2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rakocevic gelmeyecek 3numaraya da yabancı en aşagı euroleauge top16ya kadar düşünülmeyecektir...bu takım daha 2sezon önce düşmekten son anda kurtuldu ardından dogru yapılanmayla ligde final oynadı...bu harca fazla su katıp bulandırmanın alemi yok halihazırda yapılmış dogru hamleler ve oluşturulmuş kaliteli bir kadro var zaten...

Herkese selam arkadaşlar. Belki tanıyanınız vardır beni twitter'dan. Bundan sonra elimden geldiğince burada ki sıcak ortamda beraber olmaya çalışacağım sizlerle. :)

rakoceviç gelmez beyler rahat olun öyle bir imkan yok.kadro yapısı ortada rakoceviçi alıp ne yapacaz. rako eurolig sayı kralı olabilir ama efesin takım kimyasını mahveden 1.etken

Öncelikle Rakocevicin geleceğini düşünmüyorum,Carl English'in de öyle.

Oktay Hoca pek net konuşmaz böyle konularda ama 3 ve 5 numara alınacağını düşünüyorum bende

şimdi ben alınacak 3 ve 5 numaraların profilinin netleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

shipp 3 numara oynayabilir,3 numara da savunabiliyor zaten bu konuda sorun yok.Ama shipp sahadayken ve 3 numarayken,ki 4 numara da da o an için shumpert varsa,takım yine çok undersize kalacak.Shipp'i yine üç numarada kullanırız dönem dönem..

alınacak,alınması muhtemel 3 numaranın 3-4 oynayan 2.00m nin üstünde bir üç numara olması gerektiğini düşünüyorum ve ribaund katkısı kesinlikle iyi olmalı..

3 numara(3-4 oynayacak) için adaylarım:Marko Keselj(ki efes ilgileniyor sanırım) Nick Caner-Medley..Özellikle Caner-Medley ribaund katkısı düşünüldüğünde çok faydalı olacaktır.

5 numara oynayacak oyuncu içinse size olarak küçülen takımda,arkayı kapatacak,2.10'un üstünde kalıplı bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum,Ön alandaki savunmanın düştüğü anlarda,arka alandaki oyuncuların arkayı karartacak nitelikte olabilmesini önemsiyorum..

5 numara için adaylarım:Mirza Begic,Kosta Perovic,Giannis Bourousis..Hepsinin faydalı olacağı aşikarken,Bourousis'in ciddi fark yaratacağını düşünüyorum,Tabi bu profile uyan başka oyuncuların da faydalı olabileceği net bir şekilde görünüyor.

Arkadaşlar Haluk ve Caner' in son durumları hakkında bilginiz var mı ? Onlarla da bir yıllık sözleşme imzalanmıştı. Ayrıca Melih Mahmutoğlu duruyor mu ? Gitti mi yoksa

Shumpert'in 3 numaralığı mazide kalmış bir durum Beşiktaş ve Efes pİlsen'de ki 3 yılı genelde 4 numarada eşleşme sorunu yaşatmak için kullanıldı bizde ise net 4 numara oyandı artık ayak çabuukluğunuda yitirmeye başladığı gibi eski 3 numara alışkanlığını kullanmaya kullanmaya kaybetmeye başladı belli süreler 3 oynasa bile direk 3 olarak düşünmemek en mantıklısı.

Bu arada eurobasket jamon lucas gordon'ı değilde,Jamont Gordon'u kadromuza eklemiş:)
Jamont Gordon çok güzel olurdu hakikaten:)

Önerim belki takım yönünden kızdıracak ama...
Bence önemli dakikalar almaları ve tecrübe kazanmaları için Göksenin, Melih ve Sertaç'ı aynı takıma kiraya verelim...
Takımda bence EuroChallenge'a katılacak ama kadrosu boşalan Olin Edirne olmalı...
Bu çocuklar önemli dakikalar alıp Avrupa tecrübesi de yaşarlar böylece...

Önerim belki takım yönünden kızdıracak ama...
Bence önemli dakikalar almaları ve tecrübe kazanmaları için Göksenin, Melih ve Sertaç'ı aynı takıma kiraya verelim...
Takımda bence EuroChallenge'a katılacak ama kadrosu boşalan Olin Edirne olmalı...
Bu çocuklar önemli dakikalar alıp Avrupa tecrübesi de yaşarlar böylece...

olin olmaz hocam bize karşı yaptıkları ortada:)

:d Bakın ne hatırladım geçen sene bize kurulan komplonun (play off oynamamamız için fülkerle iş birliği yapan bornova nın) bu sene küme düştüğü gibi seneyede Olin düşerse ne güzel olur:) bizimle eşleşmek için sattıkları maçları yaptıkları çirkeflikleri düşündükçe dejavu oldum vallahi bornova ironisi şimdi olin dejavusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...