2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shipp ile Lucas bu sezon oynadıkla oyunla ben de dahil herkese aynı tip oyuncu izlenimini verdi fakat Shipp'in Türkiye'de ki ilk yılı ve NCAA yılları da aklıma gelmiyor değil. Lucas geldiğinde Shipp'in geçen sezon ki rolünü üstlenip Shipp'e de hücumda biraz daha fazla imtiyaz verilirse 3 ve 5 numaralara skor yönleri cok ağır basan 2 yönlü ve karıyerli oyuncularla beraber(daha Shumpert da dahil) hücumda gecen seneden daha fazla secenek yaratabiliriz.

Açıkçası ''SAVUNMA''-hücum ve mücadeleyi tam anlamıyla bir araya getirirsek ben geçen senedende daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

Bence Gordon'u 2 numarada Shipp'i 3 numara kullanabiliriz. Shipp Bornova'da oynarken Gayet skorerdi. İstatistiklere fazla önem vermem ama 19 sayı ortalamayla oynamış Bornova'da.

Shipp ile Lucas bu sezon oynadıkla oyunla ben de dahil herkese aynı tip oyuncu izlenimini verdi fakat Shipp'in Türkiye'de ki ilk yılı ve NCAA yılları da aklıma gelmiyor değil. Lucas geldiğinde Shipp'in geçen sezon ki rolünü üstlenip Shipp'e de hücumda biraz daha fazla imtiyaz verilirse 3 ve 5 numaralara skor yönleri cok ağır basan 2 yönlü ve karıyerli oyuncularla beraber(daha Shumpert da dahil) hücumda gecen seneden daha fazla secenek yaratabiliriz.

Açıkçası ''SAVUNMA''-hücum ve mücadeleyi tam anlamıyla bir araya getirirsek ben geçen senedende daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

Bu 2 oyuncunun aynı tipte görülmesinin nedeni oyunun bütün alanlarında aktif olmalarından kaynaklanıyor bence.Yani hem çok iyi savunma yapabilen hem ribaunda katkı veren hem de hücum edebilen oyuncular ve bunları belli bir disiplin dahilinde sistem dışına çıkmadan yapabiliyorlar.Onun dışında tam olarak aynı rollerde değiller.Gordon gerektiğinde 1 numara da oynayabilecek, bu sene Jerry Johnson ın kontrolsüz olarak yaptığı hızlı oyunu daha akılcı bir şekilde yapabilen delici bir oyuncu.Sonuçta Gordon gelip Shipp yollanırsa 1 tane de 2 numara almamız gerekli olur.Ayrıca ikiside kolej kariyerlerinde hep çift haneli sayı ortalamaları tutturmuşlar.Şut konusunda yeterince istikrarlı olmadıkları doğru fakat hücumda çok sınırlı oyuncular olduklarını düşünmüyorum.Shipp şutunu biraz daha geliştirebilirse kısa rotasyonunda sorunumuz kalmayabilir.

Yunan medyasına göre Gordon ile imzalamışız...(interbasette bir üye öyle yazmış) verdiği linkdeki Yunanca metnin google translate çevirisi.

"After two years in Greece and one in the Olympic Mosque Gordon finally makes it to Turkey, with Galatasaray offer him what he sought."

Neyse Gordon gelirse Shipp'de kaldığına göre Evren %100 gider bu açıdan güzel bir transfer :).

Ama tam anlamıyla ihtiyacımız olan oyuncu mu o çok büyük soru işareti.

Yunan medyasına gore Jamon Gordon hayırlı olsun. Combo guard olarak benim ilk tercihim olmazdı, son iki sezondur cok önemli performanslar ortaya koyuyor. Bence en önemli artısı suprizi olmayan her sene gelişim gosteren bir oyuncu olması. Penetresi gercekten cok guclu ve korkusuz bir oyuncudur. Hayırlı olsun. Bu olası transferden anladığım butcede asıl aslan payını uzun oyuncu için kullanıcak olmamız.

Gordon ile alakalı sunuda untumamak gerek; Papaloukas Teodosic Spanoulis Haiperin'in guard rotasyonunda olduğu bir takımda Ivkovic gibi bir coach tan 20 dk ortalam sureyi almak her babayiğidin harcı deildir. Gene soyluyorum bu transfer sanki Pekovic veya o capta bir pota altı oyuncusunun habercisi gibi. Hayırlı olsun.

combo guard işi artık tamam gibi bu hamleyle birlikte Shipp'in kiralanabilceğini düşünüyorum 3 ve 5 numara transferleri düşünülüyo 4 numaraya da yabancı alınabilir Shipp kiralanırsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...