2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carl English ya da Nachbar gelirse, sezon başlamadan biter kafamda. Futbol takımımızın son yıllarda yaptıgı tercihleri hatırlatıyor bu hamleler.

Carl English hücum olarak çok iyi olur ancak savunması zayıf bildiğim kadarıyla. Tabi net bir bilgim yok savunma kısmı konusunda. Zaten yakın geçmişten hatırlıyoruz kendisini, Gran Canaria forması ile bize karşı mücadele etmişti

İyi de adı doping konuşmalarına takılmış...
Doping yapmamışki...
Ben neden hala Bourisis'in bu kadar kesin alacak hükmünü anlayamadım...

Jaka lakoviç transferinden sonraki adım bence 3.5 numara olcak:) (eğer ship kalmazsa yabancı olcak ki bunun için tek geçerim MARKO KESELJ :) cuk oturur bizim takıma ama eğer ship kalırda 5 yanancılı olursak ben ERSAN hamlesi bekliyorum ve bence bu hayal değil 5 içinse muazzam bi isim gelicek kesinlikle:) favorim batiste plase n'dong süpriz ise pekoviç

shumpert caner hatta gerekirse cevher dahi 3 numara oynayabilir vaziyetteyken bu skorer 3 numara arzusu nedendir anlayabilmiş degilim...hatta 3kısalı sistemden bahsediliyorsa shipp dahi oynar orada...takım shipp ve andricle sözleşme tazeledikten sonra 3 yabancı alınacak dendi 2si açıklandı 3.sü de 5 numara olacaktır hatta 4,5 numara falan degil saf bir pivot olacaktır çünkü şuan takımın ihtiyacı var denebilecek tek oyuncu; her zaman ayakta kalabilecek saglam ve yer kaplayan bir 5 numara...javtokas rytasa gitmiş sanırım ama gelse çok sevinirdim keza esteban batista hiç fena olmaz...hatta cemal gelsin euroleauge tecrbesiyle bize katkı saglayacaktır...

1-2 günden beri söyleyecektim gelecek tepkiden dolayı sayfalarca tartışma olmasın diye yazmadım.Rakocevic'i gerçekten isterdim ama Lakovic'ten sonra imkansız artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...