2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ukic' i istemem ben,Jerry'den biraz daha iyi bi şutör o kadar..Preldzic zaten asıl fark yaratan oyuncuları..

Fb zaten bizi Preldzic le yönlendirip,Ukic ve Ömer ile vuruyo..

Galatasaray'a Tutku'dan daha iyi bir oyun kurucu gerekiyor. Bu Tutku kötü bir oyuncu demek değil. Aksine, çok değerli bir oyuncu. Ama boru değil, oyun kurucudan bahsediyoruz.

Joel Freeland..henüz çok çok yüksek paralara oynamıyor..Biraz sınırları zorlayıp 2-3 yıllık bir sözleşme imzalatabilirsek müthiş olur..
henüz potansiyelinin doruk noktasında değil bence çok daha iyi olacak..

Ender Arslan için Jerry Johnson'ı gönderirsek yazıklar olsun diyorum sadece.Ha göndermezsek Tutku gidici demektir buna yazıklar olsun bile denemez.3'ü birlikte kalırsa bu şimdi saydığım 2 senaryodan daha mantıksız olur.

maciulisin de sözleşmesi bitmiş sanırım..onunla kimler ilgileniyor bilen var mı?
son sezonunda 600.000 euro gibi bir rakam almış

maciulisin de sözleşmesi bitmiş sanırım..onunla kimler ilgileniyor bilen var mı?
son sezonunda 600.000 euro gibi bir rakam almış

Maciulis benim de çok istediğim bir oyuncu. 3 numarada inanılmaz fizikli, herşeyi yapabilecek, Shipp'ten bir kademe daha iyi bir oyuncu. Yalnız Shipp kalırsa Maciulis'i alamayız, benzer oyuncular hemen hemen.

İyi transferler yapacağımıza inanıyorum zaten ama alacağımız oyuncu için ilk kriter seyirciyle iyi bütünleşmesi olmalı.

Gerçi ruhsuz Jerry'yi bile şu hale getiriyorsak, Duncan filan bile gelse herhalde armayı öpecek maç sonu :)

Arkadaşlar yapmayın eğer seviye atlamak istiyorsak jery ile olucak bi şey değil bu. Jery çoook dağınık bir oyuncu her an top kaybedicek mi diye düşündürüyor. Eğer ender alınırsa 1,2 oynayan bir yabancı oyuncu bulunabilir. Rancik i çok sevmemize rağmen onunlada yollar ayrılıp birde shumpert reyiz in türk olmasıyla bir yabancı daha ile çok iyi takım oluruz. O zaman ülker' e daha fazla kafa tutabiliriz. Hele birde furkan gelirse o zaman seçilecek yabancılarla çook rahat şampiyon olabiliriz. Seneye çok pis geliceğiz gibi bir his var.

Arkadaşlar yapmayın eğer seviye atlamak istiyorsak jery ile olucak bi şey değil bu. Jery çoook dağınık bir oyuncu her an top kaybedicek mi diye düşündürüyor. Eğer ender alınırsa 1,2 oynayan bir yabancı oyuncu bulunabilir. Rancik i çok sevmemize rağmen onunlada yollar ayrılıp birde shumpert reyiz in türk olmasıyla bir yabancı daha ile çok iyi takım oluruz. O zaman ülker' e daha fazla kafa tutabiliriz. Hele birde furkan gelirse o zaman seçilecek yabancılarla çook rahat şampiyon olabiliriz. Seneye çok pis geliceğiz gibi bir his var.

Jerry dağınık diyosun Ender gelsin diyosun :D
Hayır ben de gelmesinden yanayım ama Jerry gönderilerek değil..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...