Ufuk Sarica Euroleague baslayinca gorevi birakir Efeste.Cok kotu coach.
Şampiyonluk yolunda bunları tartışmak doğru değil ama;
Sinan'ın hücumda Evrenden kötü olması şuan imkansız birşey zira Evren hücum anlamında koca bir sıfır. Savunmada da Sinan daha iyidir Evrenden. Evren kenarda hırslı, en az bizim kadar Galatasaraylı da olabilir ama takıma katkısı yok bu sezon. O yüzden seneye bizimle olmamalı.
Anlayamıyorum,Efes alıyor biz alamıyoruz..Şu adamın kaçmasına çok üzüldüm gerçekten..
Bu sezon katkısı yok gitsin,bu sene katkı verdi kalsın..Böle transfer politikası olmaz arkadaşlar..
Furkan Aldemir hamlesi çok iyi ama nasıl bir kadro kuracağımızı çok merak ediyorum. Göksenin-Melih-İlkan-Furkan-Sertaç. Bu 5'liden 3'ü kadroya girse her maç, 5 tane yabancı alacağımızı düşünsek geriye 4 yerli hakkımız kalıyor. Tutku-Ender?-Evren-Caner-Haluk-Şampırt-Ermal gibi isimlerden 3'ü kadroda olamayacak bu durumda. Bu isimleri kadroda gibi düşünürsek ise gençler hiçbir şekilde kadroya giremeyecek, sıkıntılı bir durum.
Öte yandan Nachbar'ı Efes Pilsen kullanamadı, ben de çok isterim, inanılmaz faydalı olabilir bize. Maciulis de alternatif olsun