2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abilerim,kardeşlerim...Antalya Bld. de bu sene J.P Prince diye bir oyuncu vardı göze çok hoş gelen basketbol oynuyordu hatta TEK TAKIM diyebiliriz yani bütün sorumluluğu üstüne alıyordu ribaund olsun sayı olsun block olsun kinsey'den filan kat kat üstün bir oyuncu bence gelişime açık ama risk olabilir euroleague gidicez çünkü seneye.Bilen var mı oyuncuyu görüşleriniz neler?

Çok atletik ama şutu çok aşırı zayıf

Evet kardeşim çok atletik şutunun kötü olduğunu bilmiyordum ama 24 yaşında daha gelişime açık çok genç bir oyuncu ilerisi güzel gibime geliyor.

serkan erdogan sozlesmesindeki opsiyonun kullanıp serbest kalmıs ve banvitle onumuzdeki hafta sozlesme imzalicakmis kaynak twitter ismail şenol...

Can Isbakan
Efes Pilsen ile Ender Arslan'in yollari ayrildi, Efes yabanci bir guard alacak
Twitter

Can İşbakan
İkinci haber de su: Ender Arslan Galatasaray'da

bu seneki all-star organizasyonunda sinan'la fotoğraf çektirirken 'abi bi gün seni g.saray formasıyla görmek isteriz' dedim oda alaycı bi gülümsemeyle 'sanmıyorum, söz vermeyim kardeşim' dedi. O günden beri bu adam fenerli diye bi his oluştu içimde bilmiyorum saçma da olabilir :)

Fenerli değil: ) Az da olsa bize gelme ihtimali var

Çağlar da yol yakınken dön yazmış,demekki alıyoruz.O zaman saf 1 numara yabancı almayacağız,1-2 oynayabilen bir yabancı gelebilir.

Ender Arslan iyidir. Güzel transfer

Kerem Tunçeri, Barış Ermiş ve Tutku Açıktan sonra Türkiyedeki en iyi guarddır. Bunlardan farklı bir özelliği enerji katar oyuna girdiğinde. Bu bakımdan Tutku Açık ile birbirini tamamlarlar. Kesinlikle yararlı olur.

Yerli olarak mevcut şartlarda bence alınabilecek en iyi guard. Tek dezavantaj bu sezon Perasoviç yuzunden cok kotu gecirdi. Ender ozguveni yerinde olduğu zaman cok farklı oynar, keza millli takımda bunu defalarca gösterdi. Olursa bence cok iyi transfer. Sonucta yerli oyuncu piyasası zaten kıt, heleki yerli guard yok gibi bisey. Tutku, ender ve iyi bir combo guard ( benim onerim jamont gordon veya ibraim jabeer) seneye cok iş yapar.

Yahu ne milli takımı Fatih Solak , Ender'den daha fazla milli oldu ama durumu ortada.Geçen yıl Fatih gelirken de yararlı transfer güzel transfer falan deniyordu hiç bir şey yapmadn 250.000 doları aldı gitti Fatih.Bizim hala aklımız başımıza gelmemiş ki Ender gibi isimlerle ilgileniyoruz.Sinan'ında kontratı bitiyor.Onu niye almıyoruz?

Yahu ne milli takımı Fatih Solak , Ender'den daha fazla milli oldu ama durumu ortada.Geçen yıl Fatih gelirken de yararlı transfer güzel transfer falan deniyordu hiç bir şey yapmadn 250.000 doları aldı gitti Fatih.Bizim hala aklımız başımıza gelmemiş ki Ender gibi isimlerle ilgileniyoruz.Sinan'ında kontratı bitiyor.Onu niye almıyoruz?

Anlamak istemiyorsun ya da anlayamıyosun galiba. Şuanki şartlarda alınabilecek başka bir türk guard söyleyin. Can'ı mı alalım yani? Türk kadromuz genişleyecek işte gayet de kaliteli biriyle. İnşallah alınır da sezon boyu sizi yanıltır ;)

Türk oyun kurucu almayın o zaman.Şart mı Türk oyun kurucu almak.Euroleague ya da Eurocup tecrübesi olan üst düzey bir oyun kurucu alırsın Tutku'yla birlikte o oynar.Sırf yerli diye Ender'i alacaksak Erdem Türetken'de gelsin takıma Murat Kaya'da gelsin Levent Bilgin'de gelsin.Nasıl olsa bunlar yerli oyuncu.

Türk oyun kurucu almayın o zaman.Şart mı Türk oyun kurucu almak.Euroleague ya da Eurocup tecrübesi olan üst düzey bir oyun kurucu alırsın Tutku'yla birlikte o oynar.Sırf yerli diye Ender'i alacaksak Erdem Türetken'de gelsin takıma Murat Kaya'da gelsin Levent Bilgin'de gelsin.Nasıl olsa bunlar yerli oyuncu.

Erdal sen almasan fener anında kapar Enderi Ukice yedek olsun diye.Bence gayet iyi bir transfer.
Aslında ben fenere gider düşünüyordum şayet haber doğruysa iyi bir transfer diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...