2011-2012 Transfer Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan için ortalıkta dolaşan rakamlar doğruysa Savanoviç'te alınabilir hatta alınmalı da bence. Sırbistan Milli takımında ike 3 kez canlı izleme olanağım olmuştu. Fark yaratabilecek bir oyuncu hem yetenekleri hem basketbol bilgisi ile.

Sürekli EL tecrübeli oyuncu istiyoruz ya ben farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Bence elimizdeki oyuncularla ve gelcek takviyelerle oralarda oynamalı süpriz takım olmalıyız. Ben 3 numarada eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum 1 ve 4 numaralara iyi takviyeler yapabilirsek çok başarılı bir yıl geçiririz (Seibutis ve Furkan alındı olarak düşündüm)

tutku ve ender var diye yabancı guard almamazlık yapmayız umarım. bu 2 isimden daha kaliteli bir guard gerekiyor eurolig için. furkan hamlesi olmuşsa kerem gönlümü unutalım artık demek efes de kalacak o da

Evet yaklasik 7 8 yildir yeri ayridir bende.
Ama bir Oktay Mahmuti degil tabi gonlumde. =)

Oktay hoca ile Ender arasında geçmişte bir anlaşmazlık vardı ama gelme ihtimali varsa herhalde artık bunu kafaya takmaz diye düşünüyorum..Ender sinir bozucu biri aslında taraftarlar içinde..Hani maç içinde bazen öle hatalar yapıyo,adama etmediğimiz küfür kalmıyo belki de,ama bi an da çıkıyo bi turnike veya bi üçlük,ya maçı çevirir,ya maçı kurtarır..

Yani sevsen sevilmez,kızsan kızılmaz,insan duygularını karmakarışık ediyor :)

Bu arada Ali abi Nachbar gelse çok iyi olur evet burda o gelse karşı çıkıcak kişi yoktur herhalde..

Bu arada Ali abi Nachbar gelse çok iyi olur evet burda o gelse karşı çıkıcak kişi yoktur herhalde..

Ben varım desem ayıp olur mu? Nachbar 3 numara oynamayı sevmiyor ve hep 4 numara oynamak istiyor zaten SF için yeterince hızlı değil. PF oynadığında dış şutu çok büyük bir silah ama post-up yapıp oynamayı ve o içerideki kavgayı pek sevmeyen bir oyuncu. Nachbar'ın 4 numara oynadığı bir takımda herşeyden önce içeriyi çok iyi kapatan bir 5 numara ve ribaunda çok ciddi katkı veren 2.00 civarı bir 3 numara lazım, bence bize biraz daha içeriden oynamaya yatkın ama şutu da olan bir 4 numara lazım bkz. Savanovic :)

Ender gelirse Trabzonu alan Barış Özbek durumu gibi olacağız..Biz Barış gitti diye göbek atıyoruz onlarda şampiyon olduğumuz sezondaki en iyi oyuncuyu aldıklarını için mutlular..Efeste ender gidecek diye takla atıyorlar bizde milli takım guardını aldık diye seviniriz

Ben varım desem ayıp olur mu? Nachbar 3 numara oynamayı sevmiyor ve hep 4 numara oynamak istiyor zaten SF için yeterince hızlı değil. PF oynadığında dış şutu çok büyük bir silah ama post-up yapıp oynamayı ve o içerideki kavgayı pek sevmeyen bir oyuncu. Nachbar'ın 4 numara oynadığı bir takımda herşeyden önce içeriyi çok iyi kapatan bir 5 numara ve ribaunda çok ciddi katkı veren 2.00 civarı bir 3 numara lazım, bence bize biraz daha içeriden oynamaya yatkın ama şutu da olan bir 4 numara lazım bkz. Savanovic :)

Savanovic gelse tabi ki isterim abi ama Nachbar da çok iyi oyuncudur,sen biraz daha Efes oyunuyla konuşuyosun sanki ama hatırlasana abi Slovenya'da neler yaptı bu adam..İçeriyi kapatamasa bile çok karıştırıyo ortalığı,top kapıyo,ribaunt alıyo falan(Defans olarak)..

Ayrıca zaten 1 tane içeriyi kapatıp orayı domine edecek uzuna ihtiyacımız var Nachbar veya başkası gelse de gelmese de..E bi tane hücumda kavga edecek 4 numara daha alırsın,onun tamamlayanı Nachbar veya gelirse Savanovic olur..

Oktay hocanın saf 4 numara olarak tanımladığı,burdan bazı kişilerin de 4 olarak oynasın dediği Shumpert da başında beri söylediğim gibi 3 olarak oynatılır (1.98) ki senin 3 numara tarifine de cuk oturuyo işte :)

Ayrıca zaten 1 tane içeriyi kapatıp orayı domine edecek uzuna ihtiyacımız var Nachbar veya başkası gelse de gelmese de..E bi tane hücumda kavga edecek 4 numara daha alırsın,onun tamamlayanı Nachbar veya gelirse Savanovic olur..

Hani var ya bir söz "nerede o yoğurdun bolluğu" diye :) eğer yoğurdumuz bu kadar bolsa bende sana katılıyorum Sarper ama hem Nachbar-Savanovic gibi pahalı bir adam hemde kavgacı bir 4 no. alacak kadar imkanımız olmayabilir. Tahminim bir tane 4 no. alınacaktır umarım doğru tercih yapılır. Nachbar'ı bende çok beğenirim ama bizim o tek atışlık 4 numara tarifimize uymuyor benim kafamda.

Hani var ya bir söz "nerede o yoğurdun bolluğu" diye :) eğer yoğurdumuz bu kadar bolsa bende sana katılıyorum Sarper ama hem Nachbar-Savanovic gibi pahalı bir adam hemde kavgacı bir 4 no. alacak kadar imkanımız olmayabilir. Tahminim bir tane 4 no. alınacaktır umarım doğru tercih yapılır. Nachbar'ı bende çok beğenirim ama bizim o tek atışlık 4 numara tarifimize uymuyor benim kafamda.

Abi benim düşümcem şu..Bi pozisyona iyi para veriliyosa,onun rotasyonu genç,keşfedilmemiş,fiyatı makul(bunlardan herhangi biri) olabilir..Yani biz zamanında Gaines gibi bi adam da aldık geçmişte..İstenince bulunuyo yani :)

Ender Arslan ve Furkan Aldemir Galatasaray'a hayırlı olsun.Büyük ihtimal Johnson gidecek; tecrübe sahibi,kaliteli yabancı bir guard gelecek.Bir pivot ve bir kısa forvet transferi daha olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...