2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khhimki de ilgileniyor Bourousis ile

Alırlarsa kötü olur

Bu da telefon metni

Bourousis : Günaydın Bay Makis. Nasılsınız?
Makis : Günaydın. Tebrikler evlat.
Bourousis : Teşekkür ederim.
Makis : Bizimkiler de aynı sıkıntıyı yaşıyorlar, uyuyamıyorlar.
Bourousis : Evet Bay Makis ben de iyi uyku uyuyamıyorum.
Makis : Evet bizim çocuklar da aynı. (Kavala oyuncularından bahsediyor) Onlar da uyuyamıyorlar.
Bourousis : Bu kadar etkili mi Bay Makis?
Makis : Evet ve oynadıkça daha etkili oluyor. Geçen akşam Mantzourakis ve genel menajerle beraber Sofitel Otel'de maçı izliyorduk ve her ikisi de bana ne dediler biliyor musun? "Sadece Bourousis yüreğiyle oynuyor ve herkesi yoketmeye hazır." Ve hiçbirşeyden haberleri olmadan (Gülüşmeler)
Bourousis : Hiçbir fikirleri bile yok. (Gülüşmeler)
Makis : Hem Olympiakos, hem de Panathinaikos oyuncuları senden bir seviye aşağıda oynuyorlar. En az iki kat daha sert oynuyordun. Son iki dakika sen smaç yaptıktan sonra Angelopoulos kardeşler sevinçten havaya zıplıyorlardı. Kamera yakın çekim yapıyordu onlara.
Bourousis : Evet o aptallar maçtan sonra sahaya yanıma geldiler ve benle konuşmaya çalıştılar. Ama dilsizi oynadım ve onlardan uzaklaştım. Ama Bay Makis bilmelisiniz ki ilaç bitti.
Makis : Merak etme evlat. Senin için daha fazla alacağım. Ne zaman ihtiyacın olacak?
Bourousis : Finaller için lazım.
Makis : Ne zaman istiyorsun?
Bourousis : Mayısın ortasına doğru.
Makis : Sen deli misin? O zamana kadar tabi ki senin için bulacağım.
Bourousis : Tamam Bay Makis. Biraraya gelebilir miyiz yoksa Kavala'ya mı gidiyorsunuz?

Bence Bourisis şu an Avrupa'da bulunan en iyi 3 uzundan biri...
Hem savunmada hem pota altında hem dışarıdan etkili...
Ayrıca çok hırslı ve yenilgiyi zor kabullenen bir yapısı var...
Eğer dopingli değilse ve bize gelirse muhteşem olur...

Yunanistan'da Doping testi yapılamıyor sanırım

2-3 yıldır Grevdeymiş testleri yapan şirket

Adamın gideceği ülkede ne olur orası muamma tabi

Bence Bourisis şu an Avrupa'da bulunan en iyi 3 uzundan biri...
Hem savunmada hem pota altında hem dışarıdan etkili...
Ayrıca çok hırslı ve yenilgiyi zor kabullenen bir yapısı var...
Eğer dopingli değilse ve bize gelirse muhteşem olur...

Kesinlikle,ismi geçen oyunculardan en faydalı olacak oyuncu bence de Bourousis.Çünkü hem içerden,hem dışardan etkin dahası acayip hırslı ve sert bir oyuncu.2.12 boyunda olduğu da düşünülürse oldukça faydalı olacaktır ama Bourousis için bizim sınırları oldukça zorlamamız gerekiyor çünkü Bourousis geçen sezon olyde 1.670.000 euro'ya oynamış..

Yine benim ismini ortaya attığım oyunculardan biri Aleks Maric,onu anlatmaya gerek yok sanırım,Avrupa'da dominant uzun denince aklıma maric geliyor,ama maalesef onun 1 senelik daha kontratı var ama yunanistandaki kriz göz önüne alınırsa,bırakılabilir gibi geliyor,Dün de söylediğim gibi sezonluk 800.000 euro alıyormuş

ve Maciej Lampe,oldukça skorer ve oldukça ribaundçu bir oyuncu ve sertlik bakımından da bence yeterli..Kontratı bittiyse ve herhangi bir takımla anlaşmadıysa bence muhteşem olur..

Eğer transferi ben yapıyor olsaydım.Uzun konusunda önceliğim bu oyuncular olurdu.Eğer bu oyuncular olmazsa da önceliğim Mirza Begic olurdu..

Nikola Pekovic benim gözümde bu oyuncuların hepsinin üstündedir ama onun transferini pek olası görmüyorum açıkçası..

Bu arada kalan bütçe biraz gözüme az göründü,Beklenilen bütçe artışı ve konuşulan bütçeler gerçekleşmedi mi acaba?

Bu arada sponsorlukla ilgili açıklama için ne bekleniyor,ben oldukça merak ediyorum.Bütçeyi biraz daha genişletmek için bütün fırsatlar değerlendirilmeli bence,ek sponsorluklar filan ne gerekiyorsa yapılmalı..

Kalan bütçe 1.5 2 mio dolar değil de 1,5 2 mio euro olsaydı hem çok iyi bir 5 numara hem de çok iyi bir 3 numara alınabilirdi..

Pekovic olmazsa yukarıda da söylendiği gibi Bourousis, Maric, Lampe gibi isimlere yönelmek lazım.

Pota altına daha savunmacı bir oyuncu arıyor olsak çok fazla isim var gerçekten ama alacağımız oyuncunun skor potansiyeli de yüksek olmalı. Spanoulis Efes'e imza atarsa Bourousis'in gelmeyi kabul edeceğini düşünüyorum ben.

Bourousis'in ceza durumu ne zaman belli olur? Ya da belli mi? Yurtdışında oynaması serbest sanırım.

Bir de Begic'in 2 yıl daha kontratı var. Burada ismi temenni olarak mı geçiyor yoksa haber falan mı çıktı? Çünkü Real çok uğraştı onu almak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...