2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ioannis Bourousis çıktı bu sefer de...

Gelsin yahu bırakın gelsin adamlar :) Bi yatırımı arttırdık , maşallah herkes bize oyuncu getiriyor. Yakında şunları da duyarız :
Keselj , başkan Ünal Aysal'ı aradı ve ''başkanım beni al'' dedi. :)

Gordon iyi oyuncu atletik,savunmacı iyi takım oyuncusu 1-2 oynar.Bu alanlarda katkı yapar ihtiyaç duyulan skor garantisi ve ceza şutları konusunda ise soru işaretleri mevcut.Keskin bir şutör değil pozistonu için kuvvetli olduğundan sık sık eşleşme avantajını kullanacaktır.Daha skorer biri alınmalydı. Gordon iyi oyuncu ama takıma sınıf atlatacak biri değil.

Ntvsporda dinlediğime göre David Stern Nba'n bu yıl oynanmasının zor olduğunu söylemiş.Oyuncular ve klüp yöneticilerinin teklifleri arasında uçurum varmış

Bu arada Gordon isminin geçtiği günden beri sürekli takıldığımız 2 şey var; yaratıcılık ve ceza şutları.

Ceza şutlarına gelince,

Antalya'da %34 ile üçlük atmış,
KK Split'de %44 ile üçlük atmış,
Maroussi'de %30 ile atmış, (Avrupa'da %25)
Olympiyakos'da %44 ile atmış (Avrupa'da %30)

Yaratıcılık derkende sanırım asistden bahsediyorsunuz,

Antalya'da 2.8 asist ile oynamış,
KK Split'de 3.2 asist ile oynamıs,
Maroussi'de 4.1 asist ile oynamıs,(Avrupa'da 3.3)
Oly.kos'da 2.5 asist ile oynamıs,(Avrupa'da 1.1) /o takımın guardları malum/

Bu arada Gordon isminin geçtiği günden beri sürekli takıldığımız 2 şey var; yaratıcılık ve ceza şutları.

Ceza şutlarına gelince,

Antalya'da %34 ile üçlük atmış,
KK Split'de %44 ile üçlük atmış,
Maroussi'de %30 ile atmış, (Avrupa'da %25)
Olympiyakos'da %44 ile atmış (Avrupa'da %30)

Yaratıcılık derkende sanırım asistden bahsediyorsunuz,

Antalya'da 2.8 asist ile oynamış,
KK Split'de 3.2 asist ile oynamıs,
Maroussi'de 4.1 asist ile oynamıs,(Avrupa'da 3.3)
Oly.kos'da 2.5 asist ile oynamıs,(Avrupa'da 1.1) /o takımın guardları malum/

2 maça 1 üçlük düşüyor.Yüzdeden hariç attığı 3lük sayısı çok az.Bu yüzde 30ların tamamı boş şuttur.Boş şutları bile bu yüzdeyle atıyor

Açıkcası ben John Lucas Gordon konusunda kararsızım...
Ben onu Ukic'e yaptığı müthiş savunması ile hatırlıyorum...
Ne Antalyada ne Maourissi de ne diğer takımlarında takip etmedim...
Okuduğum kadarıyla şutuna çok da güvenilecek bir isim değil.
Ancak Maorusi de skorer olarak oynamış...
Bizim takım sonuçta bir savunma takımı, 1-2 combo Guard tabirine cuk oturan bir isim.
Ama ihtiyaçlar bakımından;
Elimizde saf şutör olarak bir Cevher var şu an...
Bence 3 numara mutlaka şutör olmalı...
Pivot da Bourisis olursa çok sevinirim...

Gordon'un Oly kariyerine bakıp neden sayı atamıyor diye bir ortam yaratıldı merak ediyorum? Ivkovic ondan sayı atmasını istemedi ki? Zaten kendisi de Maorussi ile Oly'de farklı rollerde oynadığını söylüyor ropörtajında. Teodosic varken,Bourousis varken,Spanouls varken ona sıra gelmiyordu ve İvkovicte ondan takımı kritik anlarda yönetmesini,Teo ve Spanoulis'in skorer guard olarak oynamasını istiyordu. Geri kalan bütün takımlarında çift haneli sayı ort.yakalamışken ve bizde geçen sene en skorer oyuncular 11 sayı ortalaması tutturmuşken aynı sayıyı atacak potansiyelde bir oyuncu aldığımızda skor gücümüz düşecek, iyice savunmaya dönük olduk demek bana mantıklı gelmiyor. Kağıt üzerindeki bilgiler ile oyun içindeki roller bazen pek uyuşmuyor bu nedenle. Hemen bütün yıldızlar bize gelsin demek yerine bence seviyemizi ve kalitemizi kademe kademe arttırmak mantıklı geliyor bana. Böylece çok daha sağlam bir yapı kurulmuş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...