2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sırf solak oldugu için dahi şu oyuncunun transferine sevinebilirim...solak oyuncular genelde kalburüstü şutörler olmuşlardır, sanmıyorum ki gordon da kötü şutör olsun...gordon gelirse shipp kiralanacak fikri ise çok uçuk görünüyor...pekala 2 aynı tip oyuncuyla oynanabilir aynı mevkiide...lakovic yada de colo taraftarı olsam da 3. seçenek gordon ise de kabulüm...penetre üstünden potaya vuracagı bir iki smaçla gönülleri de pekala fethedebilir...
pekovic ile ilgili de şu söylentiler artık bir somut vaziyet alsa da rahat etsek

Çakma Yalçın Dümer'imiz de oldu... Bir tanesi yetiyordu bize :)

sırf solak oldugu için dahi şu oyuncunun transferine sevinebilirim...solak oyuncular genelde kalburüstü şutörler olmuşlardır, sanmıyorum ki gordon da kötü şutör olsun...gordon gelirse shipp kiralanacak fikri ise çok uçuk görünüyor...pekala 2 aynı tip oyuncuyla oynanabilir aynı mevkiide...lakovic yada de colo taraftarı olsam da 3. seçenek gordon ise de kabulüm...penetre üstünden potaya vuracagı bir iki smaçla gönülleri de pekala fethedebilir...

HEBA'da yüzde 45 civarı ile üçlük atmış Euroleague'de daha düşük gerçi ama fena sayılmaz.

Gordon işi baya ciddi ve oldu sanırım. Hatalı bir tercih olduğunu düşünüyorum, daha yaratıcı, hücum yönü kuvvetli bir isim bekliyordum. Umarım bundan sonraki tercihler, Gordon'ın stili göz önüne alınarak, daha hücum opsiyonu olabilecek oyunculardan seçilir.

Bu arada Gordon'a, 2. Lig oyuncusu muamelesi yapıyormuşuz gibi algılanıyor, utandıracak falan deniliyor. Ben Gordon'ın belli bir performans vereceğini zaten biliyorum. Olay şu ki aradığımız tarzda değildi, bunu da belirttik zaten.

Jamon Gordon ilk yıl 350 bin ikinci yıl 400 bin euro 2 yıllık..toplam 750 bin. Hayırlı olsun takımımıza sıra geldi 3 ve 5 numaralara...

Acaba Shipp'in kiralanması düşünülüyor mu Türkiye'de bir takıma? Eğer kiralanırsa bir sene sonra döndüğünde Türk olarak da yararlanabiliriz kendisinden. Bu transfer açıkçası böyle bir ihtimali barındırıyor gibi geldi bana.

Jamon Gordon iyi transferdir. Onun Olimpiakos'ta savunmacı olarak kullanılması bizim Shipp'i savunmacıya çevirmemiz gibi oldu. Yoksa Gordon Maroussi'de hücumda sırıtan bir isim değildi. Ancak Olimpiakos'un çok daha farklı ve çok daha özel skor tehditleri olduğu için onu savunma odaklı kullandılar. Yoksa ben kendisinin hücumda sırıtacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Doğrudur, bu transferle 3 numaraya net bir skorer olarak almak farz oldu ama bu demek değil ki Gordon hücumda katkı veremez, onu atın bir kenara. Onun dışında zaten savunmada beklentileri karşılayacağına ve hatta aşacağına bir şüphem yok.

Jamon Gordon ilk yıl 350 bin ikinci yıl 400 bin euro 2 yıllık..toplam 750 bin. Hayırlı olsun takımımıza sıra geldi 3 ve 5 numaralara...

Yaklaşık 500-600 bin dolar eder ki öyle aman aman bir bütçemiz yok demek oluyor ki henüz yada 3 ve 5 numaraya çok iyi para kaldı diyeceğim ama yıllık ücretler arası büyük uçurum olur mu emin değilim

Jamon Lucas Ncaa'de 4 yıl boyunca yüzde 20-25 civarı 3lük atmış bir oyuncu.İyi şutör değil kesinlikle.Bu sene 47 maçta 23 tane üçlük atmış 2 maça 1 üçlük bile düşmüyor.Mesela Ömer Onan 38 maçta 98 üçlük atmış.Aradaki farkı anlamak için istatistik veriyorum.Şutu kötü ama diğer yönleri oldukça iyi.Shipp kalacaksa pek doğru transfer değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...