2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu söyleyen adamda bizim takıma ciddi ciddi Velickovic-Pekovic ve Tepic'i istiyor :p

Bir süreler burada yokum Uğur.

Ne var birader, sen söylemeden ben senin yerine hemen atladım :)

Ersan'ı getirmenin kolay olmadığını, çok zor olduğunu biliyoruzdur ve onun üstüne plan kurmuyoruzdur heralde. Barca forumlarında herkesin kadrosunda Ersan, Ersan'ın Barca zamanı fotolarını koymalar, CSKA istiyor, Efes de F.Ülker de sulanır. Pekovic'i almamız daha yüksek ihtimaldir.

@Erdal, desene Ersan'ı da kaybettik. Hayatımda bvböyle şehir, böyle takım görmedim. Lanetlenmiş gibiler, sağlam girsen de bir seneye müzmin sakata çıkıyorsun. Topluca boy abdesti alsalar da farketmiyor :)

barcelona kulüp olarak ekonomik krizde renkli çıktı almak bile yasaklanmış teodosic haberleri dolanıyordu eğer onu alırlarsa ersana yüksek ücret ödeyemezler gibime geliyor.cska da gitsin kirilenkoyu alsın

Bugün basında çıkan "G.Saray, Beşiktaş'ın yıldızına gözünü dikti" haberinin ardından konuyla ilgili ulaştığımız Galatasaray Basketbol Şube sorumlusu Hakan Üstünberk, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Üstünberk HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş erkek basketbol takımı oyuncusu Fedor Likholitov'un adını bile duymadığını söyleyen Hakan Üstünberk, " Bu oyuncuyu tanımıyorum. Çıkan bu haberler kesinlikle asılsızdır." diyerek sözlerini tamamladı.

Final haftasında evde olduğum sürece yarım saatte bir transfer başlığını yokluyorum.Arkadaşımla vapurda Lakovic'i tartışıyoruz.Bir yaz öncesiyle kıyaslayınca hoş şeyler bunlar.:) Umarım bu heyecanla paralel,aynı zamanda doğru isimler gelir.

İsim bazında değil ama genel anlamda transfer stratejimiz hakkında içerden hiç bilgi yok mu ? Hangi pozisyonlara oyuncu bakıyoruz ?

İsim bazında değil ama genel anlamda transfer stratejimiz hakkında içerden hiç bilgi yok mu ? Hangi pozisyonlara oyuncu bakıyoruz ?

Pozisyon bilmiyorum ama 3 yabancı alcakmısız, 1.adaylar inanılmaz isimler, diğer adaylar ise auww dedirtecek cinstenmiş (Eyüp abi).

Fotsis tam bir 4 numara ama Shumpert-Cevher hatta görece olarak Furkan varken, daha Fotsis'i düşündüğümüzü zannetmiyorum.

Shumpert artık 4 oynamaz herhalde. Bir 4 bir de 5 alırız sanırım. Andric-Furkan-Cevher ve 2 transfer pota altı rotasyonu için uygundur. Sanırım Oktay Hoca üçlük tehdidi olan bir 4 numara isteyecektir, Fotsis uygun.

Shumpert artık 4 oynamaz herhalde. Bir 4 bir de 5 alırız sanırım. Andric-Furkan-Cevher ve 2 transfer pota altı rotasyonu için uygundur. Sanırım Oktay Hoca üçlük tehdidi olan bir 4 numara isteyecektir, Fotsis uygun.

Oktay Hoca Shumpert'in 4 numara olduğunu belirtti daha önce. Bu sezonda 1 saniye bile 3 numara değerlendirmedi. Gerçek bir 3 numara almak varken Fotsis'i alalım Shumpert 3 olsun mantığı çok rasyonel gelmiyor bana. Fotsis haberi 1 aydan beri var nerdeyse, Cevher'in gelmesiyle, elde Furkan'ın olmasıyla rafa kalkmış olabilir.

Shumpert'ı 3 numarada oynatsak daha yararlı olabilir.hem 3 numara sorunu ortadan kalkmış olur hemde 4 numaraya Fotsis gibi bir yıldız alma şansımız doğmuş olur.

