2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun transferi 5 numaraya yapılmalı bence.4 numara pozisyonunda Cevher-Furkan oynar pivot olarakta Andric ve yeni alacağımız yabancı oyuncu oynar.Alacağımız Pivot kalıplı olmalı,pota altını kapatmalı.

Birde oyunun her yönünü oynayabilen bir 3 numara gerekiyor.Örnek vermek gerekirse C.Eidson tarzı bir oyuncu
Şutu olmayan ve ayakları hızlı olmayan furkan nasıl 4 numara oynayacak??

Takımın net bir pivotu yokken 4 numara almak olsa olsa bir koç tercihi olur. Cevher,Shumpert,Furkan hatta Andriç eşleşmeye göre 4 numarada oynarlar lakin takımda fizikli bir pivota tutacak oyuncumuz yok kalıplı bir 5 numara şart.
Lakoviç veya o tarz saf bir guard alınsa bile 2-3 numarada şutunu yaratabilen biri mutlaka alınmalı guard alınacaksa Gordon transfer lüks kaçar hele Shipp kalırsa bunu anlamak güç takımın geçen yıldan beri 2-3 numaradan ve sırtı dönük set hücumunda skor problemi olduğu ortadaydı.

İsmail Senol simdi Ntvsporda bizim 4 numara alıp transferi noktalayacağımızı söyledi.
Onun söyledikleri doğru ise Shipp 3 oynayacak ve Furkanı 5 oynatacağız gibi.

Arkadaşlar, Tutkuyla geçen yıl bir yıllık kontrat yapılmıstı. Sitede de uzatıldıgına dair bilgi yok. Seneye kesin kalıyor mu ? Jaka geldikten sonra gitmesi gibi bir ihtimal var mı yoksa ?

tutku geçen gün tatilde röportaj verdi. önümüzdeki sezonu iple çekiyorum. galatasarayla şampiyonluk yaşamak istiyorum diye yayıncı kuruluşa. bir soru yok yani.

İsmail Şenol bence tahminini söylemiş.

6 yabancı kullanırız herhalde. Süper hamle ama enteresan olmadı değil :)

Bence Gordon ve Shıpp Shumpert dınlenmeye geldıgınde 3 numarayı halledebılır. Kı orada Caner de var eğer kalın bır 5 veya cok ıyı bır şütor 4 numara transferı yapılırsa takım cok guzel olacaktır.

İstediğiniz oyuncu için sizde çabalayacaksınız arkadaşlar,bak tam 200 sayfa olmuş ben Lako diyeli :D

Siz de emek verin sizinkiler de gelsin :D

3 numaraya transfer olmalı fizikli eşleşme sorunu yaşatan bir oyuncu almalıyız çok kısaldık. Ve 2.10 un üzerinde bitirici size lı bir 5 numara da şart..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...