• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2011-2012 Transfer Haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Yavuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar birşey sorucam...
Neden 5 numara için Bourisis'in adı hiç zikredilmiyor ?
Adı geçen çoğu oyuncudan çok daha iyi...
Bu sene 1.6 blok ile savunmada da üstün bir oyuncu olduğunu gösterdi...
Eğer ceza alması kesin değilse, bence mutlaka düşünülmeli...

Ceza almaması imkansız.En az 2 sene alır

Yalnız bunu yeni gördm Carl English gelirse Jasaitis'i unutturur:) hücumda ondan daha çeşitli bir isim ayrıca.

valla adam resmen açıklamış transferleri
lakovicden sonra carl englisch e de hayır demem :)

Arkadaşlar birşey sorucam...
Neden 5 numara için Bourisis'in adı hiç zikredilmiyor ?
Adı geçen çoğu oyuncudan çok daha iyi...
Bu sene 1.6 blok ile savunmada da üstün bir oyuncu olduğunu gösterdi...
Eğer ceza alması kesin değilse, bence mutlaka düşünülmeli...

adı doping konuşmalarına takıldı kesin ceza alıcak

Carl English ya da Nachbar gelirse, sezon başlamadan biter kafamda. Futbol takımımızın son yıllarda yaptıgı tercihleri hatırlatıyor bu hamleler.

Carl English hücum olarak çok iyi olur ancak savunması zayıf bildiğim kadarıyla. Tabi net bir bilgim yok savunma kısmı konusunda. Zaten yakın geçmişten hatırlıyoruz kendisini, Gran Canaria forması ile bize karşı mücadele etmişti

5 numara için ismi geçenler kimler?

Birde Bourousis gelirse bizi tutabiline aşk olsun :D

İyi de adı doping konuşmalarına takılmış...
Doping yapmamışki...
Ben neden hala Bourisis'in bu kadar kesin alacak hükmünü anlayamadım...

İyi de adı doping konuşmalarına takılmış...
Doping yapmamışki...
Ben neden hala Bourisis'in bu kadar kesin alacak hükmünü anlayamadım...

Talkbasket te ve maliano da konuşmaların içeriği var açık bişekilde geçiyor orda konuşmalar doping yaptığı çok açık bence..

lakovicten sonra bu takım savunma bazında carl englishi kaldıramaz, oktay hoca da bunu kabul etmez bence

3 numraya Kirilenko alinsin iste :D

Carl English olmaz, akıl mantık almaz bu transfer gerçekleşirse ki olmayacak zaten :)

Jaka lakoviç transferinden sonraki adım bence 3.5 numara olcak:) (eğer ship kalmazsa yabancı olcak ki bunun için tek geçerim MARKO KESELJ :) cuk oturur bizim takıma ama eğer ship kalırda 5 yanancılı olursak ben ERSAN hamlesi bekliyorum ve bence bu hayal değil 5 içinse muazzam bi isim gelicek kesinlikle:) favorim batiste plase n'dong süpriz ise pekoviç

shumpert caner hatta gerekirse cevher dahi 3 numara oynayabilir vaziyetteyken bu skorer 3 numara arzusu nedendir anlayabilmiş degilim...hatta 3kısalı sistemden bahsediliyorsa shipp dahi oynar orada...takım shipp ve andricle sözleşme tazeledikten sonra 3 yabancı alınacak dendi 2si açıklandı 3.sü de 5 numara olacaktır hatta 4,5 numara falan degil saf bir pivot olacaktır çünkü şuan takımın ihtiyacı var denebilecek tek oyuncu; her zaman ayakta kalabilecek saglam ve yer kaplayan bir 5 numara...javtokas rytasa gitmiş sanırım ama gelse çok sevinirdim keza esteban batista hiç fena olmaz...hatta cemal gelsin euroleauge tecrbesiyle bize katkı saglayacaktır...

Rakocevic Galatasaray söylentisi var umarim sadece söylentidir...

Rakocevic Galatasaray söylentisi var umarim sadece söylentidir...

Artık 1-2 numara almayız kaldı ki Türk takımından Türk takımına yabancı transferi çok zor sözleşme bitmiş olsa bile buy-out vermek gerekiyor

1-2 günden beri söyleyecektim gelecek tepkiden dolayı sayfalarca tartışma olmasın diye yazmadım.Rakocevic'i gerçekten isterdim ama Lakovic'ten sonra imkansız artık.

Rakocevic degildir. benim tahminim Siena'da oynayan Rakovic. Uzun kalipli sirp pivot. oraya Andersen'i aldilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri