2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketbol'dan çok fazla anlamam ama,Ender'i almak demek diğer pozisyonlarda yabancı oyuncu konusunda rahatlamak demek! Tutku, Ender ve 1-2 poziyonlarında oynayabilecek iyi bir yabancı gayet yeterli olacaktır o pozisyon için...

Seneye Shumpert'ın da yerli statüsünde oynayacağını düşünürsek 1-2 oynayacak yabancının dışında 3-4 ve 5 numaralı pozisyonlara da rahatlıkla yabancı oyuncu alınabilir...

Eğer bu transfer gerçekleşirse bence Shipp gidicidir. Çünkü Seibutis alınmıştı ve bir tane daha 2 numara alıacağına göre benim düşüncem Shipp seneye yok.

suan guard olarak 3 adam bosta idi serkan erdogani bjkden banvit aldı enderi biz aldık barıs ermiste fb efes yada takımında kalacak zaten bastada guard yok....

Kaliteli yerli oyuncuya kimse hayır demez, ama kadro iyice şişecek. Haluk bir yıl daha oynayacakmış, Sertaç ve Melih'i kiraya versek bile 12 kişiyi yine dolduruyoruz. Ender'in gelişi birilerinin kadro dışı kalmasını getirebilir. Ender toplamda takım kalitemizin ustunde bir oyuncu bile sayılabilir ama açıkcası hiç istediğim bir transfer olmaz. Siyahi guardlara yakın derecede karar vermede sorunlar yaşıyor bence. Tahmin edilemeyen, gunu gunune tutmayan, savunma, ofans, sut, oyun bilgisi, karar verme gibi konularda devamlılık ve guvenililirlik sorunu yaşayan bir oyuncu.

Açıkcası yerli oyuncuya aman aman bir ihtiyacımız yok bana göre. Pg olarak sözleşmesi biten İbrahim Jaaber dusunulebilir.

Seneye guardlar Ender - Tutku yaparsak şüpheliyim ama Ender Tutku ve yabancı olursa çok iyi bir rotasyon kurmuş oluruz. Ender'i zaman zaman 2 numarada da kullanırız, çok iyi olur. Yerli rotasyonu için oldukça iyi bir transfer olur yine de.

Anlamak istemiyorsun ya da anlayamıyosun galiba. Şuanki şartlarda alınabilecek başka bir türk guard söyleyin. Can'ı mı alalım yani? Türk kadromuz genişleyecek işte gayet de kaliteli biriyle. İnşallah alınır da sezon boyu sizi yanıltır ;)

Niye yerli birini alma zorunluluğumuz mu var?

Eğer guard ikilimiz Tutku - Ender olursa, 2 numaraya Spanoulis falan gelmezse ben başarılı olacağımızı sanmıyorum. Euroleague'i geçtim Fenerbahçe'nin Ukic'i var gözümüzün önünde.

bir litvanyalı olsam ve litvanyalı bir takımın taraftarı olsam yada ispanyol ve yahutta rus farketmez, dünya üzerinde son oyun kurucu ender kalsa yine istemem..
ama Türkiyedeyiz ve bu ülkede ne yazıkki ender arslan gibilerine oyun kurucu diyoruz ve alınabilecekte en iyi yerli oyun kurucuysa yapacak bişey yok..bende isterim enderi.

ama el üzeri şut yok..ceza şutları çok nadir ve içeri penetrede asla potaya bakmaz 5 yaşındaki yiğenim bilir ender yüklendimmi saçmalamazsa mutlaka dışarı çıkartır o topu.Ve ender bizim ülkemizin milli guardı..

Ender Arslan iyi transferdir..Son dönemlerdeki performanslarına istinaden kazma gibi tabirler kullanılmış sanırım ama biraz olmamış sanki..

Kerem tunçeri'yi alamıyorsak benim tercih edeceğim ilk yerli guard Ender Arslandır,Barış ermiş değil..Ayrıca oldukça iyi bir delicidir.Tutkuyla iyi bir ikili oluşturacaklarını düşünüyorum.

Ender Arslan iyi transferdir..Son dönemlerdeki performanslarına istinaden kazma gibi tabirler kullanılmış sanırım ama biraz olmamış sanki..

Kerem tunçeri'yi alamıyorsak benim tercih edeceğim ilk yerli guard Ender Arslandır,Barış ermiş değil..Ayrıca oldukça iyi bir delicidir.Tutkuyla iyi bir ikili oluşturacaklarını düşünüyorum.

