2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Pekovic'in pekala bir sezonluguna gelebilecegini dusunuyorum.

Adamin takimi Minnesota, gecen sezon ligin en kotu iki takimindan biri. Bu sezon da buyuk ihtimal play-off yapamazlar. Bu da senede en fazla 50 mac oynayacagi anlamina gelir. Onun yerine adam gidip Avrupa'da bir sezon saglam performans gosterip NBA'e daha guclu sekilde donmek isteyebilir.

Ayni sekilde Ersan da boyle dusunuyor olabilir. O yuzden hemen olmaz diye bakmamak lazim.

Fiba'nın ne karar vereceğide belli değil daha o noktada önemli.Fiba şuanda sözleşmesi devam eden oyuncuların lokavt halinde avrupaya dönmesine izin vermeyeceğim diyor.

Klüpleri onay verirse sorun olmaz sanırım bizim elama için klüp onay veriyormuş biliyorsun

Kulüplerin onay vermesi önemli değil abi Fiba'nın kararı önemli :) Zaten özellikle avrupalı oyuncular lokavt sırasında avrupaya geri dönmek istiyor ama Fiba şuan izin vermek istemiyor bu oyuncuların gelmesine.Yakın zamanda belli olur zaten Fiba'nın ne karar vereceği o zaman daha rahat konuşabiliriz bu konu hakkında.

Kulüplerin onay vermesi önemli değil abi Fiba'nın kararı önemli :) Zaten özellikle avrupalı oyuncular lokavt sırasında avrupaya geri dönmek istiyor ama Fiba şuan izin vermek istemiyor bu oyuncuların gelmesine.Yakın zamanda belli olur zaten Fiba'nın ne karar vereceği o zaman daha rahat konuşabiliriz bu konu hakkında.

Tamam ama şunu diyorum FİBA sözleşmeli oyunculara onay vermiyorsa bile Minesota onay verdikten sonra sözleşmeyi fesh etmek askıya almak ve bununla ilgili bir protokol yapmak mümkün değil midir ?

hayır yanlis biliyorsun mertcan fıba sozlesmesi devam edipte gelmek isteyenlere yasaklıyor oradaki sozlesme devam edip avrupada oynayamazsın diyor ordaki takımınla anlasıp sozlesmesini fesh ederse yada serbest bırakırsa oyuncu gelebilir avrupaya....

hayır yanlis biliyorsun mertcan fıba sozlesmesi devam edipte gelmek isteyenlere yasaklıyor oradaki sozlesme devam edip avrupada oynayamazsın diyor ordaki takımınla anlasıp sozlesmesini fesh ederse yada serbest bırakırsa oyuncu gelebilir avrupaya....

Minnesota sözleşmeyi fesh etmiyor ama Pekoviç'e lokavt süresince orda oyna sonra geri dön diyor.Kutay abinin sorduğu olay sözleşmesi askıya alma durumu falan varsa bilmiyorum tabi ama :)

Arkadaşlar normalde önce foruma yazarım bu tarz bilgileri ama dışarda olduğum içim 3G de olmayınca Twitter'a yazmak daha kolayıma geldi. Çok sevdiğim bi kardeşim arayıp abi Nando De Colo bitmiş deyince bi kaç yeri arayıp bilgi topladım, kulüp içinden iki farklı isim bana Nando De Colo gündemimizde yok dedi daha iyi oyuncularla ilgilendiğimizi söyledi, biten bitransfer varmış imza bekleniyormuş açıklanır yakında, ayrıca bir tanesi (büyük ihtimalle uzun transferi, tamamen tahmin) çok önemli bir isimmmiş inşallah bi aksilik çıkmazsa çok konuşulacak dediler bana. Son olarak 3 isimle ilgileniyoruz 2 kısa 1 uzun olacak kısaların biri 1-2 oynayabilecek bir oyuncu olacak. 3 yabancı daha alıp bitiriyoruz. Shipp için en son konuştuğumda ki bu kişi teknik ekiptendir yüzde 50 kalır yüzde 50 gider demişti düşünüyolardı ama son durumda kalması daha olası olmuş ama kesin kaldı diyemem.

Ayrıca isim sormayın bilmiyorum :) .

Evet arkadaşlar Kutay abi haklı bilgiler ışığında tahminlerinizi Oyuncu önerileri bölümünde yaparsanız daha sağlıklı ilerleriz bu konuda buraya bakınca transfer dedikodusundan başka bir şey görmek istemiyorum farklı farklı şeyler görünce moralim bozuluyor transfer sanıp insanların temennisini görmek iyi olmuyor hali ile.

De Colo, Galatasaray'a sınıf atlatacak bir oyuncu değil. Sırf iyi şut atıyor diye övmeye gerek yok. İyi ceza şutu atanı arıyorsak kralı geçen yıl bizdeydi Jasaitis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...