Öncelikle Rakocevicin geleceğini düşünmüyorum,Carl English'in de öyle.
Oktay Hoca pek net konuşmaz böyle konularda ama 3 ve 5 numara alınacağını düşünüyorum bende
şimdi ben alınacak 3 ve 5 numaraların profilinin netleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
shipp 3 numara oynayabilir,3 numara da savunabiliyor zaten bu konuda sorun yok.Ama shipp sahadayken ve 3 numarayken,ki 4 numara da da o an için shumpert varsa,takım yine çok undersize kalacak.Shipp'i yine üç numarada kullanırız dönem dönem..
alınacak,alınması muhtemel 3 numaranın 3-4 oynayan 2.00m nin üstünde bir üç numara olması gerektiğini düşünüyorum ve ribaund katkısı kesinlikle iyi olmalı..
3 numara(3-4 oynayacak) için adaylarım:Marko Keselj(ki efes ilgileniyor sanırım) Nick Caner-Medley..Özellikle Caner-Medley ribaund katkısı düşünüldüğünde çok faydalı olacaktır.
5 numara oynayacak oyuncu içinse size olarak küçülen takımda,arkayı kapatacak,2.10'un üstünde kalıplı bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum,Ön alandaki savunmanın düştüğü anlarda,arka alandaki oyuncuların arkayı karartacak nitelikte olabilmesini önemsiyorum..
5 numara için adaylarım:Mirza Begic,Kosta Perovic,Giannis Bourousis..Hepsinin faydalı olacağı aşikarken,Bourousis'in ciddi fark yaratacağını düşünüyorum,Tabi bu profile uyan başka oyuncuların da faydalı olabileceği net bir şekilde görünüyor.