımsız insanların söylediğine bakmamakta fayda var.alınan oyuncuların hepsi belli bir ismi olan ve takıma katkı vereceğine inanılması gereken oyuncular.yanlız sadece ujfalusi transferiyle defans bölgesine transferi kapatırsak bu oyuncuları transfer etmemiz'in anlamı kalmaz.bence sol bek ve bir yerli stoper alınması lazım,ujfalusi transferiyle sağ bek bölgesindede oynayacak biri almış olduk.önerim tabiki sol bek için malik fathi ve stoper için serdar taşçı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...