Bu arada resme net bakıldığında Tutku Açık ve Ender 1 numarayı alacaklarsa 4 numarada furkan Cevher ve shumpert varsa Cemal de alınırsa O zaman Evren'in gönderilmesi garip olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ortada geçen isimlerle kıyaslanınca Evren'in işi zor bir dğeil 2 vites yükseltmesi lazım

shumpert'in gerçek pozisyonunun 4 olduguna kesinlikle katılmıyorum..bu adam türkiyede beşiktaşa geldiginde apodoca'yı yedeklemesi için alınmıştı ve apodoca 2-3 oynayan bir adam...tabi sonra apodoca shumperti yedeklemişti orası ayrı mevzu :D

Bu arada resme net bakıldığında Tutku Açık ve Ender 1 numarayı alacaklarsa 4 numarada furkan Cevher ve shumpert varsa Cemal de alınırsa O zaman Evren'in gönderilmesi garip olmaz diye düşünüyorum. Çünkü ortada geçen isimlerle kıyaslanınca Evren'in işi zor bir dğeil 2 vites yükseltmesi lazım

Abi 1-4-5 numaradaki oyuncular Evren'i nasıl etkiliyor ben onu anlamadım :D

Rekabet açısından söylüyorsan herşeyden önce aynı pozisyonun oyuncusu değiller :)

Ben Cemal'i alıcağımız dusunmuyorum, bildiğim kadarıyla cezası ekim sonu bitiyor dolayısıyla cok istekli olucağımızı düşünmüyorum. Buna ek olarak Evren şu anda elimizdeki ball handling i en iyi 2 numara, ayrıca takımdaki devamlılığı saglamak adina melih dışında herhangi bir turk oyuncu iile yollar ayrılmıyacaktır diye düşünüyorum. 1 tane cok iyi bir combo guard, kalıbıyla boyalı alanı kaplıcak sırtı dönük oyunu olan saf bir 5 numara ve ceza sut yüzdesi yüksek olan takım oyuncusu bir 3 numara ile transferi kaparız gibime geliyor. Euroleague ve yuksek hedefler göz önünde tutularak en azından 14-15 kişilik bir takım olmalı.

Bu arada Pekoviç

geçen sene Shumpert hep 4 oynadı diyorsunuz da takımda 4 oynayabilecek tek adam Rancik ti..Onun da form durumu malesef iyi değildi..Yani mecburdu Oktay Hoca bir nevi sadece 4 numara rotasyonunda kullanmaya Shumpert ı..Shumpert ı Oktay Hoca nın saf 4 numara olarak tanımladığına da inanmıyorum..Oktay Hoca bunu gerçekten dediyse de susmak lazım çünkü bir laf edip tepki toplamak istemem..

Rekabet açısından söylüyorsan herşeyden önce aynı pozisyonun oyuncusu değiller :)

4-5 tane Evren'in üst seviyesinde yerlimiz olursa, yabancıları da hesaba kattığımızda, 10 kişilik rotasyon olur. Bu durumda zaten süre bulmakta zorlanır, Evren. Pozisyondan çok takımdaki genel yerli kalitesinin artması etkiler onu da.

Evren'i ne kadar sevdiğimi bilirsiniz bencede kolay kolay takımdan gitmez. Zaten sözleşmesi de devam ediyor. Ben sadece başka bir mantıkdan baktım. Sahada her an 3 yabancı olacağına göre ve 1-4 numaraları yerli olarak kapatacaksak 2 -3-5 numaralara 2 şer yabancı alabiliriz. 6 yabancının 5 i kadroda olsa Tutku Ender Furkan Cevher Göksenin Shumpert Cemal ve 5 yabancı 12 yapıyor işte:) Yani o anlamda 1-4-5 etkiliyor 2-3 numaraları Emin:))

Ama benim beklediğim kadroda Evren kesin kalır. 5 numaraya sağlam bir yabancı daha alınır andricin yanına. 2 ve 3e de şutu da iyi olan yabancılar alınırsa birer tane, Shipp ile birlikte 5 yabancı eder. Sezon başlayana kadar da 6. yabancıyı almayız zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...