2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kemp'in 1 numara olarak görüldüğü forumda Shipp'i kısa saymamamız gayet normal.

Banvit serisinde Chuck Davis'i savunmuştu, es geçmeyelim !

Şimdi herkesin basketbol görüşü farklı,basketbolda bir doğru yok ki,yorumlar var,yorum farkları var,benim basketbol görüşüm Shipp'in özellikle hücümda net bir 3 numara gibi oynadığıdır.Kalmasından da son derece mutluyum ama ben daha ziyade topla haşır neşir,iyi fundemental ve ball handlinge sahip bir oyuncu daha olsa kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu dedim,siz yine olayı Shipp'e çektiniz...

Ama madem tartışmak niyetindeyiz,ben Shipp'i forvet olarak düşündüğümü belirtmeliyim :)

Bu tip haberlerin ne kadarı doğru?Dün Gökhan töre t-mac tamam dedi yazmış,bir başka site jaber geliyor diyor.De colo olayı ise bir başka resmi açıklama yapılmadan bu haberlere inanmıyorum.Yunan basını gordonun 500,000 euro alacağını yazıyor eğer dogruysa 750.000 dolar eder çok fazla tamamen savunma takımı olma yolunda ilerliyoruz ship varken gordon ?Tamam olmpyakos da oynadı ama görevi neydi winner bir oyuncu muydu?bu işlerin bir kısmını göksenine şans verip yaptıramazmıydık...

Ya bırakın beyler nontvspor'dan ismail şenol'un salsabasket'ten anıl'ın haberlerini koyarak galatasaray transferine yön vermek ve burada ciddi ciddi tartışmak bana saçma geliyor. Kim ulan bunlar :S Elin fenerlisi, galatasaray transferlerinin haberlerini verip eyüp abi uyuyorsa yönetime de helal olsun. (tabii yunan gazetesi baz alınarak yapılmıyorsa haber)

Ayrıca aradığımız isim şeklinde lanse edilmesine de pek anlam veremiyorum. Hele bir de kısa rotasyonuna başka bir isim eklemeyeceksek skor potansiyeli olan biri yok öyle olursa sadece Shipp onu da Mahmuti, resetleyecek sanırım... Ben başka transfer olmayacaksa çok saçma bir hamle...

Skorer isimleri(Ermal,Johnson) gönderip daha savunmacı isimler aldık.Son 2 yabancının hücumda çok ekstra oyuncular olması lazım.Skor konusunda büyük sıkıntı çekeceğiz yoksa.2 numaralarımız ceza şutlarını bile yüksek yüzdeli atamayan oyuncular oldu şu durumda

bu lokavtta hem sözleşmesi uzun olan oyuncuyu getıremessın,hemde yıldız bır amerıkalı oyuncuyu getıremessın..ancak avrupalı oyuncular gerı dönüş yapabılır,amerıkalılar zaten yıllarca ordalar kurulu bır duzenlerı vaar,hem zaten yeterınce para kazanıyorlar.oturup tatıl yaparlar..yanı turkıyede kı dunya sampıyonasındada görduk,adamlar bırsuru bahane uydurup turnavaya gelmedıler.

Shipp varken Gordon'da alınacak tabi ki bu takım EL ye giriyor, TBL de şampiyonluk için oynuyor.
Geçen sezon 1 oyuncumuz sakatlandığında yedekleyemedik ne sıkıntılar çektik, geniş kadro kurulmak zorunda. Geçen sezon kaybettiğimiz maçları bir düşünün, 3 nedenden kaybettik, birincisi sakatlanan oyuncuyu yedekleyemedik ikincisi yorgunluktan maç kaybettik(Özellikle FB final serisi ve Ligin ilk yarısının son 4-5 maçını hatırlayın), üçüncüsü Ribaunt problemi yaşadık(Yine FB ve Olin Edirne maçları özellikle bu açıdan kaybedilmiş maçlar).
Örneğin Shipp'i düşünün adam her maç 30 dk süre alıyordu ve insanüstü savunma gayreti veriyordu sonuçta eskiden çatır çatır smaçlar basan adam potaya çıkamıyordu hep turnike bırakıyordu, Tutku'yu düşünün, Taylor gittikten sonra bir ara nasıl düşüşe geçti, nedeni gayet açık yorgunluk! Geniş kadro kurulduğu zaman tüm bu olumsuzlukların önüne geçilecek ve bu sayede Shipp te Tutku da diğerleri de süreleri paylaşıp daha güçlü oynayarak daha iyi katkı verecekler.
Oktay Hoca sistem takımı kuruyor, onun Winner bir oyuncuya ihtiyacı yok, biz burda her maçtan sonra takımın asist sayısıyla övünüyorduk, Ribaunt probleminden yakınıyorduk, yorgunluktan yakınıyoduk, Furkan alındı çok iyi Ribauntçu, bir iyi uzun daha alınacak ve RB problemimiz çözülecek, geniş kadro kuruluyor sakatlık ve yorgunluğun önüne geçilecek, bu sorunlar çözüldükten sonra sistem takımı olacaksak ona göre oyuncular alınacak tabi ki.

Biz De Colo yu beğenmezken oldu mu sana daha aşağı bir oyuncu. Çok üzüldüm gerçekten D-wash,De colo Jamont Gordon vb skorer oyuncuları konuşurken aldık yine bir savunmacı.
Mahmuti planlarını iyi yapmıştır umarım. Kalan yabancıları daha skor ve savunması iyi olan oyuncular seçeriz umarım.

Biz De Colo yu beğenmezken oldu mu sana daha aşağı bir oyuncu. Çok üzüldüm gerçekten D-wash,De colo Jamont Gordon vb skorer oyuncuları konuşurken aldık yine bir savunmacı.
Mahmuti planlarını iyi yapmıştır umarım. Kalan yabancıları daha skor ve savunması iyi olan oyuncular seçeriz umarım.
Jamont Gordon değil mi zaten geldiği iddia edilen oyuncu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...