2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemde ne aman JAKA hamlesinin anlamı kalmaz bize daha takım oyuu oynayan biri lazım bence yeterince fazla şut tehdimiz var zaten bakınız TUTKU-ENDER-JAKA-ŞAMPİ-CEVHER yetmezmi :)

Bu sene yapılan transferler çok güzel ama daha güzel olanı en az iki yıllık anlaşma yapıyor olmamız. Artık her sene sil baştan takım kurma devri kapandı. İstikrar ve kaçınılmaz son BAŞARI.

Rakocevic alinirsa Oktay hocadan ciddi süper duyarim. Fitik eder bizi bütün sezon Rakocevic. savunmasi da sifirdir. EL de bütün rakipler onun üzerinden oynadi.

Noluyo yahu. Lakovic'i zor yerleştirdim şimdi bi de Rakocevi gelirse ? Kendisini de stilini de severim bayılırım ayrı ama Rako yahu bu 2 numaradır en fazla... 3 filan oynamaz. Gordon da oynamaz . E nolcak şimdi ?
not : bi de haybiye bonservis vermek gerekecek diye biliyorum. Nachbar için de bu böyle

Benim de şaftım kaydı, dengeyi bulamıyorum. Skorer dedik tamam da bu kadar da abartmayız heralde. Tutku - Jaka - Rako üçlüsünü aynı anda bir an sahada düşündüm de, bildiğin pamuk gibi, vur drive içeriye doğru, gitsin.

Yalnız Rakocevi istemiyoruz cidden :) Vay be gsbasket nereden nereye geldi :) İnsan mutlu oluyo valla :)

lakovic transferinin altında yazılmış çok gereksiz bir cümleden ibaret rako haberi...bu tarz haberler domercant için de t-mac için de çıktı...çok istemiş olsam da de colo haberleri de aynı şekilde yazıldı çizildi...kısaca olmaz olamaz mümkünatı yoktur rakonun şu forma altında oynamasının...kısa rotasyonu yeterince geniş...

Lakovic'ten önce Rakocevic tamamda.Lakovic geldi Rakocevic'in ne işi var? Bir takıma 2 kahraman fazla.Şu güzel ortamı bozmayın :) Zaten imkanı yok bence. 7.yabancı olarak falansa buyursun gelsin :D

Lakovic'ten önce Rakocevic tamamda.Lakovic geldi Rakocevic'in ne işi var? Bir takıma 2 kahraman fazla.Şu güzel ortamı bozmayın :) Zaten imkanı yok bence.
bence lakovic ten önce bile gereksiz olurdu skorer bi kısaya ihtiyacımız var ancak bu isim rako olmamalı çünkü 2 senedir EP de hiçbir şey oynamıyo savunmada el bile kaldırmıyo hücumda gereksiz zorlamalar ve top kayıpları yapıyo hep..
Gerçi Jaka dan sonra sadece dedikodudur :)

Rakocevic'i Efes Pilsen'de yeterince gördük.Şu anda tamamen fazlalık olur.Zaten geleceğini de düşünmüyorum.Öyle bir hataya düşmeyiz inşallah.

Pekovic söylentilerinden sonra tatmin edici gelmiyor kesinlikle.
ondan değil..bizi sırtlayacak bir oyuncu değil..en iyi maçlarını efese karşı oynadı..diğer maçlarda ya vasattı ya kötüydü..sadece iyi bir ikili oyunu var..bize topu aldığında kendi pozisyonunu yaratan oyuncular lazım..oğuz savaşı beğenirim bu tür oyunlarda..pekovic olursa süper olur..zaten genç takımların maçlarını izleyen varsa ordan hatırlarlar..bizi hep pekovic yeniyordu..süper oyuncu..

Oktay Hoca'nın söylediğine göre maksimum 5 yabancıyla oynayacakmışız , bunun içinde Shipp de var. Shipp'i 3 numarada düşünüyormuş hocamız.

4-5 oynayabilen bir oyuncu alacakmışız ama o bile kesin değilmiş :)

Lakovic-Gordon-Shipp-Andric-Transfer yabancı kadromuz olacak sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...