Sanki Fotomaç falan duyurdu haberi, resmi site duyurdu ama yine bir olumsuzlukta hemen ''aaauvvv''
Ben de Doğan Abi gibi düşünüyorum. Onu da geçtim daha bugüne kadar borsaya bildirip de yapmadığımız bir transfer olmamış. Bundan sonra da olmaz, zira hiçbir yönetici böyle bir riski almaz. Forlan ve Reyes bu takımı taşıyacak kalibrede adamlardır. Forlan'ın yaşı falan önemli değil. 1 sene önce DK'ya bakın, ''Uruguay = Forlan''ı gördük biz orda. Uruguay sağlam savunma yapan, ileride Forlan'ın liderliğinde giden bir takımdı. Ve yarı finale kadar böyle gittiler. Bir sıkışıklık oldu, Forlan attı, bir zora girdi Forlan attı. Liderliği ele alabilen, bu sorumluluktan kaçmayan bir adam. Ben çok memnunum. Drogba stili itibari ile bu ligi sallardı, Forlan da kararkteri, liderliği ve komple bir hücumcu olması ile bu ligi sallar. 20'den aşağı atmasının da pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Elmander dolaşır, boşluk yaratır, bir bakmışsın Forlan ve gol. Her iki ayağını da böyle etkili kullanabilen, bireysel özellikleri en üst seviyede, bitirici bir forvet. Onu almak şimdi bile çok zorken, 3 sene önce deneyemezdiniz bile.
Reyes için de benzer durum geçerli. 28 yaşında, Allah vergisi müthiş bir yetenek. Bir kanat oyuncusundan adam geçmesi, koşu yapması, ortaları beklenir. Reyes bunun dışında müthiş ara pası atma yeteneklerine sahip. Onun gibi ara pası atabilen dünya üzerinde ara pası atabilen kanat oyuncusu parmakla sayılacak düzeyde. Mesela Keita müthiş adam geçer, koşu yapar, rakibi bezdirir, içinden geçer. Quaresma da benzer şekilde. Ama Reyes'in onlardan ayrıldığı yön oyun aklı ve görüşü, ara pas kabiliyeti çok daha gelişmiş bir adam. Arda ile birlikte kanatları yardırırlar.
Resmi site açıkladığında olan kuşkular da ortadan kalkar.