2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük hedeflere gitmek istiyosak shipp ile yollar ayrılacaktır muhtemelen..Önce bir bütçeyi görelim..
Maciulis çok beğendiğim bir oyuncu..ben fiziken eşleşme sorunu yaratacak oyuncuları seviyorum:)

Alex Acker ne durumda bilen var mı? çok büyük oyuncu olması bekleniyordu,ama olmadı..o da özel bir oyuncu..

Bu arada Dee brown büyük bir sakatlık filan mı geçirdi?
Geçenlerde neler yapıyor bir göz atayım dedim verilerine ulaşamadım

Bu arada bir duyum olarak söylemek istiyorum,
Önümüzdeki senenin bütçesinin 12-15 milyon dolar arasında olacağı söylendi bana.

Bizdeki bu Dee Brown hayranlığını da hiç bir zaman analayamacağım. Bizde oynadığı zamanlarda Jerry den beter top kaybı yapar, Evren'den daha kötü şut atardı. Açık alanda hızı dışında ben hiç bir olumlu şey hatırlamıyorum ona dair. Dee Brown'u böyle özel yapanın ne olduğunu biri bana açıklarsa gerçekten çok mutlu olacağım.

Jerry istikrarını önümüzdeki maçlarda da korursa gelecek sene de tutarız gibime geliyor. Önemli bir kozumuz da olur.

Ender-Tutku-(Jerry)
Seibutis-(Jerry)-Evren-Göksenin
Maciulis-Caner-Haluk
Yabancı?-Şampırt-İlkan
Ermal-Andric-Sertaç

Şu tarz bir kadro kuracağız gibime geliyor. Tabi mevcut kadromuzdan gidecekler de olabilir ama şimdilik hepsi kalıyor gibi düşünelim biz. Final serisindeyiz malum.

Kadroda inanılmaz bir derinlik oluyor yalnız, ben İlkan'dan faydalanıp Sertaç'ı 1 seneliğine kiraya göndermemizden yanayım. Yine Haluk Yıldırım da Oktay Mahmuti'nin yanına geçebilir bu durumda. O zaman da Kerem Gönlüm gibi bir Türk'e daha yer açarız kadromuzda.

Jerry istikrarını önümüzdeki maçlarda da korursa gelecek sene de tutarız gibime geliyor. Önemli bir kozumuz da olur.

Ender-Tutku-(Jerry)
Seibutis-(Jerry)-Evren-Göksenin
Maciulis-Caner-Haluk
Yabancı?-Şampırt-İlkan
Ermal-Andric-Sertaç

Şu tarz bir kadro kuracağız gibime geliyor. Tabi mevcut kadromuzdan gidecekler de olabilir ama şimdilik hepsi kalıyor gibi düşünelim biz. Final serisindeyiz malum.

Kadroda inanılmaz bir derinlik oluyor yalnız, ben İlkan'dan faydalanıp Sertaç'ı 1 seneliğine kiraya göndermemizden yanayım. Yine Haluk Yıldırım da Oktay Mahmuti'nin yanına geçebilir bu durumda. O zaman da Kerem Gönlüm gibi bir Türk'e daha yer açarız kadromuzda.

Ben herşeye rağmen Shipp'siz bir kadro düşünemiyorum. Shipp'in hucumda da beklediğimiz seviyeye geleceğinden eminim.

Hedefi yüksek bir takıma 3 guard lazım o yüzden de Ender doğru tercih, yabancı guard alınacaktır arkasında da Tutku ve Ender onu yedekleyeceklerdir zaman zaman çift guard da oynayacak. Jamont Gordon'u çok beğenir ve severim bilmiyorum ne durumda sözleşmesi, Cska'nın bazı isimleri kadrosundan çıkaracağı da söyleniyordu bi ara. 1 ve 2 numaralarda oynayabilmesi de büyük avantaj, yeri gelir Ender ya da Tutku 1 numarada oynarken Gordon'u da 2 numarada rahatça değerlendirebiliriz, iyi bir delici şutu da sağlam.

Shipp'i göndermek hata olur. Seneye daha iyi olacaktır. Ancak büyük oynayacaksak müthiş bir 4 numara ve müthiş bir guard almalıyız.

Bi' adamı da beğendiremedik demeyin ama Maciulis yıllardır "ha patladı, ha patlayacak" derken bi' türlü istenilen seviyeye gelemeyen bir isim. İyi bir görev adamıdır, ancak o kadar. Takıma seviye atlatacak bir isim değil, ayrıca bi' Jasaitis de değil :)

Seneye hangi platformda oynarsak oynayalım birebirlerinden faydalanabileceğimiz,skor yönünden sıkıştığımız anlarda topu eline alıp takımı sırtlayacak,el altı el üstü atacak bir skorer guard şart.
Andric gibi isimlerin oyun stilini severim ama pivot bölgesi için çok zayıf kalan bir oyuncu,bir ihtimal 4 numaraya kaydırılıp pivot bölgesine sert bir savunmacı çok daha işimize yaracaktır.
Jerry konusunda kararsızlığım sürmeye devam edecek,daha istikrarlı bir guard geldiği sürece gitmesinde sakınca yok ama eğer şu seride oynadığı gibi sürekli oynayabilse ondan kralı yok zaten.

Fanatik: Seçimden sonra da Galatasaray Basketbol Şubesi’ndeki görevine devam eden Hakan Üstünberk, daha final serisi bitmeden gelecek sezon için kadroyu güçlendirme çalışmalarına başladı. Aslan’ın, Oktay Mahmuti’nin Efes Pilsen’i çalıştırdığı dönem eski öğrencisi olan Ender Arslan ile Karşıyaka’nın forveti Furkan Aldemir ile anlaştığı belirtildi. Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Ender Arslan, Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan milli takım kadrosundaydı. Sezon başında Efes Pilsen’de coach Perasoviç ile bir türlü yıldızı barışmayan Arslan, Avrupa maçlarında kadrodan çıkarılırken, ligde de çok az süre aldı. Bu yüzden Efes Pilsen’den ayrılmak istediğini açıklayan 28 yaşındaki Ender’in önümüzdeki günlerde Galatasaray’a imza atacağı belirtildi.

Furkan da tamam

Galatasaray, geleceğin yetenekleri arasında gösterilen ve 2011 NBA Draftı listesinde yer alan Pınar Karşıyakalı Furkan Aldemir’le de el sıkıştı. 2.07 boyunda, 20 yaşındaki güçlü forvet bu sezon oynadığı 26 maçta 8 sayı ve 7.5 ribaunt ortalaması yakaladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...