2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spanoulis 4 milyon euro falan almıyor.Avrupanın en pahalı oyuncusu Papoloukas 3,5 alırken o nasıl 4 alsın? 2.4 milyon euro alıyor
dogru en pahalisi papalukas sozlesmesi bitti o parayı versek gelir kosa kosa :)
Spanoulis 2.5 milyon euro aldıgını biliyorum.Spanoulisin ailesi Atinada yaşamak istemiyor zira Panalı taraftarların saldırısına karsılık spanoulis 3 tane güvenlik korumasıyla disarı cıkabiliyor.(Pire Atina 7 km var arada :) )
Ondan iyi teklif gelirse spanolis gitmeyi düşünüyor.Olmpiykosta bourosis nesterovic papalukas ve teodosic ile yollar ayrıldı gibi.
Spanolisi yollayabilir yeni yapılanmaya girebilirler İvkovic sistemine göre adam istiyor Angelopulos kardeslerden...

Ender ve Tutku varken Doğuş'u almak saçma olur zaten ilgilenen takım büyük ihtimal Beşiktaştır.

Spanoulis bence tamamen hayal Pekovic'ten Fotsis'ten çok daha zor bir transfer ayrıca Papaloukas'ı tercih ederim ben.

Kirilenko ismi beni çok heyecanlandırıyor inşallah gerçekleşir bu transfer.

Yalnız burnuma kötü kokular gelmeye başladı.Enderin gelişi yabancı saf pg bir oyuncuyla(Jaaber) ilgilenmemiz,Tutkunun kalacakmısın sorusuna net cevap vermemesi.Umarım korktuğum olmaz

Andrey Krilenko,Çok yönlü bir oyuncudur, uzun kolları sayesinde yaptığı blok ve top çalmalar ile öne çıkmaktadır. Rusya Milli Takımının da en önemli oyuncusu konumuna gelen Kirilenko oynadığı sert basketbolla ve yaptığı sıkı savunmayla NBA'de kendine önemli bir yer edinmiştir.Bu Özelliği ile tam Oktay Mahmuti'nin istediği bir oyuncu,diye düşünüyorum inşallah takımımıza gelir.

Onur, Spanulıs'in transferinde yunanistanda yer yerinden oynadı. Net aldığı ücretin yanında sponsorluk gelirlerinden de bir miktar ödeme yapılıyor. Bununla ilgili bir programda eline geçen paranın net 4 Mılyon Euro olduğundan bahsedildi.

Sponsorla 4 olabilir ama klübünden 2.4 alıyor.Bize gelse de sponsorlar ödeme yapmaya devam eder.Bizim vereceğimiz ücret önemli

Saol Onur,

Ben Tutku'nun kalacağını düşünüyorum zaten takımdaki çoğu kişiye böyle sorulduğunda durumum net değil tarzı şeyler söylüyorlar. Bu başarıdan sonra bu takımı kimse kolay kolay bırakmaz.

Edit.

Bu resmi site ne iş yapar anlamıyorum Karşıyaka verdik diyor bizimkiler daha hala açıklamıyor Furkan'ı.

Saol Onur,

Ben Tutku'nun kalacağını düşünüyorum zaten takımdaki çoğu kişiye böyle sorulduğunda durumum net değil tarzı şeyler söylüyorlar. Bu başarıdan sonra bu takımı kimse kolay kolay bırakmaz.

Edit.

Bu resmi site ne iş yapar anlamıyorum Karşıyaka verdik diyor bizimkiler daha hala açıklamıyor Furkan'ı.

Futbolcuların anlaşması bekleniyor sanırım.

Kirilenko'nun sözleşmesi bitti.Son yılında 17 milyon dolar aldı,tabiki bir daha kontrat alırsa Nba'den 4-5 milyon civarı alacaktır maksimum.Fakat lokavttan dolayı Avrupaya dönecektir.Cska ile Olympiakos tetikte bekliyordur onu muhtemelen.Sanmıyorum Kirilenko'nun bize geleceğini.

Kirilenko transferine pek ihtimal vermiyorum ama 3 numaraya o tarz bir oyuncu lazım özellikle de Emir Preldzic'e karşı durabilecek bir oyuncu şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...