2011/2012 Sezonu İçin Transfer Dönemi ve Futbolcu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Kosova'nın haberi, (Ujfalusi İstanbul'da ) ağlayacak gibi sunması bile manidar. Ne olduysa GS ile arasında. Basketbol final serisi için bile GS seyircisi iyiydi deniyor hemen zıplıyor ooo FB'nin seyircisi nasıldı diye:)) E yoktu denince ben EuroLeague'i kastettim diyor.

Onun hırçın, sert ve agresif oyununun, hala daha atik yapısının en azından bu sene çok büyük katkı vereceğini düşünüyorum bize.
Kötü transfer değil, daha iyisi olabilirdi, eldekilerden daha iyi bir oyuncu bence özet budur.

Göksel Gümüşdağ'ın açıklamaları var İ.Akın ile ilgili sona geldik artık diye,ibb Aydın+2m euro istemiş.Bizimkiler Serkan+2m euro teklif sunmuşlar haberde yazana göre.Bence ikisinide versinler hala Aydın'ın patlama yapmasını bekliyoruz.

...

Hayır usta birde 70 küsür msj yazacak kadarda takılmış forumda böyle saçma salak şeylerle galyana gelecek, depresyona girecek üyelere sahip bir oluşum mu burası bir insan hiç mi gözlem yapmaz:D Beyin kırıntısı olsa anlar insan bunu artıkta neyse 'kuş beyinli' terimi boşa türememiş işte bunu görmüş oluyoruz:D

Antu'nun özel timleri varmış abi, bu transfer döneminde ortaya çıkıp galeyan yaratmak için. İyi fikir de abi insanda bunu uygulamak için bir beceri, bir beyin olacak :) Herkesi kendileri gibi zannediyorlar sanırım, anlamadık kuş olduğunu bir daha yollayın, katılıyoruz Ünal Aysal'dan bir cacık olmaz :)

Yirim ben onların özel timlerini yirim :D Kuş beyinleri neleride düşünürmüş amanda aman :D

Yazık günah lan beyin bedava evlatlar amelelik yapmayın, kullanmasını öğrenin angutçuklar;)

Yirim ben onların özel timlerini yirim :D Kuş beyinleri neleride düşünürmüş amanda aman :D

Yazık günah lan beyin bedava evlatlar amelelik yapmayın, kullanmasını öğrenin angutçuklar;)

Abi ben zaten antu tipi sürülere(!), taraftar falan demiyorum. Bu hangi takım için olursa olsun. Bu iş sonuçta futbol ve ne kadar zorlarsan zorla bu işin bazı gerçekleri var. Ben buraya Alex topçu değil, hiçbir şey değil desem, kendimi beyinsiz yerine koyarım. Bana çıkar derler, lan olum deli misin, hiç yoktan istatistikler var. Biz 50 kişi, 100 kişi, 1000 kişi toplanıp yazsak da birşey değişmez. Bu antu aynen öyle, toplanmışlar herkes aynı kafadan yazıyorlar. Biri yine aldılar dedeleri, Forlan kim diyor, o gelse Taksim'de soyunurum diyor, sonra geliyor, mal gibi kalıyorlar ortada. Sen Forlan'a topçu desen ne olur, demesen ne olur? Senden Forlan için icazet yada hayır duası bekleyen yok zaten. Biri birşey diyor, 100 kişi aynı şeyi yazıyor, bunlar da gerçek zannediyor. Sen buraya gelip, Aysal'da iş yok desen ne olur, demesen ne olur. Biz burada Adnan Polat'a başkanım demeye utandığımızı söylemişiz, utançtır demişiz, bizden ağır eleştiren mi olmuş. Biz salak mıyız ki, biri Aysal'da iş yok deyince, ''he yaa, valla iş yok, istifa etsin la'' tarzı konuşma yapalım. Ben Fener'in iyiliğini falan düşünmem de, gidip de adamların içine niye laf sokayım. Rahatsız mıyım ben?