Ben de Can'a katılıyorum..Şutu güven vermez,bazen saçmalar ama özellikle deliciliği çok iyidir..Milli maçları iyi izleyenler hatırlar,Kerem daha iyi bi pasördür,Ender iyi deler,ve bazı maçlarda ya da maç içinde strateji gereği Kerem'i çok kestiği dönemler olmuş,çok destek verdiği zamanlar olmuştur..Biz alırsak aynı şey bizim için de geçerli..Tutku Kerem'e benzeyen bi guard ve Ender onu çok iyi tamamlar..2. bir Jerry olur takımda..

Sanırım farklı maçları izledik. kaya 0-oğuz 2 -sean mayın sanırım sadece 1 saha içi basketi var lavrınovıc sarunas ve emir sayesınde basket attı ,ve bu 4 oyuncuya karşı 2 kişi uzunumuz 30dan fazla sayı attı ve sen buna ezildik. diyorsunMaçı baştan izle ,daha sağlıklı bir yorum yaparsın

Sanırım farklı maçları izledik. kaya 0-oğuz 2 -sean mayın sanırım sadece 1 saha içi basketi var lavrınovıc sarunas ve emir sayesınde basket attı ,ve bu 4 oyuncuya karşı 2 kişi uzunumuz 30dan fazla sayı attı ve sen buna ezildik. diyorsunMaçı baştan izle ,daha sağlıklı bir yorum yaparsın

İroni yaparak maçtan önce Fener uzunları bizi eziyor söylemlerine gönderme yaptım biraz konunun önceki sayfalarını da okursan.

Ender-Tutku-Jerry iyi bi rotasyon olur zaten..

Ermal ve özellikle Luksa için önceden neler yazmışım bi oku.

Söylemim sadece sizin özelinizde değildi zaten. Haberi paylaştığınız için alıntı yaptım. Luksa-Ermal-Cemal için Tbl'de bile iş yapamaz demiştiniz ama inanın bu adamlar yanlarında sağlam bir 4 numarayla o Fener'in çok beğenilen uzunlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam eder.

Niye yerli birini alma zorunluluğumuz mu var?

Eğer guard ikilimiz Tutku - Ender olursa, 2 numaraya Spanoulis falan gelmezse ben başarılı olacağımızı sanmıyorum. Euroleague'i geçtim Fenerbahçe'nin Ukic'i var gözümüzün önünde.

Türk rotasyonumuz gelişmeli diyoruz. Kerem Gönlüm'ün bile gelmesi zor, kontratı devam ediyor. Kerem Tunçeriyi Efes tuttu. Ortada üst seviyede Türk oyuncu çok az. O yüzden Sinan, Ender, Serkan vs kim varsa anlaşmaya çalışıp sonra eksik olduğunu düşündüğümüz yerlere yabancı transferi yapmalıyız.

Ayrıca Ender seneye sizi baya utandıracak gelirse. Bu taraftarla Ender en iyi sezonunu geçirecektir. Tutkunun yanına aradığımız harika bir tamamlayıcı bence.

İş yapamaz derken neyi kasteddiğimi biliyorsun..Şampiyon yapamazlar dedim..Hala da geçerli söylediklerim..Bu sene ki
performans yeteneklerin çok ötesinde,takım insanüstü savaşıyor..Bunu her zaman sağlayamazsın ama,seneye sadece hırs,savaşma yetmeyecekişte o zaman iş yeteneğe bakar..

Luksa benim Gs'ye gelmeden önce de çok sevdiğim,hatta aldığımızda şaşırdığım(bu kadar iyi bi hamle beklemiyordum) biri..Ermal çok iyi bir oyuncu,ama bu yıl eski daha sert Ermal'den uzak,ki yine de ezebilir de ezilebilir de dedim bunu düşünürek işte..

Cemal için sölediklerimi zaten biliyosun..

İş yapamaz derken neyi kasteddiğimi biliyorsun..Şampiyon yapamazlar dedim..Hala da geçerli söylediklerim..Bu sene ki
performans yeteneklerin çok ötesinde,takım insanüstü savaşıyor..Bunu her zaman sağlayamazsın ama,seneye sadece hırs,savaşma yetmeyecekişte o zaman iş yeteneğe bakar..

Luksa benim Gs'ye gelmeden önce de çok sevdiğim,hatta aldığımızda şaşırdığım(bu kadar iyi bi hamle beklemiyordum) biri..Ermal çok iyi bir oyuncu,ama bu yıl eski daha sert Ermal'den uzak,ki yine de ezebilir de ezilebilir de dedim bunu düşünürek işte..

Cemal için sölediklerimi zaten biliyosun..

Seneye tahminimce Cemal-Ermal-Luksa'yı görebiliriz 5 numarada. Eğer öyle olursa bunu seneye görürüz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...