2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık ona kilo aldırmış ama istatistikleri hala sakatlık öncesi gibi.

10 sayı 13 ribaunt 3 blok.

Biraz daha kilo verip sutunuda gelistirirse müthiş oyuncu olur.

Sertaç'da gelecek vaad ediyor.

O boya o bilek muazzzam.

Ya bi de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum,Furkan bi uzuna göre çok temiz serbest atış atıyo..

Yani girmeyedebilir ama atış şekline bakın,bi uzuna göre çok güzel çıkarıyo elinden topu..Yüksek yüzde için bi avantaj bu..

İlkan da anlaşmış KSK ile twitterında açıkladı. Furkan ile anlaşmak zor olmasa gerek, yarın açıklanır resmen bence :)

İlkan'ın 1 sene KSK gibi bir takımda pişecek olmasına en az Furkan transferi kadar seviniyorum :)

Şafak Edgein şutu çok iyi ama oyun kurmayı pek beceremiyor.Maxim Mutafta çok iyi skorer olacak gibi gözüküyor.Furkanı ise anlatmıyorum açık ara en potansiyelli oyucu olduğunu her maç gösteriyor

Bu pekovic olayının ana dayanağı vatan gazetesimidir, nedense hiç inanasım gelmiyor.

biraz önce acb forumuna bir bakayım dedim, adamlar kirilenko, pekovic como al galatasaray deyip duruyor, hay maşallah dedim gidip yüzümü yıkadım bir daha baktım yazmaya devam etmişler, noluyor yahu :)

Bu pekovic olayının ana dayanağı vatan gazetesimidir, nedense hiç inanasım gelmiyor.

biraz önce acb forumuna bir bakayım dedim, adamlar kirilenko, pekovic como al galatasaray deyip duruyor, hay maşallah dedim gidip yüzümü yıkadım bir daha baktım yazmaya devam etmişler, noluyor yahu :)

Link var mı abi?Bende merak ettim açıkçası

Doğuş'u Fener istemez, zaten Avrupa hakları Fener'de. Eğer draft edilmezse öncelik Fener'de olur. Darly Morey (Houston GM'i) beğendiğini söylemişti ama draft edilcek mi bilmiyorum.

buarada bu ispanyol sitesine bakınırken farkettim ama bizim forumumuzda ismi geçmemiş;linas kleiza olası bir lokavtta avrupaya dönüş yapar gibi geliyor bana...türkiyede hem 3 hem 4 numarada rahatlıkla oynayabilecek bir adam ne de güzel olur şu takımda olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...