2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence iş bitmiştir.Ünal başkan oyuncularla 4,3 ve 2+1 yıllık anlaşma üzerinde çalışıyoruz dedi.Yani Reyes ile 4,Forlan ile 3 ve Ujfaluji ile de 2+1 anlaşma yapılmış bence yoksa yıl söylemezdi.

Herkes hem genç hem golcü hem teknik hem istikrarlı vs. vs. olan oyuncu istiyor galiba.Kaç tane öyle oyuncu gelmiş ki Galatasaray'a.Hatta bizi geçtim Türkiye'ye.Ligimiz ne üst düzey bir lig ne de takip edilen bir lig bence.O kadar avrupa ligleri varken neden buraya gelsinler ki zaten.Tek neden belli bir yaşı geçtikten sonra iyi bir parayla son mukaveleyi yapmaya gelirler anca.Avrupa kupalarında olmayan bir takımda transfer için geçen oyuncular drogbalar.forlanlar,reyesler ise bu bile inanılmazdır,mucizedir.

R.U.F. iyidir ama yeterli değildir. victor kimdir arkadaş al frey'i al reina'yı bildiğimiz kalecilerdir. stoper mutlaka 1 yabancı 1de türk alınması lazım türk A2den de olabiir ortasahaya Muntari,Sissoko(Juvedeki), cambiasso,emana,kallström ve realdeki diarralar (bunlardan biri alınmalı) kadro derinliği içinde ibrahim akın ve necati ateş ilaç olur ! FT gerekeni yapar nasıl olsa

Stancu transferi yapıldığında düğün bayram edip,Forlan ismini beğenmeyen arkadaşlar ile çok ta konuşulacak bi şey olduğunu düşünmüyor,her fikre saygı eyvvallah ama yani şurda Forlan ve Reyes'i bize layık görmeyenler bile çıktıya başka ne desem boş....

Reyes ve Ujfalusi dediğiniz adamlar bile 40 ın üzerinde ilk 11 çıkmışlar 2010-2011 sezonunda.Acaba bizde kaç kişi 25 maçı geçti bu sezon toplamda.Bazı haberler var türkiyeyi istemiyorlar falan diye umarım doğru değildir.Pino'yu Stancu'yu Balta'yı taşıdıysa bu forma bu adamları hayli hayli taşır...

Sanki Fotomaç falan duyurdu haberi, resmi site duyurdu ama yine bir olumsuzlukta hemen ''aaauvvv'' :)

Ben de Doğan Abi gibi düşünüyorum. Onu da geçtim daha bugüne kadar borsaya bildirip de yapmadığımız bir transfer olmamış. Bundan sonra da olmaz, zira hiçbir yönetici böyle bir riski almaz. Forlan ve Reyes bu takımı taşıyacak kalibrede adamlardır. Forlan'ın yaşı falan önemli değil. 1 sene önce DK'ya bakın, ''Uruguay = Forlan''ı gördük biz orda. Uruguay sağlam savunma yapan, ileride Forlan'ın liderliğinde giden bir takımdı. Ve yarı finale kadar böyle gittiler. Bir sıkışıklık oldu, Forlan attı, bir zora girdi Forlan attı. Liderliği ele alabilen, bu sorumluluktan kaçmayan bir adam. Ben çok memnunum. Drogba stili itibari ile bu ligi sallardı, Forlan da kararkteri, liderliği ve komple bir hücumcu olması ile bu ligi sallar. 20'den aşağı atmasının da pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Elmander dolaşır, boşluk yaratır, bir bakmışsın Forlan ve gol. Her iki ayağını da böyle etkili kullanabilen, bireysel özellikleri en üst seviyede, bitirici bir forvet. Onu almak şimdi bile çok zorken, 3 sene önce deneyemezdiniz bile.

Reyes için de benzer durum geçerli. 28 yaşında, Allah vergisi müthiş bir yetenek. Bir kanat oyuncusundan adam geçmesi, koşu yapması, ortaları beklenir. Reyes bunun dışında müthiş ara pası atma yeteneklerine sahip. Onun gibi ara pası atabilen dünya üzerinde ara pası atabilen kanat oyuncusu parmakla sayılacak düzeyde. Mesela Keita müthiş adam geçer, koşu yapar, rakibi bezdirir, içinden geçer. Quaresma da benzer şekilde. Ama Reyes'in onlardan ayrıldığı yön oyun aklı ve görüşü, ara pas kabiliyeti çok daha gelişmiş bir adam. Arda ile birlikte kanatları yardırırlar.

Resmi site açıkladığında olan kuşkular da ortadan kalkar.

Bu transferleri değerlendirirken fiyatlara da iyi bakmak lazım.Ujfalusi için yüksek bir bedel beklemiyorum ama Reyes ve Forlan için büyük rakamlar çıkacak gibi kasadan.Forlan için 4-5 milyon civarı yıllık ücret konuşuluyor bu ücreti İspanya'daki vergilerden de dolayı kazanamıyor şuan bence kesinlikle kabul edecek teklifimizi.Forlan tartışmasız çok iyi forvet fakat Drogba da ki heyecandan sonra bence biraz sönük kalacak.Forlan, Drogba'dan bir gömlek düşük bir oyuncu ama Türkiye 'yi rahatlıkla sallar.Yaş konusunda bence çekincemiz olmasın önemli olan oyuncunun mentalitesi;işini ciddiye alan,aldığı paranın hakkını vermek isteyen adam yeteneği de var sa bu lig de çatır çatır oynar.R.Madird ten geçen yıl ayrılan Raul bu yıl Şamp. liginde Schalke yi yarı finale taşırken,Bjk'ya sadece para yemeye gelen Guti tüm sezon yattı.Forlan'ın karaktersiz ve ya sorunlu olduğuna ilişkin bu zamana kadar bir haber çıkmadı,ülkesinde de resmen bir ilah adam.En az 15 golü bulacaktır bu yıl.

Hayır anlamadım ki bu adamlar kimin alınmasını istiyordu. Ronaldo gelse; Messi daha iyi diyenler çıkacak nerdeyse. Xavi'yi aldık dese İniesta olmadan bişey yapamaz. Buffon lafı çıktığında yaşlı diyen adam gördüm ben burda..

Buradaki genc arkadaslar alinmasin ama yeni nesil ozellikle bu konuda hem cok sabirsiz, hem de yildiz denen oyunculari begenmiyorlar. Biz İnamatolar Carruscalar'i olan bir takimdik.

2+1 yıllık daha mantıklı olurdu. Ben zaten 33 yaşında adam almam zaten o ayrı konu. Hele bonservis verip almak ayrı bir skandal. Hele hele Elmander ve Baros gibi iki adamın varken almak... Neyse şimdi ortalığı bulandırmayim.
Hele bi şu geriye transfer yapılmasın o zaman anlayacağız bu transferin gerekliliğini...

Resmi açıklama bu akşam gelse keşke :) Açıklamalar gelene kadar gazete okumamak lazım. Sinirlerimiz bozulabilir. Ne senaryolar üretiyorlardır kimbilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...