Takımı ne olursa olsun ben böyle insanları(!) anlayamıyorum. Niye kendinizi kandırıyorsunuz birader, Forlan iyi futbolcu ama umarım iş yapmaz dersin, kimse gıkını çıkarır mı? Sen Forlan'a topçu değil, kim ki diye yazarsın, seni adam yerine koyana gülerler. Sana Mourinho ol, teknik-taktik analiz yap, objektif ol diyen de yok, futbolun gerçekleri olduğunu bilsen yeter.

Bu arada Reyes'in salı günü geleceği konuşuluyor. Forlan'ın da kupa nedeniyle sonradan geleceği, ancak problem olmadığı yazılıyor.

Aynen Uğur'um. Diyorum ya Allah akıl fikir versin neticede bunlarda ülke insanı bunlarda ülke gençliği ilerde bunları çalıştıracağız biz salaklıkları yüzünden zarar etmek istemem(çıkarcı STYLA;)).

Bu arada Forlan , Reyes'ten çok daha büyük topçudur ama bence Reyes takım için Forlan'dan daha kritik bir oyuncu.O yüzden ne olursa olsun önce Reyes'in netleşmesi beni rahatlatır.Çünkü hiç bir yabancı alınmasa dahi olası Necati ve İbrahim Akın transferleri sonrası Kazım-Elmander- Baros'un zaten bulunduğu forvet hattında artık çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama Reyes gibi ara pas kabileyeti olan bir kanat oyuncusu her zaman ihtiyaç duyulur zor bulunur oyuncu tipidir.

Heee Forlan'da olursa yeme yanında yat olur çokta sevinirim.

______________Transfer______________

Sabri____Ujfalusi_____Servet____Hakan

Reyes____Selçuk_____Muntari____Arda

_________Baros______Boş_________

Yedekler: Ufuk,Çağlar,Kazım,Yekta,Ceyhun,Cana,Culio,Elmander,Emre

Kadro şu haliyle bile cok iyi sayılır, üstüne takas yoluyla 'Stancu+para / Sercan', 'Aydın+para / İbrahim' takası yapsak, birde stoper olarak Serdar T.'ı alsak sanırım kupa bırakmayacak bir kadro kurulmus olur.

Bu arada DHA'da Ali Dürüstün Reyes ile anlaştığımızı söylediği yazıyor.

Şuana kadar borsaya bildirip boş döndüğümüz bir transfer olmadı, evet. Ama bu yeni yönetimde neler tadacağız görelim bakalım.
Forlan basın toplantısı düzenleyip gelmek istemediğini, 2 sene daha sözleşmesi olduğunu söylemiş. Benim anlamadığım bu sıradan bir transfer değil eğer oyuncuyla anlaşılmadıysa neden borsaya bildiriliyor ? Taraftarın ne kadar heyecanlandığı ortada. Borsaya bildirildi demek bitti demek yani. Bugüne kadar Galatasaray'da borsaya bildirilip olmayan transfer yok. Bizimde umutlarımız dahada arttı. Şimdi bu transfer olmayacaksa oluşacak tepki... O iki ismin olması bile kurtarmaz. Bekleyip görelim. Şu basın toplantısı hakkında bir bilgim yok sadece yazı okudum. Eğer gerçekse vay halimize diyorum. Bizim aklımızda Forlan diye bir isim yoktu zaten. Birden ortaya atıldı başkan İspanya'ya gitti ve borsaya bidirildi. Şu saatten sonra oluşacak olumsuz durumlar taraftarı hayal kırıklığına uğratır.

2-3 gün önce kap'a bildirilince millet aldık heyo diyip, Bjk ile dalga geçince demiştim erken seviniyoruz diye. Ben bu yönetime açıkçası güvenmiyorum.

Ali Dürüst: "Forlan konusundaki aciklamalar gercegi yansitmiyor. Forlan'in gelmek istemedigi gibi birsey sozkonusu degil. Ugrasiyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...