2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oktay Hoca'nın söylediğine göre maksimum 5 yabancı düşünürüz, bunun içinde Shipp de var. Shipp'i 3 numarada düşünüyormuş hocamız.

4-5 oynayabilen bir oyuncu alacakmışız ama o bile kesin değilmiş :)

Lakovic-Gordon-Shipp-Andric-Transfer yabancı kadromuz olacak sanırım.

Shipp 3 olabilir eyvallahda 5 numara almak şart.Pekovic haberleri bundan dolayı umarım doğru çıkar.

Yanlış anlaşılma olmasın, uzun alınacak ama isimler ve pozisyon konusunda belirsizlik var sanırım.

3 almazsak bence sıkıntı yaşarız. Benim en büyük beklentim 3 numaraydı Jaka ve Jamon'dan sonra.

Lakovic'i transfer ettiğimize göre pota altına uzun kollu ve savunmacı birini almak farz oldu. Lakovic yüksek ihtimal savunmada zorlanır, onu geçen oyuncuda karşısında mutlaka dörtlü bir kule bulsun ki yapmaya çalıştığımız savunma bir anlam kazansın.

Pekoviçi alırsak eğer her oynadıgımız macda onun oyunda oldugu sürelerde pota altını resmen domine ederiz..böyle bir oyuncu yok..sırtı dönük harika oynuyor.ribaund desen söylememe gerek yok muhtesem..sayı desen sayı canavarı..ahh bee ahh...kop gel Pekoviç..bu taraftar bekliyor seni sabırsızlıkla..

Her ne kadar biz Shumpert'ı 3 olarak düşünsek de, Oktay Hoca genel olarak 4 numara kullandığından, Shipp&Caner ile sıkıntı yaşayabiliriz, 3 numarada. Bu yüzden bence 3 numara da transfer yapılması gerekli pozisyonlardan biridir. Oktay Hoca'nın bu tarz konuşmaları biraz daha beklenti düşürmek adına yaptığını düşünüyorum. Ben bu açıklamalara rağmen 3 numara da 5 numara da alınacağını düşünüyorum.

Oktay hocanın transfer planlaması ile ilgili oldukça ketum bir yapısı olduğunu v renk vermeyi sevmediğini biliyoruz.Genelde ortadan konuşmayı tercih ediyor.Süprizlerde olabilir o yüzden

Tutku-Ender-Lakovic
Gordon-Evren-Göksenin
Shumpert-Shipp-Caner
Cevher-Haluk
Furkan-Andric

Oktay Hoca 3 numarayı yeterli görüyor sanırım.3 numara EL gruplarına kalırsak alınabilir.Fakat şu kadroya 4-5 numara oynayabilen bir oyuncu gerçekten nokta atışı olur.

hocanın yazısını okudum belki 4-5 numara almayabiliriz sezisini sezdim bu takıma pekovic gibi 5 numara şart andric cevher ve furkanla yürümez ki

Oktay hoca böyle bir insan kesinlikle bu kadar net konuşmaz, vardır bi bildiği.

Şunu söyleyebilirimki kimse beklemezken 1 numara alınacağını söylemiştik şimdi aynı şekilde diyorum ki 2 yabancı daha alacağız birisi 3 numara olacak. Bu benim temennim değil içerden aldığımız bilgidir bu ha yarın Oktay hoca vazgeçer onu bilmem ama görüşülen 3 numaralar var ve ben alınacağını düşünüyorum.

Bence şuan 3 numaradan ziyade 5 numaraya cok ihtiyacımız var.

Hatta 5 numara transferi ''olmassa olmaz'' niteliktedir Lakovic transferinden sonra.

Şamil abi peki 3 numara transferi var diyorsun sana inanıyorum.5 numara transferi var mı abi ya da varsa burada konuşulan isimlerden birimi başka'da var mı?

3 numara transferi olmamalıdır...bu kadar da net söylüyorum...hele ki euroleaugede gruplara kalınmaması halinde ,eurocupta degil sadece şampiyonluk yenilgisiz şampiyonluk dahi hedeflense fevkalade fuzulidir 6. yabancı...

3 numara almayabiliriz yarın Oktay hoca vazgeçer ona birşey söyleyemem ama benim aldığım bilgi alacağımız yönünde. 5 yada 4,5 artık ne dersiniz bilmiyorum ama onu kesin lacağız zaten onda bi sıkıntı yok.

Rakocevic'i alacaksak şu hamlelerin hepsi boş.Efesli 2-3 arkadaşı konuk edelim foruma,düşüncelerini yazsınlar.:) En basitinden 2 şampiyonluk kazandırdı FB Ülker'e.

Rakocevic falan hikaye. Hoca zaten demecinde gayet guzel acıklamış, aynı düşündüğüm gibi konu Lakoviç'in sisteme uyumu, savunması yada size'i deil; tecrübe olarak sahada duruşuyla 10 senedir Euroleague'ın en tepe iki takımında oynamanın verdiği bilgi ve birikimle henüz euroleague ne demek pek bilmeyen bu oyuncu kadrosuna liderlik etmesi. Çok doğru bir hamle, bir nevi bbl için geçen sene yapılmış olan Haluk hamlesi gibi; tabi burda lakoviç cok özel bir oyuncu o ayrı.

Bence 3 numara cok elzem deil bu arada. Shipp gecen sezon hep 3 numara oynadı, sg oynadığı maçı ben hatırlamıyorum, bu noktada shumpert'ında yerli olduğu ve 3 numara olarak cok iyi performans verebileceği gerçeği var. Ayrıca Haluk'ta bence bu sene devam edicek, etmeside gerek. O yüzden Coach soyle dusunuyor olabilir; elde takıma alışmış olan shipp varken yeni bir 3 numara alıp maliyeti artıracağıma kalan butceyi olduğu gibi 4.5 numara için harcarım.

Mantıklı olabilir ama Shipp euroleague seviyesinde size olarak 3 numarada sorun yasarmı oda soru işareti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...