2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Bey,

Size bir başlık açsak, orada her branş hakkında tüm eleştirilerinizi sınır tanımadan yapsanız nasıl olur? Aynı şeyi kaçıncı kere yazıyorsunuz ben unuttum, sizin demenizle mi değişecek bazı şeyler? Cidden bunu düşünüyor musunuz?

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
GS bir aksilik olmazsa çok iyi bir transferi hatta süpriz bir ismi açıklayacak! Benim öğrendiğim isimden vazgeçilmemiş 1 numara geliyor yani

GS bir aksilik olmazsa çok iyi bir transferi hatta süpriz bir ismi açıklayacak! Benim öğrendiğim isimden vazgeçilmemiş 1 numara geliyor yani

Eyüp Abi yazmış,ilginç hamle.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ

1 numara almak bence gereksiz.6. yabancı alacaksak alacağımız 5 numaranın yanında bir de 4 numara alınmalı.Tutku-Ender-Jamon gayet yeterli bir guard rotasyonu zaten.

eyupyildiz75 EYÜP YILDIZ
Bir aksilik olmazsa dediğim 1 numara bugün açıklancak. Ayrıca Shipp ya gidecek yada 6. yabancı olacak 3 ve 5 numarayada transfer yapılacak.

Eyüp Yıldız

-GS bir aksilik olmazsa çok iyi bir transferi hatta süpriz bir ismi açıklayacak! Benim öğrendiğim isimden vazgeçilmemiş 1 numara geliyor yani

-Bu gün F.Terim basın açıklamasından sonra GS TV de H.Üstünberk'in açıklamaları olacak kaçırmayın derim.

-Bir aksilik olmazsa dediğim 1 numara bugün açıklancak. Ayrıca Shipp ya gidecek yada 6. yabancı olacak 3 ve 5 numarayada transfer yapılacak.

-GS TBF ile anlaşmış yeni sezondada İpekçi'de maçlar oynananacak ve saha içinin kapasitesi arttırılacak GS İpekçi'yi revize edecek.

-GS İpekçi'ye yatırım yapacak yeni düzenlemeler olacak benchlerin yeri değişiyor, saha içi daha düzenli hale geliyor yenilikler olacak.

çok iyi haberler, bugün uçuşa geçtiğimiz gündür bence :)

Eyüp Yıldız

-GS bir aksilik olmazsa çok iyi bir transferi hatta süpriz bir ismi açıklayacak! Benim öğrendiğim isimden vazgeçilmemiş 1 numara geliyor yani

-Bu gün F.Terim basın açıklamasından sonra GS TV de H.Üstünberk'in açıklamaları olacak kaçırmayın derim.

-Bir aksilik olmazsa dediğim 1 numara bugün açıklancak. Ayrıca Shipp ya gidecek yada 6. yabancı olacak 3 ve 5 numarayada transfer yapılacak.

-GS TBF ile anlaşmış yeni sezondada İpekçi'de maçlar oynananacak ve saha içinin kapasitesi arttırılacak GS İpekçi'yi revize edecek.

-GS İpekçi'ye yatırım yapacak yeni düzenlemeler olacak benchlerin yeri değişiyor, saha içi daha düzenli hale geliyor yenilikler olacak.

çok iyi haberler, bugün uçuşa geçtiğimiz gündür bence :)

Bu 1 numara ya Ukic yada De Colo dur heralde 3 i numaralı poziyona krizdeki Yunanistandan Tepic'i alsak ve lokavt nedeniyle 5 numarayada Pekovic'i getirirsek. Aman diyorum.

Üstüne birde Ersan'ı alsak fenamı olur. (Geçen sene İlkan'da İlkan diye tutturmuştum bu senede Ersan'da Ersan'mı desem :D)

İsterse Steve Nash gelsin...
Bir oyun kurucu daha alırsak bu transferde artık saçmalamaya başladığımızın işaretidir...
Gordon zaten aslen 1 numara, elimizde Ender ve Tutku var...
Hadi Evren'i gönderdik diyelim, Shipp, Göksenin var iki numarada...
Bizim acil 3 ve 5 numaraya transfer yapmamız lazım...

bence bir numara gayet mantıklı...
geçen sene efes en büyük sıkıntıyı kerem dışında euroleague'de dizginleri ele alacak bir guardı olmamasından dolayı yaşadı.
ender, tutku çok iyi yerli oyuncular ancak büyük düşünüyorsak üst düzey, şutu olan bir guard olmalıdır. örn:ukiç
shipp fenerbahçe deplasmanlarında son saniye mucize şutu dışında hiç yoktu...
gordon onun yerine düşünülmüş bir isim bence...
unutmayalım oly'nin 3 tane guardı vardı geçen sene ve gordon'u 2 numara olarak düşündüler...
shipp ya 6. isim olarak kalır ya da gider yapacak bir şey yok, hedefler yükseldi!

gstv yi açtım galatasaray milan macına bakıyorum merakla bekliyorum Lakovicmi diye sordum eyup abiye 2 3 kisi daha sordu cevap vermedi baskası olsaydı o degil derdi bilemiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...