• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Evren'i oynatacak aklı...

Aynısından işte...

Anadolu Efes Doğuş Balbay'ı kadrosuna kattığına, FB-Ülker yıllardır sakat Engin Atsür'ü tuttuğuna göre sizin gibi düşünmüyorlar sanırım...

Doğuş Balbaydan kurtulmamıza sevindim.30 maçta 1 tane üçlüğ var.Avrupanın en kötü şut atan guardı olacaktır

konu disi ama Dogus'un sut problemin mental oldugunu düsünüyorum. Sinan Güler'in de benzer bir problemi vardi.

Mahallenin çocuklarını toplayacağım birazdan.Saras'ı parçalı içinde göremediğime hatta üstüne üstlük rakipte gördüğüme çok üzülmüştüm.Çocukları hazırlıcam gel be Jaka reyiz!

Doğuş için farklı konuya arkadaşlar.

Haber varsa paylaşalım, konuşalım.

Bu akşam gerçekten sürpriz bir oyuncu ile sözleşme imzalanacak mı?
Bu sürpriz oyuncu kim?

Ümit Avcı twitterında Lakovicin bize çok yakın olduğunu yazmış.
Hatta 7 dk öncede yeni guardımız demiş.

Gordon çok beğendiğim bir oyuncu...Bize çok faydalı olacak...Nokta transfer...Çok sevindim...

lakovic çok iyi bir oyuncu ve süper bir şutör
gelirse muazzam olur
ama gelirse artık shipp kesin yolcu bence yada 6. yabancı olur
lakovic gelmesede hücum gücü yüksek 3-4 numara ve sağlam bir 5 numara kesin gerek bize
benim hayalim Hawkins-pekoviç ikilisi :)
bu arada cemalin durumu ne oldu net bilgisi olan var mı arkadaşlar
bir sitede bjk ile anlaştı başka yerde banvit le söz kesti başka yerde bizde kalacak diyor???

Lakoviç olursa muhteşem olur.

Lakovic gelirse davullu zurnalı kutlama yaparım.

Lakovic, 3 numara ve 5 numara gelirse Evren ve Shipp yolcu gibi....

Lakovic cok super oyuncu
Basketbolu uzun sure takip edenler bilir lakovic gibi oyuncular hep top onlarda olsun ve oyun benim üzerimden kurulsun isterler.Eli sıcak oldumu buz dagını eritirler yoksa soguk oldumu airball atarlar.Barçada navarro dayalı oyun sistemi oldugundan cok etkisiz kaliyordu bizde cok iyi oynucaktir...

lakovic gelirse 3 numara almayız herhalde shipp 3 numarada kullanırız ya da shipp kiralık gider

Pekoviç dedik, Lakoviç dedik, Önder uyusun hala kalkmış bana Gs.org'da Furkan transferi açıklanacak diyip havasını atıyordu :)

Pekoviç dedik, Lakoviç dedik, Önder uyusun hala kalkmış bana Gs.org'da Furkan transferi açıklanacak diyip havasını atıyordu :)

Level atlattıracak, herkesin beklediği adamlardır ikisi de. Umarım ikisini birlikte görebiliriz.

Skor,skor,skor.

Gordon transferinden sonra her durumda her an sayı bulacak birine ihtiyacımız arttı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri